Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barcikaisrac

79 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
barcikaisrac kuba marc 5-22 2017.04.22 07:37:01
kuba marc 5-22  Havanna marc 5-7 Szoval marc 5 megerkezes és csajokkal összefutas, meg a labujjam sikeres elintezese utan masnap marc 6án bementünk a belvárosba szetnezni a lanyokkal, a capitolium környékét meg a malacon-t,  meg csomo időt töltöttünk a buszjegy vasalrassal Santiagobba masnap…..
Hat ezzel lemaradtam kcisit, mert mar ket hete mexikoban vagyok, most epp chiapas,  san cristobal de la casas ami fasza hely és nemsokara guatemala, de mindegy most akkor kuba (fotok a facebook-on, mivel a blog.hu-s foto feltöltés borzalmasan lassu nincs türelmem hozzá most) :    a repülőúton…..
2007 április valahanyadika - Kuba 2ik rész - mar csak röviden  - felraktam ide par kepet leirassal https://www.facebook.com/barcikaisrac/  este bementünk a varosba szetnezni, inni par sört, a kubaiak nagyon baratsagosak, csak kevesen beszelnek angolul. Mi pont talalkoztunk egy sraccal, aki vörös…..
Es h miylen volt puerto rico - ez az egy hét ? hat nekem kb semmilyen és ez joreszt az en hibam is. Ugye azert jöttem ide eleve mert nagyon olcsó volt, és innen mar csak kis köpés a kontinens - mondjuk kicsi de draga köpés :)  sorry h ez nem lesz egy informativ puerto rico bejegyzés, nem jött…..
  23-a Bucsuzok a  lakastol, minden bepakolva, nem fer be, meg utso pillatban meg eldöntöm h jön egy kis hatizsák pluszba, kajanak, ennek-annak, majd utközbe selejtezek meg. Aleksandra feljön 11-re, ő vigyaz a lakasra mig tavol vagyok, atadom a kulcsokat, mutogatok meg ezt-azt, iszunk egy unikumot…..
Mivel most sanszos h 10 év utan újra Kuba is útbe fog esni, sztm itt az ideje h leirjam hogy hogy volt az elő kubai utunk…   Ez a sztori 2007 februárjában kezdődött egy hideg estén (sztm delutan volt meg) a nyár utcai after music pub-ban, ami közel volt, non stop volt tehat remek hely az…..
Október 15 Ronda - Reggel felkeltem koran (spanyol koran) hogy elerjem a fel10es Cadiz-i buszt, zuhany, összepakolás, meg csekkoltam a menetrendet és rajottem h szombat van…és szombaton nincs fel10es közvetlen busz, se 17.00 - hanem este 6kor van az első és egyetlen. Mivel mar beterveztem h du meg…..
  Kellemes alvás utan reggeli molyolás netezgetés utan ujra elindultam boklaszni a városban. Pompeit meg Herculenum-ot lecsekkoltam neten, annyira nem fogott meg hugyh azt skippeltem, az idő meg felhős volt neha jott elő a nap igy kihagytam a vezuv-ot is ami erdekelt volna amugy. De többhelyről azt…..
Mielőtt még elfeljetenem: Breaking news van mar barcikaisrac a facebbokon: https://www.facebook.com/barcikaisrac/ - talan ide hamarabb felkerül ezaz, meg több  és instagramon is: https://www.instagram.com/barcikaisrac/ Szóval napolyra visszaterve:  Ez az út ezzel a cikkel kezdődött hétfő reggel…..
barcikaisrac a kanari szigetek 2016.07.10 11:24:30
A Kanári szigetek Santa cruz-ban masnap kineztem egy kompot estere a masik szigetre Las Palmas-ba, aztan meg a cuccom a szallason hagytam és kicsit körbejartam Santa Cruzt- tengerpart, kikötő, bolhapiac, zene haza ilyesmi, egy kaja a mekiben. Amugy olyan gyarmati szigeti , kicsit elmaradottabb…..
barcikaisrac liszabon majus 11-14 2016.06.13 19:23:11
Na igy egy hónap csúszással csak elkészült ez is: Hogy lelőjem ez elején, Porto nekem jobban bejött, Lisszabon se rosz de turistáskodni jobb portó, kisebb, egységesebb, bár liszabonban több mindent lehet csinalni, nyüzsgőbb. Szóval amugy Liszabonban a repteren szinten van metro, a tömegközlekedés…..
