Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toth Veronika

51 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Marina Gorka 2018 EkoFesztivál    beszámoló! Gondolom sejted, hogy ezek is mind, mind  Junitszkij úr újabb " gyerekei "! Az éves fesztivál mindig tartogat meglepetéseket A SkyWay EkoFesztiválon a húrszállítás fejlesztője számolt be az egy év alatt elvégzett munkájáról és egyben felvázolta a…..
Nagyszerű ütemben halad tovább a SkyWay a tervezett úton. Már a 3. fesztiválra készülnek, ahol mint minden évben újdonságokat is bemutatnak. Nézzünk meg néhány összefoglalót, amelyek eddig megtörténtek. A heti híradók is magyar felirattal olvashatók ha szeretnéd a következőt is..
Száguld a SkyWay, írhattam volna így is...   Nem csak azt végezték el amit az induláskor vállaltak, hanem sokkal többet! Ezért most két fázist ugrunk nem a 11 hanem a 12 fázisban folytatjuk! Minden remény megvan rá hogy ebben az évben meglesz..
SkyWay Fontos dátum 2018.04.11... 2018.03.21 14:03:36
Elkezdődik a 11. fázis, és már csak 4 marad a teljes megvalósítási terv befejezéséig! Anatolij Eduardovics Junitszkij már régen nem jelent meg a videókon. A legújabb 11. fejlesztési fázis küszöbén találtunk egy kis időt, hogy feltehessük neki az általatok leggyakrabban feltett kérdéseket:..
SkyWay Miért fontos a blokklánc? 2018.02.16 19:09:30
Elsősorban a csalások elkerülése végett, másrészt az egyszerűség miatt. Már most szinte minden országgal kapcsolatban állunk, mindenhol más pénznemet használnak, a blokklánc egy kriptovaluta hozzáadásával egységessé teszi az összes tranzakciót. Erről részletesebb beszámolót hallhatsz az alábbi…..
Már több alkalommal előfordult,   íme itt a legújabb hamis oldal : http://swcoin.info/ A SkyWay Ico egy csaló oldal, aki ide teszi a pénzét biztosan elveszti! Itt láthatod a fórumon, https://bitcointalk.org/index.php?topic=2268341  Vigyázz csaló!  Mint HYIP befektetést..
SkyWay Új tervek a 10 fázisban... 2018.01.27 14:31:36
Hamarosan belépünk a projekt 10. fázisába,   ez február elejére várható. Ez a haladás szempontjából nagyon jó hír, egyre több tárgyalás fejeződik be megkötött szerződéssel! További részletes információt kaphatsz, azokról a témákról is ami a nagyközönség részére még nem publikus. Csatlakozz…..
SkyWay Sikeres évet zárt... 2018.01.27 13:19:36
  Sikeres évet zárt a SkyWay!   Tervek szerint a 9. fázisban, további szerződéseket kötöttek. A cég fejlődése miatt újabb munkatársakat vettek fel, ami a sok háttérmunka elvégzése érdekében elengedhetetlenné vált. Külső szemlélő számára érdektelen információkat hiába is osztanék meg, nézd meg…..
A rohamosan fejlődő világunkban rengeteg új fogalmat kell megismernünk ha közlekedni akarunk. A SkyWay  és a blockchain technológia egyesítésével és szinergiájával egy új TRANSNET Space tér jön létre, ami egy folyamatosan fejlődő virtuálisan "élő" szervezet a fizikalitásban! Ebben a térben…..
A SkyWay hálózata már a világot lefedi, - Indiától Indonéziáig, Ausztráliától Dél Amerika több országáig stb - és a Belorusz állam feltétel nélküli támogatásával, már a célprojekteken dolgozik. Mi is a Transnet?  Célprojektek hálózata, ..  a tervekben szereplő, világot behálózó SkyWay vonalak…..
Jól jön ez egy kis nyugdíj mellé, vagy bármire, amire eddig nem jutott! Nem ördögi dolog ez, egyre több olyan vállalkozás alakul, ami a közösség összefogásának köszönhetően, egymást támogatva, mindenkinek havonta tud segíteni. Igazad van "Ingyen ebéd nincs" ! Választhatsz és havonta vásárolsz 35…..
Megérkezett az ősz, és vele az " Itt fáj - ott fáj " időszak!   Sajnos sokan tapasztaljuk a nedves hideg idő, fájdalmas hatásait. Reumások, és sok más betegségben szenvedők, megemelik gyógyszer adagjaikat és szomorúan tapasztalják, hogy sok esetben az sem segít! Nincs olyan…..
