Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Porcelán az elefántboltban

1 bejegyzést írt és 895 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme egy elsősegély lista, ami mindig legyen nálad! Nyomtasd ki, tedd a pénztárcádba, hogy bármikor, amikor szükséged van rá, elő tudd venni! Ez azért is fontos, mert amikor szorongsz, az olyan mint egy beszűkült tudatállapot: nem tudsz tisztán gondolkodni, és egyszerűbb, ha nem is kell, hanem csak…..
Összetörtek a díszek, vagy már meguntátok, hogy minden évben ugyanolyan a fa? Ha nincs kedved még erre is költeni az ünnepek előtt, itt van néhány tipp, amivel feldobhatod a karácsonyfát. Havas tobozok Ha kirándulni indulsz a családdal, vagy vannak a közeletekben tűlevelű…..
A most következő bejegyzés sokkal inkább egy ötlet lesz gyors ebédekhez/vacsorákhoz, mintsem egy konkrét recept, hiszen végtelenül egyszerű, tényleg 5 perc alatt elkészül és ráadásként még a "healthyfood" "dietfood" hashtagekkel is elláthatjuk. Egy ilyen tuti tipp után nincs…..
A neves magyar járműgyártó idén lenne 120 éves. A jubileumra való tekintettel összeszedtük a tíz legszebb Ikarus buszt. 10. Ikarus V127/Modulo M108D, formatervezett ARC Szoknunk kell még a Modulo M108D nevet Nem sokáig viselte az Ikarus márkanevet az ARC V127 típusú busz, de a…..
Porcelán az elefántboltban 2015.08.21 22:18:11
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell 4. rész: 10 B- és Zs-film, amit látnod kell 5. rész: 10 posztapokaliptikus film, amit látnod kell majd Elérkeztünk az…..
Porcelán az elefántboltban 2015.07.17 02:54:33
Hatalmas botrány és félmillió dolláros kártérítés lett a vége annak, hogy az Egyesült Államokban egy férfi véletlenül felvette az orvosok beszélgetését a beavatkozás alatt. Jobb bele sem gondolni, mik mehetnek... (fotó: National Cancer Institute) A névtelenséget kérő…..
Egy hónap múlva vezeti utoljára a The Daily Show-t Jon Stewart, aki kitaposta az utat olyan műsoroknak, mint a Colbert Report vagy a Last Week Tonight with John Oliver. Ennek a formátumnak a lényege, hogy fontos politikai és kulturális híreket dolgoz fel szatirikusan, szórakoztató…..
Porcelán az elefántboltban 2015.06.08 19:02:28
@Antilles: Nekem is erős kételyeim vannak a folytatást illetően. Az új srác eddigi néhány szereplése engem nem győzött meg. Oliver annak idején azonnal megvett magának kilóra, de Noah nem igazán. Kap egy esélyt, de az eddiginél sokkal jobban oda kellene tennie magát.
Mi lehetne egyértelműbb bizonyíték arra, hogy a kormány diszkriminálja a tavalyi három választáson balra húzó Szegedet, minthogy még nem érkeztek meg a városba a legfrissebb nemzeti konzultáció kérdőívei. A szegediek izgatottan kérdik egymástól, mi lehet az oka, hogy hiába…..
Noha már azzal is rengeteget spórolhatunk, hogy magunknak főzünk étterembe járás helyett; az alábbi praktikák segítségével tovább mérsékelhetjük a konyhai költségeket. Egy főétkezéshez egy személynek 10 dkg hús éppen elég. Ezt az értéket szorozzuk be a családtagok…..
Az ABC berendelte a klasszikus Muppet Show-sorozat rebootját, írja a Verge. A régi gyereksorozat 1976 és 1981 között futott a tévében, azóta több film is készült belőle, például a kifejezetten népszerű  2011-es mozi. Az ABC szerint az új Muppet Show már inkább a felnőtteknek…..
Nem semmi látvány tárult több millió néző elé, amikor a popkirálynő éppen élő videókapcsolatban volt. A háttérben átfutott egy egér. Madonna persze túl gazdag ahhoz, hogy ilyesmire pazarolja az idejét, de az azért elég érdekes, hogy a puccos lakásában egerek tanyáznak.…..
Lehet igazán szemléletes módon is elmagyarázni a gyerekeknek, milyen sok cukor is van az üdítőkben. A gyerekkori elhízás elég nagy probléma a világ legtöbb részén. Van egy iskola, ahol azt találták ki, hogy felrakják a falra az üdítőket, alá pedig azt a cukormennyiséget,…..
