Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keményen drogozó kisember

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját a Ladánybene 27. A reggae-zenekar 1991 óta tizenhárom albumot jelentetett meg. Nevükhöz fűződik az első magyar reggae-album, az első magyar dubalbum és az első hazai riddimalbum is, de ők csinálták az első pesti reggae-klubot,…..
keményen drogozó kisember 2015.06.01 03:43:50
@miss igazságérzet:
Hát bizony azt a reklámot előre felvették, mert remélték, hogy elérnek valamit (a Szedegetem című, még hozzájuk mérten is nagyon szar dallal), csak aztán nem értek el semmit, és ennyit módosítottak rajta. Tudod, stúdióban ennyit toldani nem nagy meló, elég hozzá egyetlen szabad hangsáv.

Jujj, kétszer jártak Jamaicában? Hova szarjak?
Ettől még ugyanolyan szerencsétlenek reggae-zenében, mintha sosem jártak volna.

A jamaicai angol egy külön nyelvtani rendszer szerinti angol, és nem biztos, hogy tudni kell a nevét ahhoz, hogy az ember beszélje, nyuszika. Egyébként meg faszságot írtál, merthogy:
"Patois (/ˈpætwɑː/, pl. same or /ˈpætwɑːz/)[1] is any language that is considered nonstandard, although the term is not formally defined in linguistics. It can refer to pidgins, creoles, dialects, and other forms of native or local speech, but not commonly to jargon or slang, which are vocabulary-based forms of Cant. Class distinctions are embedded in the term, drawn between those who speak patois and those who speak the standard or dominant language used in literature and public speaking, i.e., the "acrolect"."
Szóval nem, nem patois, hanem Jamaican English. Olvasgassál az okoskodás helyett:
en.wikipedia.org/wiki/Jamaican_English

A megrendezésre kerül (illetve -re kerül úgy általában) egy terpeszkedő szerkezet nevű, magyartalan faszság, és kerülendő. Helyette ott a magyaros "meg lesz rendezve/lesz megrendezve" határozói igeneves szerkezet, amit egyes ostoba seggek germanizmusnak mondanak, kár, hogy a germán nyelvek egyikében sincs ilyen (mér maga a határozói igenév sincs, ebben a szerepben melléknévi igenevet használnak), viszont az összes finnugorban van.

A nyilvánvaló elírásokba belekötni meg faszság. Viszont az amik helyett létezik az amelyek, tudtál róla?
Azt, hogy Bayer Zsolt egy ordas nagy tahó, mindenki tudta. Nem ért minket meglepetésként az sem, hogy homofób és, hogy bármikor szívesen fröcsögi tele a Magyar Hírlapot az agymenéseivel a liberalizmusról, az európaiságról és azok kudarcáról. Először is. Bayer Zsolt azért…..
keményen drogozó kisember 2015.05.22 19:44:03
@Pop40:
És, ki a faszt érdekel?
Ugyanúgy nem tehet róla egyik sem, ahogy a másik. Nem gyógyítható egyik sem.

Ehhez képest pedofilokat azért sittre vágnak évekre, ha a számítógépükön meztelen gyerekek képeit megtalálják, akik nem a közeli hozzátartozóik.
Ha nagyon megnéznénk, lehet, hogy a te géped cache-ében is lenne néhány (olyan, amiről azt sem tudod, hogy került oda, csak rákattintottál valami reklámra).
keményen drogozó kisember 2015.05.22 19:46:49
@trg:
Az a baj, hogy nem okvetlenül elgépelések. Pocsék a helyesírásod.
Sorozatunk nyitórészében nem kisebb fába vágtuk a fejszénket, minthogy kiderítsük, melyik kóla az abszolút number one, azaz melyik a legnépszerűbb és a legkedveltebb a magyar fogyasztók körében. A mindenféle saját márkás és no name löttyöket ezúttal figyelmen kívül hagyjuk,…..
keményen drogozó kisember 2015.05.21 20:26:03
@UdjanMineck:
Mondjuk az a mennyiségű kokain lófasz, ami benne volt, hogy hasson, meg kellett volna innod vagy 15 litert.
Egy kis adalék a halálbüntetésről indult vitához. Nem gondoljuk, hogy ez eldöntené a vitát - pro vagy kontra. De ki tudja? A poszt végén ön is szavazhat...
keményen drogozó kisember 2015.05.21 17:04:58
@Csak kérdezek...:
Miért, hogyan kívánhatnád, te idióta?
Szerinted minek kellene történnie, hogy ne legyek a halálbüntetés mellett?

