Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK

0 bejegyzést írt és 2079 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon jelenleg 1.86 a reprodukciós rátája a Covid-19-nek, ami azt jelenti, hogy egy fertőzött átlagosan ennyinek adja tovább a kórt, vagyis intenzív felfutás időszakában vagyunk. Még a második helyezett Kolumbia is csak 1.76-at tudott... Emlékezzünk csak vissza: még két héttel ezelőtt is…..
Muszáj volt gyorsan elővegyük Mr. Furdancs 7 éves írását. Az van, hogy többen olvashatták már talán, hogy Németországban a katasztrófavédelem (Bundesamt für Bevölkerungsschutz und Katastrophenhilfe) megkezdte a lakosság felkészítését egy egészen szélsőséges forgatókönyvre, többek között egy…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.11.07 13:06:15
@Quadanium:

A tűzoltóknak mostantól minden nap karácsony.:) Ezekkel a hülye káposztákkal mindent meg lehet csinálni.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.11.07 17:13:53
@midnight coder: Különösen, ha megetetik jó sok babbal meg wursttal. :) Persze kérdés, ezeket hogy készítik el. Tábortűz a negyediken..
Azt hiszem, ez a lesz az a poszt, amely jobban megteremti a nemzet egységét mint Janó elnök a legszebb napjaiban. Kéz a kézben fogják elküldeni a szerencsétlen posztolót a Viktor hívek és a Fletó rajongók a büdös 'csába. Pedig emberként semmi bajom Dobrev Klárával, okos, felkészült hölgy, aki más…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.10.06 17:16:30
@Etniez: Nem csalásról van szó, hanem más nyilvántartási módszertanról. Nálunk az is bekerül például, aki felgyógyult a covidból, majd néhány hónap múlva meghalt.
A magyar rendszerben, ha egy halott neve mellett bármilyen okból kifolyólag szerepel a covid, akkor bekerül a covid halálozási statisztikába.
Arról se feledkezzünk meg, hogy Magyarország a világ negyedik legelhízottabb országa, amely azt eredményezi, hogy nálunk az európai átlagnál gyakoribbak az olyan alapbetegségek, amelyek a covid szempontjából kritikusak.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.10.06 17:30:57
@matyas.kiraly:

Azt nem is én írtam , te ostoba Brendel. Az a nick csupa kisbetű, az enyém meg csupa nagy. Gondolom egy általad hamisított nick.Szóval ezt beszoptad.:D
Egyébként sikerült felfogni végre az "adaptálni" és az "adoptálni" szavak jelentése közötti különbséget?
Nagyon csúnyán beégtél vele.:D
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.10.06 18:56:29
@matyas.kiraly:

Te ostoba. Láthatóan nem hallottál arról. hogy Hitler felajánlotta Horthynak, hogy közösen támadják meg Csehszlovákiát.Ez esetben a teljes szlovák részt megszállhatja a magyar haderő.
Horthy ezt visszautasította azzal, hogy csak a müncheni egyezmény által Magyarországnak juttatott területeket foglalja el.
Ha úgy lett volna te buta segg, ahogy írod, akkor nincs tisoi Szlovákia, mert a teljes terület Magyarországhoz lett volna csatolva.
Látod, megint kiderült, hogy milyen egy műveletlen, ostoba buta segg vagy.
Két, naponta megjelenő bulvárkiadvány is Magyarország egyik legnépszerűbb mulatós zenészével a címlapján próbálja meg eladni aktuális számát, ugyanis míg az egyik azt kérdezi, hogy „Miért adja el Lajcsi a családi vagyont?”, a másik talán meg is válaszolja a „Menthetetlen a házasságuk?” felcímmel…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.24 14:29:08
index.hu/belfold/2021/09/24/pecs-iskolai-eroszak-verekedes-ank-jancsula-dezso-tortenelemtanar/

