Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baromffy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arról volt szó, hallgatólagosan, hogy mostantól még kábé két hétig nagyokat kussolunk. Mert tényleg még így ártunk a legkevesebbet annak, amiben hinni szeretnénk. Csak hát ez nem feltétlenül hit kérdése, persze. Ha én ellenéziösszefogásegyüttsatöbbi sajtós lennék,…..
Bizonyos kor fölött egy nőnek igen könnyű örömet szerezni. Nagy esőben caplattam a postára, mikor egy srác, lehetett vagy tizennyolc éves, megszólított: "Elkísérhetlek?" Azt hittem, be akar állni az esernyőm alá, hogy ne ázzon, mondtam is neki: "Persze, gyere csak,…..
Kiss Judit Ágnes naplova téliló 2010.01.30 07:42:00
Ígértem Lédát, itt van. Persze lapos, kétdimenziós és nem mozog. Az eredeti sokkal jobb. Azért a végén ott egy Bársony is...
Mocsok, ocsondéró idő van, a kutyát se verik ki ilyenkor, csak szegény ember fia megy munkába, kivéve ha megteheti, hogy ül a számítógép mellett és ír.Tegnap megjöttem Pozsonyból, elrohantunk nadrágot venni a kedvesemnek, Miksának, sárga farmer, vörös farmer, végre egy férfi,…..
Megvolt a kötetbemutató, vége a Szósz forgatásának, nem szeretek így üresen maradni. Várom a következő nagy projektet, pedig leginkább csinálni kéne. Minél jobb volt, annál inkább hiányzik.A kötetbemutatón nagyon jól éreztem magam, hol is érezhetné magát jobban az ember,…..
Ugyan nem azon az olimpián és nem az a Lovász László (hanem az ifjabbik), azért a kiemelkedő sportteljesítmények mellett érdemes foglalkoznunk a szellemiekkel is. 2008-ban Madridban rendezték a 49. Nemzetközi Matematika Diákolimpiát középiskolásoknak, ahol Magyarország kiválóan…..
SZINDBÁD kispozsonyi 2008.04.13 01:03:00
 Pozsonyi utcai kisvendéglő, „Kispozsonyi”Cím: Bp. XIII. Radnóti u. 38. (Bejárat a Pozsonyi utca felől)Telefon : 06(1)787-4877Nyitvatartás : H-P:8-24 Szo-V:9-24    2009.06.30.Idén az utcában fokozottan megjelentek a lejmoló hajléktalanok és egyéb…..