Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domschitzm

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menekültválság! Nemzetközi fejlesztés!! Globális kizsákmányolás!!!! Ezek voltak a leggyakrabban használt szavak a HAND Nemzetközi Humanitárius és Fejlesztési Civil Szövetség által szervezett ötpári vitán, amit azért szerveztek, hogy a pártok kifejthessék mit gondolnak…..
Még mindig alig hiszem el, amit a Washington Postban olvastam. Egy vietnami származású, de Kanadában született lány, Jennifer Pan éveken át azt hazudta a szüleinek, hogy kitűnő tanuló, és orvosi egyetemre jár. Pedig csak négyesei voltak. És azok is középiskolában, mert az…..
A kormány nagyjából évente megkérdezi a választópolgárokat néhány dologról. Az első kormányváltás utáni konzultációt a nyugdíjasokkal kezdték, utána belejöttek és 2011-ben már minden választópolgárnak postáztak konzultációs kérdőíveket. Jöttek levelek…..
A címben szereplő idézet az egyik ismerősöm ötéves gyerekétől származik, akinek ez a kérdés a húsvéti ebédnél jutott eszébe. Ebből is látszik, hogy milyen sikeres a Clash of Clans (CoC), a világ jelenleg legnagyobb bevételű játéka. A magyar rajongók szombaton találkozót…..
Hello90 Melyik Z+ sláger vagy? 2014.06.21 16:09:57
A történelmünk egyik legnagyobb nyomorúsága, hogy a rendszerváltás után még hét hosszú évig nem volt egy valamire való zenecsatorna az országban. Aztán jött 1997. június 27. és Ákos: Ilyenek voltunk megakölteményével elindult a Z+. Abban a három perc hét másodpercben egy…..
Jelenleg a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban folytatom tanulmányaimat. Ez az intézmény meglehetősen rangos helyen szokott szerepelni a tanulmányi eredmények tekintetében az országos listán. [...] Többször is elhangzott már a rendezvényeken is, hogy "itt az ország elitjét…..
"A feminista pornográfia olyan filmműfaj, ami nőknek készül és/vagy nők készítik." – hazudja már az első mondatában a Wikipédia, ha rákeresünk a feminista pornóra. Ez a leegyszerűsítés azt sugallja, hogy nem történik más, mint hogy a szexipar egy része újrapozicionálja…..
A projekt úgy kezdődött, hogy az akkor monogám párommal elkezdtünk nyílt kapcsolatban élni, és már nem csak egymással szexeltünk. Hamar megkérdőjeleződött bennem minden, amit addig magától értetődőnek és természetesnek gondoltam. - mondta a Huffington Postnak Keren…..
Április 6-án eredményváró, urnazáró bulink lesz a Fogasban. Gyere! "Politikai koktél" tervező versenyt hirdetünk. 20 ezer forintos Fogasház italkupont lehet nyerni. Kedvcsinálónak itt vannak az én próbálkozásaim. UPDATE: Az igazi versenyzőkre peddig itt tudsz…..
Úgy tűnik a miniszterelnök véletlenül mindig ugyanahhoz a vállfához nyúl, amikor a bulvárlapok emberarcú politikusát igyekszik játszani. Pedig lehetne kreatívabb. Most épp a legfrissebb Story magazin címlapján őrködik az Orbán-lányklán felett. A klasszikus, letisztult…..
- Hallod, Natasa! Mivel szólhatunk bele ebbe a geopolitikai konfliktusba?- Nemtom, Kátya.- Politizáljunk? Írjunk publicisztikákat?- Áh, olyat nem tudunk.- És amúgy se olvasná el senki. Tüntetés?- Nem tudom, nem unalmas az már így a forradalom után? - De.- Ja.- Mi az, ami nekünk van…..
"Nem vagyok alakváltó gyíkember. (...) Nem csak egy doktorhoz, hanem még egy állatorvoshoz is elmentem, és mindketten megerősítették, hogy nem vagyok gyík... Soha nem voltam még űrhajóban, nem voltam az űrben, de még a nyelvem se túlságosan hosszú." - mondta Új-Zéland…..
A Bors Magazin ma cáfolhatatlan empirikus adatokkal támasztotta alá azt, amit mindig mindenki sejtett. Egy terhes nővel végig tömegközlekedték Budapestet, hogy megnézzék, kik adják át Állapotos Erikának a helyüket. Komoly kutatási kérdésről lévén szó, a napilap szakmaisággal…..
Múlt héten írtunk a pártok ifjúsági szervezeteinek hol zseniális, hol béna online kommunikációjáról. A Gyurcsány-párt fiataljai inkább az utóbbi kategóriába tartoztak. Már csak azért is, mert a cikk megírása előtt több kérdést is elküldtem nekik arról, hogy kik, hogyan,…..
Mit csinálnak a fiatal DK-sok Facebookon? Elég gyenge bulikat szerveznek! :( És a jobbikosok? Mindenkit lenyomnak lájkvadászatban. Megnéztem, hogy állnak a pártok ifjúsági szervezetei a közösségi médiával. Facebook, Instagram, Ask.fm. Olyan dolgok derültek ki, amelyek…..
Vasárnap az ország ónos esőre ébredt. Az utakat csúszós, egyenletes jégréteg borította, kisebb települések váltak megközelíthetetlenné. Emberéletek voltak veszélyben. De mégis micsoda az az ónos eső? Mínusz két fokban miért nem jég esik az égből? Az, hogy a víz a…..
megvan az első jobboldali fontos ember, aki leírta a YOLO-t!! G. Fodor Gábor az, a Századvég Alapítvány igazgatója ő az, aki több millió forintért ad tanácsokat Orbánnak A magáról többször E/3-ban író politológus nagyot lépett. Miután blogján az ellenzék minden…..
Az oldal, amivel minden házi feladat és prezentáció kezdődik, ma lett 13 éves. A Wikipédia legizgalmasabb tulajdonsága, hogy szabadon, bárki által szerkeszthető. Pont ezért gyakran kérdéses a rajta található infók hitelessége. Világszerte 70-80 ezer önkéntes szerkesztő…..