Nem megy a gondolkodás, mi?
Nem vagy esetleg még vega is mellette? Már csak az agyi kapacitás hiánya miatt gondolom.

Csak azt látom, hogy a hozzád hasonló szerencsétlen hülyéknek nincs annyi átélőképessége, hogy bele tudják magukat kéozelni a helyzetbe, míg maguk át nem élik.
keményen drogozó kisember 2015.05.21 18:31:33
@Csak kérdezek...:
Nem, cica, te szimplán csak hülye vagy, és azért mosolyogsz, mert fel sem fogod, mennyire. Ha felfognád, sírnál. De hát ugye boldogok a lelki szegények...
És tényleg annyira gondolkodásképtelen barmok vagytok, hogy csak akkor tudjátok megélni, miért állnak emberek a halálbüntetés mellett, ha titeket is közvetlenül érint egy ilyen. Hát ezért kívánom nektek.
Mondjuk ha megölik a gyerekedet.
Hátha változik majd az álláspontod, baromka.
Mert addig mindenki kurvára nagy jogvédő bír lenni, amíg csak a partvonal mellől kell ugatni.

@Yobbágy Fery:
Nem, nem bosszú, igazságszolgáltatás.
De nem kell kivégezni, ha fel tudja támasztani azt, akit megölt.
Ennyi.
Ugyanis annak is joga lett volna élni.
Kát, hogy a hozzád hasnló sötét barmok ezt nem fogják fel, és a gyilkosok pártján állnak.

Hidd el, egy csomó ember beköltözne a börtönbe, mert rosszabbul él, mint a rabok.
Csak ezek nem interneteznek, demagóg seggfejkém, és ezt te is tudod.
keményen drogozó kisember 2015.05.21 19:57:24
@Zombi elvtárs:
Ja, mert Kaiser Ede kivégzésével tényleg sokat vesztett volna a társadalom. Sokszorosan visszaeső rabló (és lehet, hogy gyilkos is, csak épp nem a móri esetben).

És mi van azzal a helyzettel, hogy az életben hagyott gyilkos 30-40 év múval kiszabadul, és megint gyilkol? Annak az áldozatnak az élete ezek szerint semmit nem ér neked?

@tralalala:
Ja, kurva sokat ér a sajnálatoddal.
Gondolj bele, mi lenne, ha veled történne. És azért a van 20 éve, az kurvára nem ugyanaz a 20 év 50 és 70 éves kora közt, mint amit 30 és 50 között élhetett volna.

Ilyen alapon ne ítéljenek el senkit semmire - börtönre se -, mert lehet, hogy ártatlan.
Hétfőtől a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt a másodszor is verekedésbe keveredő Kállay-Saunders Andrástól, harsogja a Bors. Az ügy valószínűleg összefüggésben van azzal, amit a Stenk is megírt: az egykori megasztárost nemrég egy fővárosi szórakozóhelyen…..
keményen drogozó kisember 2015.05.21 04:09:17
@Mr Falafel:
Ja, ha te mondod, te fajgyűlölő faszkalap, akkor biztos úgy volt.
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
keményen drogozó kisember 2015.05.20 19:31:48
@Bambano:
De, amit 2007-ben húztak ki, az max. CAT5-ös, azaz 100 MB-ig jó, szóval bőven ideje lecserélni száloptikára, hogy a vidéki ember is tudjon 2015-ben szélessávnak számító sebességel netezni (mert ami 2007-ben annak számított, az már rég nem).

Technológiai intézkedések biztos nem voltak, mert olyan nem létezik. A technológia lépéssorrendet jelent gyártásnál vagy karbantartásnál. Nem kéne keverni a technikával, ahogy ma az Index és még számos egyéb sajtóorgánum (hülyébbeknek média, sík ostoba seggeknek médium) teljesen műszaki analfabéta firkászai teszik.
De egyébként igen, valóban ez volt.