Ki tervezi meg a világ legelzártabb szigetének fenntartható jövőjét? Vállalkozó kedvű olvasóinknak sem késő még pályázni arra a kiírásra, melynek célja egy olyan sziget fenntarthatóvá tétele, amelyet az év hatvan napján lehet csak megközelíteni, akkor is csak hajóval és…..
Porcelán az elefántboltban 2015.04.19 15:36:38
“Pomponos bugyi, paróka, kozmetikumok leírhatók az adóból. Tehát tarts meg minden bizonylatot, ha ilyen termékeket vásárolsz!” Többek között ilyen fontos információkat tartalmaz az a munkahelyi kézikönyv, amit Regina Nyuszilány kapott a Detroit Playboy Clubtól 1968…..
Porcelán az elefántboltban 2015.03.14 14:53:39
@tükörfúró: ott a pont.
Amerikában mindez legális és szépen leírt szabályok alapján történik, tudja a lány, hogy mit vállal. Bezzeg itt a vadkeleten... ennek a posztnak nem itt, MO-n van a célközönsége. Nálunk egy átlagos sima (értsd. nem szexorientált) munkahelyen is jobban lealázzák a munkavállalókat.
Persze ezt eddig is tudtuk, de most akadt a kezem ügyébe egynél több magyar nyelvű női magazin egyszerre. A prímet mindenképpen a Cosmopolitan, Joy, Glamour triumvirátus viszi, amik "vasárnapi koktélpartikról a csajokkal" és "sztárcsajszikról" írnak. Ha ettől még nem kapna a…..
Galuska rengeteg sajttal és hagymával összesütve, a létező legjobb sváb-bajor fogás! Allgäuer Käsespätzle (4 fő részére) A galuskához: 350 g liszt, 6 db tojás, kb. 100 ml víz (ha kemény a tészta, akkor öntsünk még hozzá), 60 g vaj (szobahőmérsékletű), ízlés szerint…..
A hűvös napok beköszöntével egyre többen szenvedünk megfázásos tünetektől, köhögéstől. Próbáld ki ezt az immunerősítő turmixot a kellemetlen jelenség enyhítésére. Hozzávalók:  2 paradicsom10 dkg zeller1 nagy sárgarépa2 cm friss gyömbér1 gerezd fokhagyma2 cm friss torma Elkészítés: Mosd meg és…..
Avagy van-e értelme ennek a trilógiának? A törpök visszaszerezték királyságukat, ám nem pihenhetnek, ugyanis sokan fenik még a fogukat Ereborra - valaki a benne rejlő zsozsóra, valaki magára a helyre hajt. Öt sereg sorakozik fel hát a kapuk előtt, és kezdődhet a várért vívott…..
"A szilveszter olyan, mint egy kisállatod halála, tudod, hogy meg fog történni, de semmi sem tud arra felkészíteni, hogy valójában milyen szörnyű" - mondja többek között ezt is John Oliver december 31. éjszakájáról a Last Week Tonight kifejezetten webes videójában, mert ugye a…..
A filmes-képregényes-videojátékos témák egyik első számú kincsesbányájának számító Geektyrant geekjei pompás posztot posztoltak a napokban: ilyenek lennének a Nintendo kultikus játékai, ha nem konzolon, hanem a '40-es, '50-es és '60-as évek űrös-bűnös-dögös…..
Porcelán az elefántboltban 2014.12.21 11:34:53
@Sunsetjoy: Nos, a mester kétségtelenül a nőre koncentrált, Skywalkernek csak odakent valami maszatot.
Nekem Quasimodo jutott eszembe.
Talán valami gerincsérült, csámpás hajléktalan állt oda modellnek, vagy valaki, akit éppen tökön rúgtak. :D
"Ezt a hülyék is megértik, márpedig az emberek többsége az". Az egyik újságíró így foglalta össze az RTL klub új délutáni orvosi talkshowjának, a Dr. Tóthnak a lényegét. Az orvosi shov november 17-től minden délután látható lesz a csatornán, Kolosi Péter…..
Porcelán az elefántboltban 2014.11.04 20:08:09
Egy olyan kupakot találtak ki, amely csak egy másik kupakkal nyitható! ..
Porcelán az elefántboltban 2014.06.25 02:42:38