BEAUTYSTRIPS™ az "ifjuság széruma"   A nagy múltú Forever Green ismét kitett magáért!   Kiváló válogatott alapanyagok felhasználásával olyan 2 lépéses fiatalító eljárást dolgozott ki, amit BeautySrtips™ néven az FGXpress leányvállalata forgalmaz, amelynek…..
Ebben az őrült hőségben mindent elkövetünk egy kis hűsítésért!   Klíma, ventilátor...  aztán jön a fájdalom! Szerencsénkre a PowerStrips tapasz megoldást nyújt! Azonnal…..
FGXpress, az igazi társ!   Csak olyan munkát érdemes vállalni, ami sok -sok évig megmarad, és a belefektetett energia nem vész el, hanem folyamatosan hasznot termel! Miért ajánlom az FGXpress vállalatot?   - Mert 11 éves a Forever Green anyavállalat (gazdasági biztonság)...…..
Toth Veronika 2015.08.11 14:44:50
Az információt én is gyártó oldaláról vettem, itt elérhető
forevergreen.org/beautystrips/
Ha szeretne a Telagenex-5™ -ről több információt kapni, a leghitelesebb ha a gyártóhoz fordul, itt elérhető: forevergreen.org/contact/
Csak annak segítsünk                aki kéri!   Ezt tanultuk a Metafizikai Akadémián, mert aki nem kéri az maga akarja megoldani a problémáját, hiszen azok a fejlődésünk érdekében vannak. Akinek más oldja meg a gondját, az azt veszi észre, hogy hamarosan újra olyan…..
Sokan nyaralnak, esetleg a tenger parton süttetik magukat,   vagy egy hűvös múzeumban, bevásárlóközpontban, esetleg egy árnyat adó erdőben múlatják az időt! De mi van azokkal akik olyan helyen dolgoznak ahol nincs klíma? Mekkora szenvedés mire a munkahelyre beér, a zsúfolt…..
Újabb elismerést kapott a közkedvelt PowerStrips fájdalom csillapító tapasz!   Eddig is szívesen használták a sportolók. és azok is akik. csak az egészségük megtartása miatt. ritkábban mennek le a terembe, Főleg, akik csak futnak egyet a jó levegőn. gyakrabban sérülnek…..
Egy ismerősöm mesélte, a legújabb tapasztalatát!   Ha jön a meleg, mi nők sokat szenvedünk az izzadás okozta problémákkal. Nem igazán volt eddig hathatós segítség, a mellek alatti izzadás okozta kipirosodásra.  Ami bizony viszket, sőt könnyen kisebesedik és akár el is…..
Nyaralás, egészség, szépség!     Ki ne találna mindig egy kis "eltüntetni valót" magán! Néhány pattanás, kisebb sérülés, vagy folt, és ilyenkor úgy érezzük mindenki minket néz és biztosan nagyon hülyén nézünk ki azzal a valamivel... Ugye te is voltál már így? Van egy…..
Csak a macskám imádkozott kitartóan, amikor hoztam egy döntést!   Több mint 10 éve szedek egy gyógyszert, amit legfeljebb fél évig lehetne. Reumatikus és ízületi gyulladásokat blokkol, nem engedi kialakulni, így nincs gyulladás, nincs fájdalom.  Ez a gyógyszer két keresztes…..
Néhány kiló mínusz... narancsbőr mentesen, az évszak slágere!   Itt a jó idő és egyre többet mutatunk magunkból, és mindannyian tudjuk a narancsbőr nem a legszebb látvány. Erre is van már hathatós segítség! Mégpedig egy olyan " első osztályú gyógyászati eszköz" - ezt a…..
Szeretnél korodnál 10-15 évvel             fiatalabbnak látszani?   Annyi hasonló hirdetést láttál már, hogy most csak legyintesz... de azt mondom tégy egy próbát, és megdöbbensz! Mivel magam is használom, - a rendkívül széleskörű használhatósága miatt - azért…..
Ezt csak csodának lehet nevezni...   Már 10 napja folyik a víz a lábamból! Csak arra tudok gondolni, hogy annyira el vannak dugulva a nyirok csatornák, a lerakódott salak anyagokkal, hogy természetes úton nem tud kiürülni a felesleges víz, de a PowerStrips megoldja! Nyirok…..
Ilyen nincs...vagy csak rosszul látok?   Nem értettem honnan került víz a papucsomba?   Letöröltem, és ültem tovább a gép előtt és írtam, egyszer megint éreztem valami lefolyt a lábamon... ennek fele sem tréfa, alaposabban szemügyre vettem a dolgot. A PowerStrisp tapasz…..