@s3pooler:
Nyuszika, ez hol függöny?
Vagy nálad ilyen a függöny otthon? Mert akkor megértelek, tényleg kurva nehéz gyerekkorod lehetett.
(Ráadásul az a szögesdrót sem volt a 600 km-nyi (mert a jugók sem voltak megbízhatók, sőt, egy időben ők nagyobb ellenség voltak, mint az osztrákok) határon, hanem csak helyenként pár száz méteren. Többnyire volt egy kurva széles, naponta feltárcsázott mezsgye, meg helyenként aknazár, de a vasfüggöny egy képletes kifejezés, aki ezt nem fogja fel, az nagyon hülye.
Mint mondtam, én végigjártam, akkor, amikor még létezett. Egy részét nem saját jószántamból, hanem mert oda rendeltek.
keményen drogozó kisember 2015.05.20 19:39:38
@Bambano:
Kétlem, hogy sok apró önkormányzat jobb hálózatot tudna kiépíteni, mint egy többek közt erre is szakosodott multicég. Úgyhogy lehet, hogy ez a kkv-knak nem jött jól, de a lakosságnak igen.

@dr. gernika:
Te még mindig elhiszed, hogy ezek nem egy cég?
Mármint az összes párt a Parlamentben.
Ha nem így lenne, már börtönben rohadna az egész Fidesz és Kisgazdapárt 1998-2002-ért, az egész MDF 1990-1994-ért és az egész MSZP-SZDSZ 2002-2010-ért.
Ehhez képest kit csuktak be?
Zuschlagot annyiért, amennyiért Orbán vagy Gyurcsány fel sem kel reggel.
Ja persze, meg zsidó viccet mesélt, na, azt nem kellett volna.
keményen drogozó kisember 2015.05.20 19:41:20
@greatwideopen:
Talán te is tanulj meg angolul.
De ha nem megy, legalább puskázz. A második szó beírása után a gugli kiadja a helyes megfejtést.
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
keményen drogozó kisember 2015.05.20 17:52:50
@maxval bircaman szerkesztő:
Ja, baszd meg, akkor a Mein Kampf meg a Biblia is ugyanaz a könyv, csak a tartalmuk helyenként eltér.

Ezt a pofátlan hazudozást nektek a keresztény agymosás közben tanítják, vagy gyárilag van benned?
keményen drogozó kisember 2015.05.20 17:53:30
@maxval bircaman szerkesztő:
És a nem kereszténység, te isten barma?
Meddig akarsz még itt hazudozni?
keményen drogozó kisember 2015.05.20 17:59:13
@maxval bircaman szerkesztő:
A majom meg az ember génje meg több mint 98%-ban azonos, te orangután.
A hétvégén 9 ember meghalt, amikor a texasi Wacóban több motoros banda tagjai egymásnak estek ebédidőben, egy autópálya menti zsúfolt bevásárlóközpont étterme mellett. Mintha csak a Sons of Anarchy legdurvább pillanatai elevenedtek volna meg… A történtek kapcsán megnéztük,…..
keményen drogozó kisember 2015.05.20 02:26:28
@Cryin'Clown:
De hát ki a faszt érdekel ez pár magát menő amcsi gyereknek képzelő motoros majmon kívül?

@GERI87:
De akkor Közép-Amerikát miért nem?
El van ez baszva több helyen.
Látszik, hogy a cikket összehányó csávónak fingja sincs semmiről se földrajzról, se angolról, se a motoros bandákról, de még a gugli sem a barátja.

@DocBulywood:
Bőrjackie, mi? Az angol neked sem lehetett az erősséged.
(Jackie coat ugyan van, csak az női viselet, olyan blézerszerűség.)
Saját otthonában lőtték fejbe hétfőn a török tehetségkutató 19 éves sztárját, a kurd származású Mutlu Kayát, írja a BBC. Az énekesnő a Guardian szerint kritikus állapotban van. Mutlu Kaya az ország északkeleti délkeleti részén fekvő Diyarbakir tartományban lakott,…..
keményen drogozó kisember 2015.05.19 23:00:12
@dreamhotep:
Jaja, pont mint a székelyek, ez erdélyiek, a vajdaságiak meg a többi külföldre szakadt magyar.
keményen drogozó kisember 2015.05.19 23:06:30
@tiburi:
Ja, meg hátha akkor egyesek megtanulnának helyesen írni, meg a különbséget a nemzeti és a nemzetiségi között.