Látja Dezső bá' ezért kellett volna iskolaőrt igényelni. A libsizmus csak elméletben működik .
Sokszínű baloldali fiatalok, gyenge utánpótlás             Az első, ami mindjárt eszembe jut, hogy túlságosan sokszínűek a baloldali fiatalok.  A baloldali vagy Orbánellenes fiatalok túlságosan különböző identitásúak. Lehetsz baloldali fiatal azért, mert szereted Greta Thunberget, lehetsz baloldali…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18 22:41:50
@Igazamvanvagyigazamvan?: Mi van Matyika, sikerült már felderíteni az "adaptálni" és az "adoptálni" szavak jelentése közötti különbséget?
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18 22:44:43
@Igazamvanvagyigazamvan?:

Csak egyre mélyebbre süllyedsz a magyarázkodással a saját hülyeségedben ezzel a vergődéssel. Kapálózz csak.:)
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18 22:45:46
@Igazamvanvagyigazamvan?: Tök mindegy, minek tartod magadat Matyi. Egy buta segg vagy..
Ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás kellettek a magyar nyomorúságos valóságot tagadó politikusok, akik a szorgalmas építőmunka helyett a feltűnősködést és nagyzolást választották. Bár szavakban az orbánista politikusok a „munka…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18 16:01:12
@Demosz: Mert ugye Hagyó meg a többiek mentek a dutyiba egytől egyig. Ugyanmár. Egyedül a Császi-Tátrai párost ültették le 1-2 évre. Az autópályapénz lenyúlások kapcsán ült például valaki? Nem hiszem.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18 16:37:29
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Leegyszerűsítem neked: Csehatkáék cégei olyan hátrányos helyzetű térségben működő cégként feltüntetve pályáztak magas összegű uniós támogatásokra, ahol aztán semmilyen gazdasági tevékenységet, gazdaságélénkítést nem végeztek. Így vándorolgattak az országban, másfél milliárdnyi uniós támogatást elnyerve így.

www.youtube.com/watch?v=FCU0zB5lZb4
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18 19:14:48
A fáklyák kezdenek kialudni, a kígyók meg egyre merészebbé válni, nyilván ez a legjobb pillanat némi féltékenykedésre. Ezt a ruhát Belloqtól kaptad?, kérdezi dühösen Indy. Én csak próbáltam megszökni, mert te nem jöttél értem!, vág vissza Marion. Indy észreveszi, hogy az egyik falra vésett figura…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18 11:35:05
@sbartha: Ezek tkp. merülőhajók voltak.
Mickey Rourke egyike Hollywood igazi fenegyerekeinek. Megjárta a poklot és a B-filmek posványát is, azonban mindig visszatalált az élvonalba, kerüljön bármibe. Karrierje során ugyan abszolút nem csak jó filmekben szerepelt, de ennek ellenére is számos, ikonikus remek szerepe van, amikre joggal lehet…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18 08:30:16
Isten, áldd meg a magyart! – mondta végül Jorge Mario Bergoglio. És biztos vagyok benne, hogy erre még a  Jóisten is felkapta a fejét és elmosolyodott. „Isten áld meg a magyart…” – így írta ezt Kölcsey a szatmárcsekei, jéghideg, téli éjszakában és hogy a cenzúra miatt nehogy a fiókban maradjon a…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15 15:12:00
@Történelmi gyökerek:

Vallási ellentétekbe próbálsz kényszeresen nemzeti kérdéseket belekeverni. A katolikus-protestáns ellentét eleve a nemzeteket is megosztotta.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17 19:37:01
@Örömhernyó:

A Habsburgokkal érdekközösségben voltak, ugyanis a Habsburgok bigott katolikusok voltak, ellentétben például jó néhány német fejedelemmel, akik a protestantizmushoz csatlakoztak.
A magyarok között voltak katolikusok és protestánsok is, ahogy egyébként voltak török párti, illetve Habsburg párti főurak is.
Pl. a mühlberg-i csatában a 16. században a Habsburg seregben szolgáló magyar huszárok irtották a német protestánsokat . Itt említik először a magyar könnyűlovas fegyvernemet huszárként.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17 19:38:39
@Örömhernyó: IV. Henrik német-római császár is katolikus volt, mégis komoly konfliktusai voltak Rómával.
A júniusi NATO csúcs - melyen Joe Biden amerikai elnök volt a legfontosabb résztvevő - temérdek problémával kellett, hogy foglalkozzon: ezek közül a Kína és Oroszország jelentette veszélyt emelték ki leginkább az amerikaiak. Napjaink biztonságpolitikai helyzetében ugyanis az első számú ellenség (a…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.30 13:22:27
@cavalry: Ott tévedsz alapvetően, hogy nálad a harckocsi vagy drón kérdés merül fel. Holott az optimális a harckocsi ÉS drón.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15 12:40:41
@cavalry: Drónnal nem tudsz pozíciót tartani, gyalogságot fedezni, annak védelmet nyújtani. Az ellenséggel szemben pozíciót szerezni, és a gyalogsággal azt hosszabb ideig tartani a harckocsik tudnak. Persze megfelelő légi fedezet, illetve saját védelem mellett.
A jövő harckocsijai például már a doppler radarnál fejlettebb védelemmel lesznek felszerelve páncéltörő rakéták ellen.
És a drónok sem sebezhetetlenek:

www.origo.hu/techbazis/20151015-dronvadasz-puska-battelle-dronedefender-fegyver-radiohullam.html

---
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17 16:28:46
@cavalry:

www.youtube.com/watch?v=ilta8zMgKUQ

www.youtube.com/watch?v=gSlgT_yN_hc

És a helyzet továbbra is az, hogy a gyalogság számára mindig nagyon jól fog jönni egy nagy , fegyverekkel telepakolt acélszörny, amely tulajdonképpen egy mobil páncélozott, nagy teljesítményű löveg. Drónokkal nem lehet pozíciót szerezni és megtartani, harckocsikkal lehet. Egy háborút nem lehet kizárólag a levegőből megnyerni.
(Facebookos fotó) Hatalmas betűkkel szedett címmel hozta le az index, hogy Zalatnay (és Kovács Kati is) aláírta a Stop ez, Stop az petíciót, ami amúgy azon kívül, hogy igyekszik még jobban egymás ellen fordítani az embereket, semmire sem jó. És láss csodát: kapott is 10 milliót…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15 22:30:28
@andras_29:

" аdроtálnі (еz аzt јеlеntі, tе kіѕ іdіótа, hоgу átvеnnі, dе а hеlуі vіѕzоnуоkhоz módоѕítаnі dоlgоkаt)"

Az az adaptálni, te félművelt, ostoba fajankó. Az adoptálni azt jelenti, hogy örökbe fogadni.
Aki régebb óta követi a blogot, tudja jól, hogy egyik nagy kedvencem a Párkányban található Középkori Parasztétterem, ahol már 4 alkalommal is jártam (#1, #2, #3, #4) és mindannyiszor fergeteges élményekkel távoztam a fantasztikus hangulatnak, stílusnak és az elképesztő ételeknek köszönhetően. Az…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.07 21:39:29
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.08 11:17:20
@Csabi Konyhája: A Lancelotban van lovagi viadal, és egyéb műsorok is.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.15 12:30:38
@bati67:

Vigyázz, már Marosán elvtárs is megmondta, hogy "nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy".:)
Na, végre jogosan gyurcsányozhat az ember, és mégis, milyen kevesen teszik! A sztori röviden elolvasható itt, de pár pontba szedve sem érthetetlen: a DK szerda este nyújtotta be a határozati javaslatát a vétóra, Karácsony csütörtökön jelentette be ugyanezt, ez hamarabb jutott el a…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.03 18:08:52
@élhetetlen: Diákváros nélkül is vannak koleszok. Semmi szükség egy giga Szfe-re, mert kb. az jönne létre, elég egy pillantást vetni az amerikai egyetemi campusokra, hogy mi megy ott. A tanulás egyre kevésbé jellemző. "A matematika rasszista tudomány".
Tekerés közben VEKEngés 2021.08.27 10:55:35
Szomorú nap ez a mai. Mostanra datálható ugyanis, hogy a VEKE nevű, a múltban kifejezetten hasznos és színvonalas civil szervezet végleg elhagyta a civil szférát, és beállt a CÖF jellegű fidesz propagandaintézmények sorába. Leszögezem, a pénzügyi háttérről nem tudok semmit, csak sejtésem van,…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.29 20:27:08
@birkamenet:

