Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kász Attila

1547 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai énekesnő szilveszteri műsora nemcsak egy privát koncert volt sztárvendégekkel fűszerezve, hanem egy igazi divattörténelmi pillanat is a maga ikonikus vintage ruháival.  Szinte eltörpül a tény, hogy Dolly Parton, Sia, David Byrne és nem mellesleg Paris Hilton is színpadra lépett Miley…..
Cristóbal Balenciaga máig talán a legismertebb francia couturier, aki egy vérbeli spanyol. A temperamentumos divattervező 1919-ben alapította divatházát, ami 2022-ben egyet jelent a luxus fogalmával, és Demna Gvasalia vezetésével napjaink legmeghatározóbb márkájává nőtte ki magát.  Cristóbal is,…..
Kasz.Couture TOP5: Gaga klán 2021.11.30 05:36:00
Alig két éve robbant bomba, hogy Lady Gaga formálja majd meg Patrizia Reggianit az Oscar-díjas Ridley Scott legújabb filmjében. Sejteni lehetett, hogy a film nemcsak Gaga miatt, hanem a Gucci népszerűsége na meg a Gucci-család botrányos élete miatt is felkavarja majd a mozikat, de azt senki sem…..
Illusztráció: @illuxtratgirl - Mészáros Lúcia   Nincs megállás, hiszen dübörög a magyar divat! Ma a régió legnagyobb divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week második napjáról olvashattok!  A magyar divathét első napján bemutatott kollekciókról itt olvashattok, de robogok is…..
Illusztráció: @illuxtratgirl - Mészáros Lúcia   Újra nézők előtt mutathatták be legújabb kollekcióikat a legnépszerűbb magyar márkák, a Budapest Central European Fashion Week keretein belül, ami a régió legnagyobb divateseményévé nőte ki magát. Októberben ismét az esemény offline megvalósítására…..
‘Micsoda nő ez a férfi’ -  énekli Oroszlán Szonja az Egy szoknya, egy nadrág című film betétdalában, persze már csak egy modern feldolgozásban, hiszen 1943-ban Latabár Kálmánnal a főszerepben egyszer már kasszasikert aratott a férfi női ruhában karakter.  Mark Bryan lehetne napjaink Sóvári Pétere -…..
Sajnos a járvány miatt idén nem május első hétfőjén ünnepelték a divatot a New York-i MET múzeumban. Ellenben jó hír, hogy csak párat kell aludni az idei gáláig! Na de mi is a divat ünneplése? A Metropolitan Művészeti Múzeum Costume Institute-ja, azaz divatért felelős részlege évente nagyszabású…..
Augusztus végén egy káprázatos eseményen, a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night-on mutatta be az ismert magyar tervező legújabb kollekcióját!  Ahogy a világ változik, egy fenntarthatóbb jövő irányába, úgy a KATTI ZOÓB divatház is úton van egy új helyszínre - ezek a gondolatok indították el a…..
Naponta több poszt is szól arról, hogy épp melyik kifutós ruha debütál a vörös szőnyegen, na de mi a helyzet a kifutón debütáló sztárokkal?  Az idei szezonra felfrissítem a TOP5 rovatomat, melyben már nem kedvenc kollekcióimat szeretném nektek megmutatni, hanem hétről hétre egy szuper téma köré…..
A közösségi felületeken hódítanak a #goldenhour fotók, nem mellesleg a vezető divattervezőknek hála akár mi is tetőtől talpig aranyba bújhatunk!  Ugyan a legtöbb márka már javában az őszi szezonra készül, de a nyár egyik mikrotrendjével egy csipetnyi csillogással koronázhatjuk meg az idei nyarat.…..
Kasz.Couture Visszlát skinny! 2021.05.10 06:17:00
Már többször is olvashattátok tőlem, hogy idén nagyon sok trend keveredik, és szinte minden divatosnak számít, ugyanakkor egy közkedvelt termék egyetlen kollekcióban sem kapott helyez, ez pedig a skinny farmernadrág! A minőségi farmernadrág egy örök darab, egy olyan termék, ami sose megy ki a…..
Dübörög a fesön, és dübörög tovább a Fesönpercek! Igen, elindult a YouTube csatornám, ahol nemcsak divatról hallhattok majd, hanem keményen ítélkezem majd!  Legújabb videómban, hogy jobban megismerjetek, megmutatom az öt legkedvesebb ruhadarabomat a gardróbomból. Sokat gondolkoztam, hogy milyen…..
A napokban került megrendezésre a Budapest Central European Fashion Week, avagy a régió legnagyobb divateseménye, persze a pandémia miatt csak digitálisan. Tudni illik felületemen mindig is az elsők közt mutattam be a vezető magyar dizájnerek legújabb kollekcióit, ezt a hagyományt most sem…..