@Pretoryan:
Persze, bocsájtani.
Ragoznád felszólító módban?

Mellesleg a kurdok pont azok, akiktől közös megegyezéssel elvették az országukat. Nem a 2/3-át (Trianon), hanem az egészet. Pedig kicsivel többen vannak és nagyobb összefüggő területen laknak, mint a magyarok.

@Leonard Zelig:
Elkúrtul.
       Szőnyi Szilárd retteg. Attól retteg, hogyha bedől a Heti Válasz, ha a Simicska-Nyerges duót végleg lenyomja Orbán, akkor nem veszik fel valamelyik mentőhajóra. A jobboldali újságírás ma a rettegésről szól. Hogyan jelezzük a hatalomnak, hogy tulajdonképpen ugye mi is,…..
keményen drogozó kisember 2015.05.17 00:23:50
@évásanyó:
A tolla lehet, hogy jó, de írni nagyon szarul ír.
Ha már a fenék táján kalandozunk írásban, nem lehet teljes a kép e nézőpont nélkül.. Úgy érzem, ez a téma még inkább megosztó, mint az általános popsiszex nők részére. Nagyon sok pasi teljesen elzárkózik tőle, mert azt hiszi, hogy heteroszexuálisként látens…..
keményen drogozó kisember 2015.05.15 14:28:13
@Monika Herman:
Milyen értelmezés, te idióta picsa?
Tanulj meg magyarul, és addig hagyd az írást a picsába, nem a te műfajod. Ráadásul végtelenül buta is vagy.
Információink szerint Amin Zoltán, az MTVA programigazgatója már csak péntekig ül a székében, ugyanis hétfőtől a HírTV egykori programigazgatója, Gyurity Mónika igazgatja az köztévés műsorrendek sorsát. A köztévés nézettségek láttán persze érthető a dolog, sőt, ha azt…..
keményen drogozó kisember 2015.05.13 00:09:52
@BélaBácsiTudja:
Ja, Dericc...
Az ész megmutatkozik.
No nem mint ha egy olimpiai bajnok pont az én védelmemre lenne rászorulva, de a hétvége „soha nem voltam fideszes” belpolitikai történése egy fontos problémára is rámutatott – és ez nem az „árokásás” meg a „megosztottság”, hanem valami egészen más. (kép…..
keményen drogozó kisember 2015.05.12 02:55:04
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Azért én is jobban érezném magam, ha az átverés mellé kaptam volna 30 millió forint vissza nem térítendő kölcsönt, mint ez a nem fideszes Kokó Kovász gyerek.

Csak az a baj, hogy az ország nagyobb részét sokkal jobban átbaszták, mint Kovász Pistát, és nemhogy egy kurva kanyit nem kapott, de még fizetnie is kellett - azért, hogy ezek a Kovászok kaphassanak.

(A kemény világbajnok csávó, aki a hurkák ellen még csak-csak elvolt, de jött egy közepes ellenfél, ez a Csákó gyerek, oszt úgy baszta pofán, hogy az ökölvívásnak a gondolatától is borsózik azóta a háta. Kivéve, ha valami pénzes buli van, mert akkor ő megint ő a 46 kg-os világbajnok. Csak a 46 kg macskasúly, nem embersúly. Tudom, persze, tömeg. Meg köznyelv.)
keményen drogozó kisember 2015.05.12 02:59:04
@Vucsics.Krisztián:
Ja, mutogatós sportban világ- meg olimpiai bajnok.
Amikor egy közepesen kemény gyerekkel került szembe egy komolyabb sportágban, akkor meg felszántotta arccal a parkettet, és sírva magyarázkodott.
keményen drogozó kisember 2015.05.12 03:10:56
@arturdent:
Mondjuk ha vissza nem fizetendő 30 millával megtolnák a vállalkozásomat, nekem is sokkal könnyebb lenne.
Meg sok magyar embernek.
Ez olyan 2-3 BMW ára, típustól függően.
Csak hogy ki miből pattogjon ki.