Te barom! Rajtad kívül az összes pizzafutár autóval hordja ki a pizzát.:)))
Próbáljuk megfejteni, mire gondolt a ferences szerzetes...
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.19 18:14:43
@birkamenet: Nem Matyika, azt te nem tudod. Nézz már meg egyszer közelről egy pinát! (Lehetőleg ne az anatómiai múzeumban.:)))
A pornóra rá lehet függeni, ezt már megvizsgáltuk egyszer. Mindez azonban csak egy apró szelete annak a sok káros hatásnak, ami a rendszeres pornófogyasztót éri, sokszor anélkül, hogy önmagán észrevenné azokat. Pedig kihat nem csak rád, magadra, de a szexuális életedre, és ezekből fakadóan a…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.16 00:30:43
@birka menet: Lehet, hogy azért, mert nemcsak pornófilmen láttak pinát, mint te? :D
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.16 00:33:37
@eßemfaßom meg áll: Te miről beszélsz? Épp szexrabszolgának készül a győzedelmes talibánokhoz. Csak előtte meg kell csináltania a nemváltást, mert ugye a tálibok a buzulást halálra kövezéssel büntetik.:DD
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.16 15:07:13
@Lady Scarlett: Akivel szemben jóindulatot szeretnének mutatni, ott fordított sorrendben hajtják végre. Végül is ők sem vademberek!:DDD
Időről-időre elém kerül ez a film, és még 20 év távlatából is zseniális. A cukormázas amerikai álom széthullásának ékköve, ahol a felszínes, képmutató "tökéletesség" alatt bizony rohad az egész mindenség. Lester Burnham (Kevin Spacey) élete is egyenes ágon tart az "Összeomlás" William Fostere felé,…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.07 11:10:45
@Andy73: De azért főhősünknek vannak mindenféle erotikus álmai. A híres rózsajelenet a kádban:

media.port.hu/images/000/112/827.jpg
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.07 11:49:09
@Andy73: Kiskorúakkal? Miért neked igen?
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.07 11:50:14
@Andy73: Váratlan utazás..:)
A hangzatos szólamairól elhíresült Orbán-kormány közel 10 éves tündöklése után lecseréli a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a közintézmények falain az Alaptörvény preambulumaként ismert Nemzeti Hitvallásra (NEHI). Mielőtt feltennénk magunknak a belülről önkéntelenül is feltörő kérdést: „Épp ez a…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.06 20:48:07
@6.Lenin: Egy sokkal tisztességesebb, Soros mentes váltópárt alakulhatott volna ki..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.06 21:54:01
@jotunder6:

Feltetted a B oldalt, balfaszka?
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.08.07 10:26:17
@jotunder6: Persze te hülye. A lengyelek arra ítéltettek, hogy a háború utáni évtizedeket azoknak annak a SZU-nak az uralma alatt töltsék, amely kivégezte a teljes tiszti karukat Katyinnál. A csehek pedig nem tanúsítottak ellenállást megszállásukkal szemben, majd szorgosan gyártották a fegyvereket a németeknek.
Mióta határátkelés van (de legalábbis mióta a blog működik) rendszeresen visszatérő téma, hogy Nyugat-Európában magasabbak ugyan a fizetések, de a drágább ingatlanok miatt nem jobb a lakhatási helyzet sem. Vajon mennyire igaz ez a megállapítás?..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.28 23:19:49
@SzZoole: Miért , ha az afrikai feketék "afroeurópaiak" a brüsszeli állásfoglalás szerint, akkor Tel Aviv is lehet európai. Egyébként az EB selejtezőn indulnak, ha jól tudom.
Habár az olimpiai megnyitóünnepség már lezajlott, a sportolók bevonulásáról megosztott képek, egészen pontosan a magyar sportolók formaruhája, ismét fellobbantotta a vitát a nemzeti jelképek szerepéről. Különösen a közösségi média felületein jelent meg visszatérő kommentként az, hogy a magyar csapat…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.28 13:40:31
@jotunder6: Azért eddig te ostoba barom, mert ekkor szállták meg a magyar csapatok ezt a kis fasiszta államot, amely német védnökséget kért.
Az orosz filmipar 2021-ben készítette el a maga saját filmváltozatát az 1986-os csernobili atomkatasztrófáról, mely egyben válasz is volt az HBO nagy sikerű, 2019-es minisorozatára. Az orosz dráma rendezője és főszereplője a 36 éves Danila Kozlovsky egy szerelmespár drámáján keresztül mutatja meg a…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.27 10:23:40
@ben2:

