Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Woody-

0 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoly és Peti társaságában a következő filmekről dumáltunk A Sötét Lovag Felemelkedés* Dobogó Kövek TimeScapes Életrevalók Trónok Harca *a podcast végén spoileresen is beszélünk róla, de aki nem látta, az majd az elbúcsúzás után kapcsolja ki A felvétel itt…..
Dalról dalra végighaladok és elmondom a véleményemet a számokról, majd a végén egy összefoglaló vélemény:Introbra: Ez a szám több szempontból is furcsa, hiszen meglepő, hogy nem került fel a Gene Simmonsos bevezető, amiről már évek óta szó volt és a zavaros stílusa kicsit…..
ROFL-net Volkswagen teszt 2011.04.22 06:00:00
Woody- 2011.04.22 10:23:57
Nagy megvetéssel néztem eddig ezekre az igénytelen papírtasakos DVD-kre, mert részben ezek is felelősek azért, hogy a magyar DVD piac mára vegetál és a lassú halál felé tart. De úgy voltam vele, hogy a fene egye meg, most már érdekel is, miféle kiadványok lehetnek ezek, ahol…..
Roppant kínos, hogy még csak most tudom kitenni a pályázatokat, ám technikai problémák hátráltattak. Az is elég kínos, hogy a több száz látogató közül csupán öt vette a fáradtságot arra, hogy szerencsét próbáljon a nyereményjátékon, ami egy picit elszomorító, hiszen…..
A legendás osztrák világbajnok, Niki Lauda szerint Alonso fölényesen a legjobb a mezőnyben, ám Massa kijelentette, hogy semmivel sem erősebb a spanyol, mint korábbi csapattársai. A brazil pilóta a 2006-os évben igazolt a Ferrarihoz, és egyedül a 2007-es év volt az amikor nem egy…..
Múltkor elgondolkodtam, milyen ez a több mint 3 év, amit úgymond webes létemmel produkáltam. Tiszta fura visszagondolni, hogy 4 éve még semmi ilyen elfoglaltságom, hobbim, "kötelezettségem" nem volt. Pár rossz emlék mellett rengeteg a jó, egy-egy elkészített…..
Woody- 2010.08.24 19:47:30
ROFL-net Altatódal 2010.08.17 12:00:00
Imádom Stephen Lynchet :D Aki nem ismeri, az remélem ezután megkedveli :D..
Woody- 2010.08.17 19:53:18
@AR5T7: Szerintem teljesen jó az egész, egyetértek LordVidrával. Szerintem nagyon ötletes és vicces. A srác hangja is tetszik :) Persze ízlések ugyebár.
Miután a US F1 bejelentette, hogy nem tudnak részt venni az idei szezonban, az FIA egy pályázatot írt ki az amerikai istálló helyére a 2011-es szezonra. A jelen állás szerint ezért a helyért három csapat van versenyben. A Stefan GP - akik már a tavalyi évre is nevezni akartak csak…..
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
13:31:05 The overtaking move takes place at Club and after one second Rivola calls Whiting, who replies after 11 seconds. Rivola asks: 'Have you seen the pass? In our opinion there was no room to overtake.' 26 secs after the pass, Whiting asks to be given time to watch the TV footage. 13:33…..
A jövö hétvégén megrendezésre kerülő Német Nagydíjon újabb lehetőséget kap a japán pilóta, ám most Karun Chandhok helyét veszi át.Nem tudni mennyi ideig lesz mellőzve az indiai, mindenesetre a Német Nagydíjon biztosan."Sakon Yamamoto remek teljesítményt nyújtott…..
Woody- 2010.07.17 11:19:41
Webber szerint túl korán kezdett el kanyarodni csapattársa, Vettel szerint pedig ki kellett volna szélednie az ausztrálnak. Na most kinek van igaza? Webber véleménye: "Sebastian gyorsabb volt nálam, nagyobb volt a sebessége. Egymás mellé kerültünk, de szerintem túl hamar…..
+++SPOILER+++Ezt is megéltük. Nincs többé pittyegő óra, nincs többé "immunitás for everyone", soha többé "dammit". Legalábbis egy tv-sorozat keretében nem. Imádtam ezt asorozatot, az első 5 évadot ahogy illik tv-n izgultam végig hétről hétre. Főleg az első 3…..
Az ausztrál elképesztő tempót ment, hihetetlen... Kezd magári találni és egyre többször veri el csapattársát, Sebastian Vettelt. Nagyon úgy nézett ki, hogy Robert Kubica nyeri majd az időmérőt ám végül szoros csata után "csak" a második lett. Kubica mögött Vettel…..
Cogito, ergo sum. Carpe diem! 2010.03.17 19:57:00
            Mire gondolunk, amikor meghalljuk ezt a mondást? Legtöbbször úgy fordítják, hogy élj a mának, vagy akár úgy is hallottam már, hogy élvezd az életet. És ebből arra következtetünk, hogy ez a hedonizmusra, az élet…..
Woody- 2010.05.07 15:56:25
16 éve zajlott le az a végzetes San Marinó-i Nagydíj amin két pilóta is életét vesztette. Az osztrák Roland Ratzenberger az időmérőn, a brazil Ayrton Senna pedig a futamon vesztette életét. Roland Ratzenberger akkor vett rész harmadik nagydíján. Miután kicsúszott az egyik…..
Először is elnézést kérek a 10 napos "szabiért" de az Ausztrál nagydíj összefoglaló videójának készítése olyannyira ki idegelt, hogy elvesztettem minden motivációm a blog és a videó készítése felé is. Újult erővel és lendülettel térek vissza a blog második…..
Woody- 2010.04.16 18:11:47
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
Ismét remek futam elé nézünk, nagyon úgy tűnik! Már az időmérő sok izgalmat hozott. Sok kicsúszás, kiszámíthatatlan esőzés. Szinte az egész élmezőny kiesett már a Q1-ben, ennek köszönhetően lesz előzés holnap dögivel. Kiszámíthatatlan esőzés fogadta a…..
A Formula-1 történelmének legfiatalabb pilótája a mai nap ünnepli 20. születésnapját.Jaime Alguersuari a tavalyi Magyar nagydíjon vette át Sebastien Bourdais helyét a Toro Rossónál, aki sajnálatos módon nem tudott érvényesülni a Formula-1 világában. Ezzel a csatlakozással pedig…..
Woody- 2010.03.24 14:52:49
Nagyot néztek a pilóták mikor Bernie Ecclestone közölte velük új ötletét. Ecclestone úr a rajtrácson lévő tömeg csökkentésének érdekében nem engedélyezi a személyi edzők jelenlétét a felvezető kör előtti felálláskor. A versenyzők viszont ragaszkodnak a személyi…..
Nos, a 2010-es év merőben más lesz, mint a tavalyi. Tankolás betiltása, Schumacher visszatérése, három új csapat és még sok más tényező fog közre játszani ebben az új Forma-1-ben. Nem régiben a Hispania Racing F1 Team ( régi nevén Campos Meta 1 ) is bemutatta autóját, illetve…..
Mivel megint beállt a nagy kussolás és azt már a vak is látja, hogy februárban sem lesz itt semmi, rendezzünk egy tippelős mókát. Díjat nem tudok (mondjuk a legközelebbi magyar koncerten meghívom egy sörre), de mindenki tippeljen egy dátumot, hogy mi lesz a Gold Cobra hivatalos…..
Woody- 2010.02.26 16:43:41