@Ylim:
Sőt, még cigány is, mint Orbán. Nem a Kolompár, a Viktor. (A tesója sokszoros börtönviselt. A vér nem válik vízzé.)

@Larry Silverstein:
"2015-ben az átlagos infláció 0 százalékos lehet"
Mert nincs belső fogyasztás, te idióta.
Magyarul nincs pénzük az embereknek kaján kívül semmire, akinek meg van, az nem az országban költi el a 27%-os áfa mellett.
Túl hülye vagy, hogy ezt felfogd, mi?

@Vucsics.Krisztián:
"Orbánnak egyébként voltak egészen jó miniszterei, államtitkárai"
Igen? Ki?
Mert hirtelen egy sem jut eszembe. Ha Járait vagy Chikánt említed, harsányan röhögni fogok!
A szegedi Ságvári Gimnáziumtól a hatalom elkobozta a nevét. Bizonyára abból a megfontolásból, hogy nyilván komcsi volt, zsidó, büdös. És még derék csendőrökre is lövöldözött. Mint tudjuk, a történelem felettébb viszonylagos ügy, különösen, ha a közelmúlt eseményeit…..
keményen drogozó kisember 2015.05.10 18:26:05
@midnight coder:
Nem, faszikám, az országot Orbán tette tönkre.
Kezdve azzal, hogy tönkrekúrta a Hornéktól jó állapotban átvett gazdaságot, és folytatva azzal a ámokfutással, amit 2010 óta csinál.
Csak a hozzád hasonló gondolkodásképtelen narancskomcsik túl hülyék ahhoz, hogy ezt belássák, csak annyit tudsz fújni, hogy "de a Gyurcsány a hibás". Ennyi eszed van.

Ami a nyelvet illeti:
Egy olasz sem tudna elbeszélgetni egy latinnal, egy görög sem egy Homérosz korabeli göröggel, egy orosz sem egy 1000 évvel ezelőtt élt orosszal, az angolok sem a Hódító Vilmos-korabeli angolokkal, de ez minden nyelvre elmondható, nem magyar sajátosság. Fejlődik a nyelv.

@hanta boy:
Ja, ő vállalta az áldozatot, csak mások döglöttek bele.
Horthy egy mocskos fasiszta háborús bűnös tetű volt, ki kellett volna végezni.
Miatta került orosz megszállás alá az ország 45 évre, és miatta halt meg közel 1 millió magyar. A gazdaságot meg tönkretette, nem felvirágoztatta. Gondolod, hogy az Amerikába kitántorgó 1,5 millió ember a nagy gazdasági fellendülés elől menekült, nem bírták hova tenni a pénzt?
keményen drogozó kisember 2015.05.10 18:36:34
@mortullus:
Mondjuk ezt a "faszságot" az a Nemeskürthy István nevű történész szakértette, akinek Orbán is nyalta éveken át a seggét.

De azért végeztess el magadon egy genetikai vizsgálatot, hogy hány százalék ősmagyar gén van benned. És ne lepődj meg, ha kereken 0.

Az 1500-as években írt műveket mely nemzetek mai leszármazottai nem értik legalább annyira, mint a magyarok Balassit?

@Punxsutawney Mormota:
Jaja, az akkori történészek mind hazudnak, akik ilyennek írták le a magyarokat. Pedig daliás termetű szőkék voltak mind. Te már csak tudod, ott voltál.
keményen drogozó kisember 2015.05.10 19:24:05
@Punxsutawney Mormota:
Ebben egyet is értünk (magyarázd ezt meg a zsidózóknak stb.-knek), de genetikailag tiszta magyar egy sincs Magyarországon.