Egy érdekes adalék a korszakhoz:

www.valaszonline.hu/2020/05/28/antall-gyorgy-interju/

"Megdöbbentett minket, hogy a rendszerváltás előtti jó másfél évtizedben a német politika középmezőnye, beleértve a CDU-t is, milyen mértékben fonódott össze az MSZMP-vel. Sok német politikus és üzletember járt ide vadászni, s kötötték az üzleteket, amikre a nyolcvanas évekre eladósodott, devizahiánytól szenvedő pártállamnak égetően szüksége volt. "
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.27 14:03:58
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Afganisztán, Csillagháborús program, Csernobil..
Javában zajlik a kommunikációs kiszorítósdi a magyar közéletben. Jól reprezentálja a folyamatokat az úgynevezett jobb- és baloldali sajtóorgánumok tartalmainak elképesztő méretű eltérése. A kormánypárti médiafelületek alig reagálnak a napi történésekre, ugyanis nem hagyják el azt a csapást, amelyet…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.25 13:30:42
@jotunder6: Sehol nem írja, te fogyatékos, hogy nem III. Béla nyugszik a sírban, mindössze annyit,hogy ha ESETLEG egy másik Árpád- házi nyugodna ott, az sem befolyásolná a cikket tartalmilag.
A "megalapozottság" is problémás, hisz az egész Kálmán verzió egy a sírban talált körmeneti kereszten alapult , amely az elhunyt főpapi múltjára utalhattak a verzió kiagyalója szerint. Csakhogy kiderült, hogy nem példátlan, hogy nem főpapi múlttal rendelkező uralkodó sírjában körmeneti keresztet találtak. Hiába floodolod a hülyeségedet a végtelenségig, attól még nem lesz igazad ebben sem.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.25 13:47:09
@jotunder6: Azért annak örülök, hogy a Volosin-féle Kárpát-Ukrán Köztársaságról lejöttél. Vagy az lesz a következő? :)
A Fidesz a hatalmi érdekei szerint járt el és a határon túliak támogatását attól tette függővé, hogy mennyire támogatják Orbánt. Persze a Székelyföldön nem kellett ehhez sok propaganda: a kisebbségi kompakt magyarság elhitte, hogy az orbáni-Magyarország az EU-ban pont olyan "kisebbségi" helyzetben…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.21 19:41:56
@Billy Hill: Ja, vagy ott vannak az elzászi németek, illetve a besszarábiai románok, akik szintén szavazhatnak az anyaország választásain.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.21 21:27:21
@reCAPTCHA_védelem: Londoni magyarok?
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.21 23:26:29
@birka menet: Inkább téged vigyen, ezzel tényleg jól járnánk.:D
Erwin Rommel a második világháború egyik legtehetségesebb katonai vezetője volt és a német hadsereg talán legkiválóbb tábornoka. A legfiatalabban kapta meg a legmagasabb német katonai rendfokozatot és lett tábornagy (generalfeldmarschall) Hírnevét az Afrika Korps élén szerezte (mint a hírhedt…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.21 22:11:34
@Argus_: A partraszállás elhárítása tekintetében igaza volt Rundstedttel szemben, viszont Kesselringnek meg vele szemben volt igaza: Málta elfoglalásának prioritást kellett volna élveznie.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.21 22:11:43
@papierusz: Ez hülyeség, viszont az apolitikus katona mítosza ős hamis. Már a harmincas években igen jó kapcsolatokat ápolt a nácikkal. Ő volt például Hitler testőr alakulatának kiképzője.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.21 22:11:57
@Paracord: Igazából az adta be a kegyelemdöfést, amikor az amerikai Mustang vadászgépek be tudták kísérni a bombázó kötelékeket mélyen a birodalom területére. Ezzel a német légtérvédelem már végképp nem tudott mit kezdeni. Iszonyatos károk, és a német üzemanyagelőállító kapacitások pusztulása volt az eredmény.
Orbán a tettei alapján úgy képzelhette, hogy a humán szférával nem kell nagyon foglalkozni: oda kell adni Fidesszel szorosan együttműködő egyházaknak és majd ők adnak ápolónővéreket a kórházakba (akik hasonlóan a Horthy korszakhoz, kevéssel is beérik), tanárokat az iskolákba (akiknél nem a…..
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.18 20:01:59
@CoolKoon: Komolyan, nem félsz, hogy rád szakad a mennyezet amiatt a sok kamu miatt, amit összehordasz? Mikor ért zsidót utoljára támadás Budapesten? Jó pár éve egyszer talán Schweitzer főrabbinak beszólt egy suhanc valamit. A skinhead mozgalom meg már gyakorlatilag megszűnt jó régen.
Ezzel szemben Párizs korábbi zsidó negyedeiben napi szinten van veszélyben az ott élő zsidók testi épsége, amiről az ott élő zsidók számolnak be. Pár éve pedig egy muszlim bevándorló egy idős holokauszttúlélő asszonyt ölt meg , gyújtott fel és dobott ki az ablakon, Allahot éltetve.

mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vilagbol/mazsihisz-hirek/tizezren-tuntettek-a-holokauszttulelo-megolese-miatt-parizsban

www.szoljon.hu/orszag-vilag/agyonszurt-es-felgyujtott-egy-85-eves-holokauszttulelo-asszonyt-ket-migrans-parizsban-1033671/

www.szombat.org/politika/macron-torvenymodositast-surget-miutan-sarah-halimi-gyilkosa-meguszta-a-targyalast.

Üdv a valóságban!
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.20 17:09:02
@bóvli ország jobban telejesít: Hát azt talán még te is felfogod, hogy egy ilyen írás egész más nagyságrend, mint amikor fizikailag vannak fenyegetve napi szinten a párizsi zsidók, inzultálják őket muszlim fiatalok a zsinagógából hazamenet és hát ugye számos zsidó halottja is van a fanatikus iszlámnak már Franciaországban. (Egyszer például gépfegyverrel lőttek fanatikus iszlamisták egy jesiva tanáraira és tanulóira, akik a buszmegállóban várakoztak.)
Még egyszer a valóság ma Párizs egykori zsidó negyedében:

zsido.com/gettoba-vonulnak-francia-zsidok/

"A közeli Reancy rabbija, Moshe Lewin osztja Benhamou pesszimizmusát. A rabbi attól tart, hogy hamarosan ő lesz Saine-Saint-Denis utolsó zsidó vezetője. “Nagyon aggasztó, hogy Franciaország bizonyos területein már nem biztonságos zsidónak lenni. Öt percre az otthonomtól már ajánlatos levenni a kipát, és elrejteni a Dávid-csillagos nyakláncot.” – mondta Lewin rabbi.

A legnagyobb zsidó közösségek is egyre nehezebb helyzetben vannak. Ez a helyzet Sarcelles-ben is. Francois Pupponi, a város szocialista párti polgármestere elmondta, hogy számos zsidó lakos kereste fel és számolt be bántalmazásról, vagy a házakon talált uszító falfirkákról. Bizonyos esetekben annyira veszélyes helyzetbe kerültek egyes családok, hogy azonnal új lakásba kellett őket költöztetni. A polgármester tudatában van az öt-hat éve kezdődött, kényszerű belföldi vándorlásnak, és a dolog aggodalommal tölti el. “A helyzet egyre csak rosszabb.” – ismerte el."

Bár nincs kétségem afelől, hogy továbbra is megpróbálod elhazudni a valóságot. Ti liberálidióták csak így tudtok létezni.
AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.07.20 17:13:38
@bóvli ország jobban telejesít: Persze olyan sunyi kis patkány vagy, hogy magát az írást már nem merted belinkelni, amelyben nyilván nincs zsidózás, csak megpróbáljátok kiforgatni minden mondatát.
Arról, hogy egy jelenleg is aktív jobbikos politikus a zsidó származású parlamenti képviselők összeírását javasolta, gondolom nincsen véleményed.