Már a sorozat első részében (a teljes írásért katt ide) is olvashattátok, hogy idén nagyon sok trend él egymás mellett, viszont arról még nem esett szó, hogy hogyan alakulnak ki a tendenciák! Manapság nagyon nehéz megmondani, hogy melyik tervező diktálja a divatot. Talán már azt sem lehet mondani,…..
A pandémia nemcsak a szürke hétköznapokat rázta fel, hanem ugyanúgy a divat világa is sínyli a korlátozásokat, és ez leginkább a divatbemutatókon érezhető. Megkérdőjelezhetetlen, hogy az elmúlt években már egyre inkább borult a klasszikus divathétszezon, ugyanis egyre több tervező állt át a see now…..
Ahogy egyre távolabbinak érezhető a tél, és egyre inkább bízunk abban, hogy a bezártságnak is vége lesz, itt az ideje szemügyre venni a 2021-es tavaszi szezon trendjeit!  Még mielőtt belevetnénk magunkát a trendekbe, arról muszáj pár szót ejteni, hogy idén szinte minden divatos, kivéve egy darabot,…..
A pandémia nemcsak a szürke hétköznapokat bolondította meg, hanem a klasszikus vörös szőnyeges eseményeket is, amelyek napjainkban szintén online platformra költöztek át. Ugyan bízom benne, hogy temetni még nem kell a díjátadó gálák aranykorát, mégis mára elhoztam Lady Gaga 5 +1 legemlékezetesebb…..
  Pásztor Edina neve a divatrajongóknak biztosan ismerősen cseng, hiszen korábban vezető divatbloggerként közvetített a divateseményekről és diktálta a trendeket. A fiatal divatrajongó mára egy start up vállalkozás marketingese, emellett nemrég saját vállalkozást is indított, ahol az egészséges…..
Az elmúlt években valahogy nem rajongtam az olasz márka kollekcióiért, szerencse nem is fenyeget, hogy a 'Dolcénél' vásároljak, ellenben a brand tavaszi kollekcióját imádom!  A napokban jelent meg a márka 2021-es tavaszi kollekcióját népszerűsítő kampány, amit Branislav Simoncik fotózott. Maga a…..
Kasz.Couture OUTFIT #123 2021.01.04 05:57:00
Mivel úgy hozta az élet, hogy a melegitő még hosszú időre ruhatárunk alapja lesz, így úgy gondoltam, hogy megmutatom a klasszikus hoodie több arcát is!    Elsőre elég meredeknek hangzik egy fehér inggel kombinálni a szürke melegítőfelsőt, de gondoltam miért ne. És lám, milyen jól mutat ez a két…..
Kasz.Couture OUTFIT #122 2020.12.14 05:34:00
Az elmúlt években a legmenőbb divatházak is nemet mondtak a valódi szőrmére, de ez nem azt jelenti, hogy szőrme nélkül maradtunk volna a hidegebb napokon!  A Dolce & Gabbana 2021-es őszi kollekciója a pihe-puha kötések mellett a bárány bundától volt hangos, amit mi erreféle csak "etetőnek"…..
Kasz.Couture Classy 2020.12.08 05:14:00
Tagadhatatlan, hogy az idei év bővelkedett shit helyzetekben, na de nem a Nora Sarman márka háza táján. Ugyanis nemcsak egy szuper új showroomba költözött a márka, hanem idén bebütált Nóri hetedik esküvői ruha kollekciója.  Szép lassan forrt ki a márka saját világa, és mára fogalom lett a Nora…..
A világ mondhatni leghíresebb illata Coco Chanel nevéhez fűződik, aki 1921. május 5-én dobra piacra az ikonikus Chanel N°5 parfümöt, ami egy csapásra nők millióinak kedvence lett!  Az akkor már ismert divattervező egy 1919-es nyaralás során kérte fel az orosz származású Ernest Beaux parfümkészítőt,…..
Kasz.Couture OUTFIT #121 2020.11.09 03:20:00
A megújult rovatban továbbra is egy darabot variálok három különböző stílusban. Mára a 2020-as őszi szezon egyik must have darabjáé a főszerep, a kabátinggé!    Az első look egy teljesen hétköznapi kombó, klasszikusokkal. Nagy kedvencem a  képen is látható világos koptatású egyenes szabású farmer,…..
Ami a 90-es években Szex és New York-ja volt, az a 2000-es évek elején a Gossip Girl, avagy a Platykafészek volt. Szerelem, barátság, divat és egy hatalmas adag luxus - egyszerűen mindent tálcán kínál a sorozat, ami után leginkább vágyakozunk. Legendás szerelmek mellett nagy hangsúlyt kaptak a…..