@A megvalósult amerikai ólom..:
Nem éltem, seggfejkém, de ők sem.
Viszont a Kádár-korban éltem elég sokat, még felnőttként is, és egyértelműen faszságokat írnak róla a történészek, akik akkor SEM éltek.
Akkor miért írnának kevésbé faszságokat más korokról? Hisze azok mind régebben voltak, kevesebb irattal, ráadásul irattárba is csak az uralkodó osztály nézőpontját tükröző iratok kerültek, mint most, a narancskomcsik idején. Csak akkor még internet sem volt, ami más nézőpontok megismerésére is lehetőséget ad, nemcsak a hazudozásokéra.
Te is egy olyan faszfej vagy, aki nem éltél abban a korban, de ugatsz róla. Olyanoknak, akik meg éltek már akkor.
És ahogy most véresszájú komcsi lettél Orbán seggét nyalva, akkor is az lettél volna, csak akkor Rákosiét nyalod, még nagyobb vehemenciával.

"Még a szocik is elismerték a 2002-e kampány során, hogy jó állapotban van a gazdaság."
Mutass már erre valami írásos bizonyítékot, mert addig csak narancskomcsi hazugságnak kell tartanom, amit hozzád hasonló idióták gyártanak.
Az államadósság jóval magasabb, mint 2010 előtt volt, és akkor volt gazdasági válság, most meg nincs, és azóta elrabolták a mnyp-k 3000 milliárdját (3 billióját), előtte meg nem.
Az IMF-hitel csaknem 50%-át Orbánék hívták le és tőzsdézték el, seggfejkém.
Így ugass, hogy milyen eredmények, te fasz!
Nemrég robbant a bulvárbomba, hogy két válogatott kajakozó április 21-én egy edzőtáborban egy rutin ellenőrzésen akadt fent a rostán, mivel kokaint fogyasztottak. Az ügy egyelőre ott tart, hogy mindkettőjüket kitették a válogatottból és a Magyar Olimpiai Bizottság azonnal…..
keményen drogozó kisember 2015.05.08 17:29:52
@Szelid sunmalac:
Hülyeségeket tudnál mesélni csak.
Én nyaranta dolgoztam segémdunkásként kőművesek mellett.

Meg sportoltam is, versenyszerűen, több mint 10 éven át, tanulás mellett, napi 2 edzéssel (csak én nem a sport mellett tanulgattam valami alibiszakon, hanem a tanulás mellett sportoltam; nem egészen ugyanaz).
Az edzéses időszak felüdülés volt a kőművesek melletti meló mellett.

Tudom, miről beszélek, agyaska.
Ne próbáljuk már ezeket a sportolókat piedesztálra emelni.

És hidd el, nem ez volt az első eset, hogy kokóztak, csak ez első, hogy lebuktak.
keményen drogozó kisember 2015.05.08 19:41:22
@Szelid sunmalac:
Nem, seggfejkém, tudod, voltak, akik a nyaralásukra vagy akár a tanulásukra munkával keresték meg a pénzt. Például kőműves mellett.

De tudom, a te agyaddal ezt nehéz lenne felfogni.
Stumpf András nemrégiben igazolt át a Heti Választól a Mandinerhez. Talán azért, mert politikai kapcsolatrendszerét a folyamatosan megjelenő portál gyakrabban aknázhatja ki, mint a hetilap. Már az online újságban látott napvilágot a Pokorni Zoltánnal készített interjúja. A Fidesz…..
keményen drogozó kisember 2015.05.08 15:58:56
@antibols:
"bolsevik utódpárt" - itt a Fideszre gondolsz, ugye, baromka?

@Bafana:
Téves. A legkártékonyabb a Fidesz. És már 1998-2002 között is az volt.

@♔batyu♔:
Az ugye megvan, hogy Kóka a vagyonát még a politikusi karrierje ELŐTT gyűjtötte, számítógépes és internetszolgáltató cégeket alapított a megfelelő időben.
Te is megtehetted volna, miért nem tetted?

Az országot meg nem Gyurcsány vágta gajra (így írják, nem faágról van szó), hanem a Fideszed.
És teszi folyamatosan most is.
Tényleg nem olyanok, mint az SZDSZ, sokkal szarabbak. Pedig nincs könnyű dolguk az SZDSZ-t alulmúlni.