It is raining again, so I just sit some stairs below a balcony and start the story: I had a bit remorse about not leaving every case closed as usual, but anyway I let it go and on friday I did a goodby round in the BP night, to the new kertem, took a look t o ITI at rosaria, but they didn’t sell…..
barcikaisrac porto majus 7-10 2016.05.12 12:52:49
Na esik megint úgyhogy leültem itt Portóban egy eresz alatti lépcsőre és bele kezdek : - Szóval kis lelkiismeret-furdalással mert a melot nem igazán úgy hagytam ott ahogy szoktam, h minden lezárva mindegy pénteken mar minden bepakolva meg tettem egy búcsúkört a budapesti estében. Városliget új…..
Please be aware, english is not my biggest strength  so you can find quite funny word / grammar  mistakes. Think about these as inside jokes you can also laugh.    As Bea and Hajni also moved back to Canari islands, I decided to check the pace to, there is sg in what catches people living…..
For not hungarian friends: english version of this is on the way, please come back later (soon)   Előkészületek : kitaláltam h idén ha mar Hajni es bea is visszaköltözött kanari rá akkor en is megnézem mer lehet abban a szigetekben valami ha mar úgy visszajár mindenki. Meg mar fel eve itthon,…..
új kontent lesz nemsokára  - szombattól 2 hét porugália és kanari szigetek  new content soon - 2 weeks short trip to portugal and the canary islands -  Stay tune :)  ..
Szoval 1 éjszaka bangkok után után masnap délután továbbrepültem Ho Shi Minh városba. A régi nevén ez saigon, sokan amugy ezt használják vagy felváltva a kettőt. Mar a reptéren kellemes meglepetésként ért h busszal el lehet jutni igen egyzerűen (100 Ft-ni vietnami dong-ért) a…..
Ubud-ot elhagyva, kb 2 órás buszozás és 2 órás hajózás után értem Gili Air-re. LEtt volna meg olcsóbb opció (féláron)  a lassú komp lombokra + busz és kishajó, de az 4 helyett 8-10 órás út lett volna, igy nem vallaltam be. Gili air egy igen kicsi sziget, pont 5 km a kerülete. A…..
Szoval ahol elvesztettem a fonalat kb augustus elején, azt most megprobalom összefoglalni, sztm 2 posztban, ime az első, ami bali-ról szól. Hat valahogy bali "vibe" -ja nem annyira jött be vagy nekem nem volt meg a megfelelő "mood" plane Kuta-hoz, ugyh ezt a reszt annyira nem elveztem.…..
Szoval 22-én kirandultam megint, del felé, egy nagyon cuki gyaloguton a hegyoldalban a part mellett, megnéztem két pici öblöt, a jan som meg julea beach-eket, gyönyörű volt strandoltam, este meg észak felé a legnapgyobb part a saire beach felé indultam setalni, ott van a party negyed,…..
Szoval koh pngan egy 3-as szigetcsoport része a thai öbölben. Ez a középső sziget, a déli oldala eleg sik, de északra és középen hegyes. Az első szállásom a Ringside nevű hostelben volt, ott foglaltam 4 napot, az egy eléggé party hostel, jo hangos tuc-tuc szolt minden du-este. Amugy…..
Szoval bangkok, semmi extra, 12-én sokat maszkaltam, későn keltem, ugyh mar du volt mikor lementem a folyópartra (én a "pesti oldalon szalltam meg) de épp nem ment hajo igy setaltam, át a china-town-on és el az old-town-ba ahol a nevezetességek vannak. A china town is érdekes volt,…..
Szoval indul a 2. rész, DK-Ázsia. Mivel teljesen Ázsia szűz vagyok kicsit izgultam ezen, de mindenki jokat mondott. Sok tökölés utan (vizum kell e, meg ilyesmi) végül mult vasarnap vettem meg a repjegyet. Ugy 2 hetet terveztem magyarországon, ebből több mint 3 lett, ami kicsit sok volt,…..
barcikaisrac juni 4-6 Madrid 2015.07.07 13:32:53
Szoval Madrid - igy egy honap csuszassal megporbalom összefoglalni mit csinaltam ott. Hát jobbára császkáltam, egyedül, vagy egyik nap volt egy ingyenes gyalogtúra, rendes idegenvezetővel. Úgy egyébként elég könnyű bejárni a város nevezetességeit, mind kb egy kupacban van, és nem…..
barcikaisrac junius 6-15 málta 2015.07.07 13:24:53
Szoval malta. 6-an este érkeztem,  11 körül szallt le a gép, tömegközlekedés mar nem volt,ilyen reptéri busz 10-ért v taxi 25-ért votl az opció (euro). Szoval busz, csak arra meg varni kellett, vagy egy órát mire összeszedtek annyi embert h megteljen. Nekem különösebben nem volt…..