@Ad Dio:
A liberalizmus jó dolog, de az SZDSZ nem liberális volt, csak a lopás szabadságáért küzdött. Nem ugyanaz.
keményen drogozó kisember 2015.05.08 17:53:40
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A Sulinet az már később volt szerintem.
Bár nem vagyon Kóka-szakértő, és nem is szeretnék lenni, de talán az Externet vagy milyen céget alapította (vagy annak az elődjét?).
Akkoriban még egyáltalán nem politizált, még annyira sem, mit Gyurcsány 2000 előtt, amikor még csak altusozott.
Valamiért már milliárdosként gondolta úgy, hogy neki politizálnia kellene, biztos a nagyobb lopások érdekében.
(Egyébként a cégei a Fidesztől is kapnak megrendelést a mai napig - szóval némi összefonódás biztos van.)

"A két díszes társaság semmiben nem különbözik egymástól. "
Én továbbmennék.
Ez valójában egy társaság, nem kettő, csak a népnek játsszák ezt a komédiát. A színfalak mögött meg elosztják a pénzt.
Nem véletlen, hogy egyik sem került még börtönbe (a Zuschlag meg Simon féle gyalogokat hagyjuk).

Valóban jiddis szó a gaj, bár a gojhoz épp semmi köze a hangzáson kívül.
De ha olyan földbuta akarsz maradni, mint most vagy, hát maradj.
keményen drogozó kisember 2015.05.08 17:54:27
@keményen drogozó kisember:
Bocs, az utolsó 2 mondat nem neked, hanem a @♔batyu♔: nevű idiótának szól.
Török Gábornak kellene a legjobban tudnia, hogy ezt így nem lehet. Felelős közszereplő nemvetheti oda, csak úgy mellékesen, hogy “magam inkább a halálbüntetés pártján lennék”, ezután semmiféle magyarázattal nem szolgálva arról, miért is tesz így. Fideszes vezetők stílusa…..
Az EU-ban forgalmazott veszélyes termékeket hetente listázó gyorsriasztási rendszer, a RAPEX ezúttal egy kutyajátékot is felsorolt a forgalomból kivonandó termékek között. Újabb érv amellett, hogy miért ne vásároljunk ismeretlen márkájú játékot a kutyának. Erről a…..
Nemrég írtunk arról, hogy az ISIS terrorosztagait húsevő paraziták tizedelik. A háborús körülmények között elszaporodott homokilégyek által terjesztett kór miatt sok ezer iszlamista harcos teste kezdett elevenen rothadni, amit vannak, akik a könyörtelen gyilkosokat sújtó…..
keményen drogozó kisember 2015.05.07 17:19:45
@Plumper_:
Ha az évszámokat nem tekintjük, mert azok eléggé összevissza vannak kavarva.
Kedden írtuk meg, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni. Kerestük Jegyes Tóth Krisztát az ügyben, de azt mondta, amíg nem jár le a szerződése, nem nyilatkozhat semmiről, így nem tudtuk meg pontosan…..
keményen drogozó kisember 2015.05.07 16:51:30
@libuci:
Ha annyira szépen beszél magyarul, amennyire helyesen te írsz, akkor kezdhetik ásni a csatorna sírját.
keményen drogozó kisember 2015.05.07 16:54:41
@Vezérszónok:
De ő mintha nem Judit lenne.
Vagy ha van azonos vezetéknevű, akkor már azonnal nevet kell változtatni?

Nem, szerintem sokan menőnek érzik ezt a háromnevűséget.
Pedig szerintem baromság.
(Ismerek pár Szalay-Berzeviczyt, akik a pár évvel ezelőttig még simán csak Szalayk voltak. Ráadásul férfiak... Azt gondolják, ezzel nemesnek tűnnek, vagy mi a fasz? Leginkább sznobizmus.)
Egy olvasónk eléggé felbosszantotta magát a tegnapi matematikaérettségi után, hiszen a köztévé egy Lükő Gábor nevű okleveles matematikussal oldatta meg a feladatsort, aki viszont nem végzett igazán jó munkát. Itt a levél relváns részlete: Már a könnyű, első részben is…..
keményen drogozó kisember 2015.05.06 23:19:21
@jollytall:
Remélem, nem szólok túl későn, de a +/- csak egy szükségmegoldás, a plusz-mínusz jele valójában egy aláhúzott +.

Lehet, hogy ha hallgattál volna, nem tűnnél most hülyének?
Chad L. Coleman elég ideges lett, amikor a metrón meghallotta, ahogy két utastársa arról beszél, vajon honnan ismerhetik, és egyikük a  Nem ismerem ezt a niggert mondatot ejtette el közben. Az AMC zombis sorozatában Tyreese karakterét alakító színész erre kicsit kiborult: ..
keményen drogozó kisember 2015.05.06 15:49:21
@♔batyu♔:
Igen, mostanában, amióta a négert nem tartják PC-nek.
A verseket, dalszövegeket meg ne tekintsük már mérvadónak, ott azt a szinonimát választják, ami a prozódiához megfelel.

Petőfi is írt olyat, hogy kurv'anyádat, de ettől olyan szó nem volt a magyarban akkor sem, hogy kurv. Tudod, költői szabadság meg mi faszom.
keményen drogozó kisember 2015.05.06 15:50:38
@♔batyu♔:
(mondjuk regényben olvastam is olyat, hogy "a fekete buszsofőrnek egészen halványbarna volt a bőrszíne" - persze, mert az eredetiben néger buszsofőr volt, annak lett volna értelme.)
keményen drogozó kisember 2015.05.06 18:04:05
@aegithalos:
Azért ne hagyd le a mondat második felét sem, mert még azt mondják, hogy csúsztatsz, és igazuk lesz:
and 18 (without parental consent).
Kivételt senkivel nem tesznek és elég gyakran ellenőriznek. A büntetés 103 euró, elég tetemes. Ebben már benne van a meg nem vett jegy ára is, ami egyébként egy alkalomra 2,20 euró, és egy irányba egy órán át jó. Legyen az metró, villamos, busz, vagy gyorsvasút, mindegyik közlekedési eszközön 60…..
keményen drogozó kisember 2015.05.06 13:47:34
Bécsben mióta 60 percig érvényes a jegy? Korábban nem volt időkorlátja, csak annyi, hogy egy irányba utazhattál vele.

@Józsi01:
Ahogy a világ minden nagyvárosában támogatja a tömegközlekedést.
Kivéve Budapestet. Itt inkább lopnak helyette.
keményen drogozó kisember 2015.05.06 15:18:50
@A megvalósult amerikai ólom:
Miért csak 1 ezressel, és miért csak a bérlet, a jegy miért nem?
És több mint 5,5 év alatt hogy a faszba nem lehetett bevezetni az időalapú jegyet?
(Nézd meg a prágai árakat.)

Szóval nem csak Demszkyt kéne szidni (mert őt egyértelműen kell), de a mostaniakat is, Vitézyvel az élen. Ők is elbaszták, amit el lehetett.
keményen drogozó kisember 2015.05.06 16:17:22
@Hurrá Torpedó:
Mé pont a teret?

(Én az utat görbítettem el a múltkor, azóta körútnak nevezik. Na ezt adja össze az az Eisenstein vagy ki...)
Volantis Nehéz a volantisi halászemberek élete, nem elég, hogy büdösek a haltól, és hajnaltól napnyugtáig melóznak, még le is ütik őket néhanapján, és elviszik a csónakjukat, hogy abban szállítsanak egy gúzsba kötött és kipeckelt szájú törpét Mereenbe. Mint teszi azt a…..
Derék republikánusként nem tudok nem röhögve tekinteni az angol királyi családra. Elképesztően szánalmas banda. Ennél már csak az angol nép szánalmasabb, amely megtűri ezt a Truman-showba oltott Barátok köztöt imitáló szappanoperát. Egykor az angol király/királynő valóban…..
keményen drogozó kisember 2015.05.05 13:59:44
@Macropus Rufus:
Az újával, mi?
Pedig követhette volna a régijével is.

@Je ne suis pas Charlie Hebdo!:
Hogy lehet egy szűzanyamosoly fájdalmas?
Vagy csak nem tanultál meg helyesen írni, és azt szeretted volna: Fájdalmas Szűzanya-mosolyú? Esetleg fájdalmasszűzanya-mosolyú?

@Sluck Ödön:
Mindent ő sem tudhat. Ehhez pl. ismerni kellene a gugli használatát.
Lásd be, hogy ez nem egyszerű.

Annyi aggyal, mint a cikkírónak van, pláne nem.