Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaP

30 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy évvel a nagy magánnyugdíjpénztári (manyup-) balhé után úgy tűnik, a rendszer maradékát is be akarja szántani a kormány. Miközben akkor - zsarolás ide, süketelés oda - formálisan nem történt olyan, hogy az állam a tag hozzájárulása nélkül elvegye a törvény erejénél…..
...mostanra egyértelművé vált, hogy André Goodfriend  is Gyurcsány Ferenc kottájából játszik. Németh Szilárd, 2014. november 15...
NaP 2014.11.17 16:27:44
@Zurik: Elpityeregtem magam, amikor megláttam 1:00-nál a fiatal Viktort. Hogy süllyedhetett ilyen mélységes mélyre ez az ember!!!
Szerda: Elkészült a szikkasztó! :) Ezért dolgozott Peti egész héten olyan sokat és még nincs vége... Nagyon sok "utómunka" áll még előtte, pedig már majd leszakad a dereka. Ezt látom is: Megállás nélkül dolgozik. :O  Ma reggel még a kút elé is…..
A hétfői parlamenti vita óta ismét felpörögtek az események az évi ezermilliárdos áfacsalási ügyben. Lássuk, hogyan is manőverezik, hogyan próbálja meg elkerülni a vizsgálóbizottság felállítását a Fidesz és az MSZP. Elöljáróban annyit: miért is lényeges egy parlamenti…..
Nagy tervek megvalósításában vagyunk most, régi vágyam megnövelni a virágos-örökzöldes ágyások számát, átrakni a kutyákat kizáró kerítést (megtörtént), kaptunk egy hintát a lánykának, bekerült a helyére, és körben sos-sok növény lesz. Előzetes: Cupressus arizonica…..
Varánusz Orbán a csúcson 2013.03.09 02:55:55
Fénylő Csillagunk ragyogó tündöklése megkopni látszik, mint Bíró Ica poszter a Fidesz székház Deutsch Tamásról elnevezett recska feszültséglevezető kézimunkaszobája ajtajának belső oldalán. Higgy(!!) a gazdasági növekedés beindulásában - próbálták szuggerálni…..
Elképesztő, és nehezen túlbecsülhető horderejű adatot mondott a minap Matolcsy: félmillió magyar dolgozik külföldön. A keddi Véleményvezér már foglalkozott ezzel az adattal, okaival és következményeivel. Véleményünk szerint a mégoly drámai képet festő poszt még mindig…..
Az elmúlt héten a többször foglalkoztunk a nyugdíj témakörével. Timár Gábor a 13. havi nyugdíj ötletének felmerülése után írt a gondolat társadalom-romboló hatásáról, a következő cikkben pedig én szorgalmaztam a nyugdíjak csökkentését. 13. havi nyugdíj, avagy a…..
NaP 2013.01.22 14:57:43
@dr. Bértollnok: "de jelenleg is nem keveset utalok devizában nemzetközi nyugdíjalapba"
Kedves dr. Bértollnok, milyen nemzetközi nyugdíjalapba megy a pénz? Hátha másnak is jól jön az információ!
Lassan úgy kéne nekünk egy listaügyi államtitkár, mint Viktornak egy HaHa aktivista mentes rémálom. Ideje lenne megvizsgálni, a Magyar Nemzet főszerkesztő Liszkay Gábornak vagy a Nemzeti Listakészítő Céh alapító Kubatov Gábornak van -e hozzá több affinitása, és melyikükben…..
NaP 2012.12.17 07:29:21
@batka manó: Igen, azt mondják:

mno.hu/vezercikk/a-verprofi-bajkevero-1125297

...
"A választás napján az előrejelzések a Fidesz győzelmét ígérték, ehhez képest az MSZP győzött egy különös választási csalással, amire csak jóval később derült fény. Az MSZP-s választási bizottsági tagok délután telefonáltak a központnak, nevesítve azokat, akik nem mentek el szavazni. Az aktivisták a Werber által készített adatbázis nyomán rengeteg passzív szavazót mozgósítottak, akik többsége az MSZP-re voksolt. Ilyen méretű manipuláció utoljára a kékcédulás választásokon történt."
...
Milu céges karácsonyi vacsorán van, ezért írom én a mai bejegyzést. Pár hete egy nagy cserépbe használt muskátli föld és homok három az egyhez arányú keverékét töltöttem. A nagyobbik tölgyfánk hat makkot termett, amelyből ötöt beültettem a cserépbe. Az egyik már…..
Másfél hete érkezett meg a brüsszeli országjelentés, azóta rég látott fokozatba kapcsolt a sikerpropaganda, mintha azon versenyeznének, hogy ki tud nagyobbat mondani. Persze szokás szerint Orbánt senki nem meri vagy senki nem tudja túlszárnyalni ..."Már van papírunk is arról, hogy a…..
A hét közepén lementünk Dörgicsére, mert nagyon összegyűltek a teendők. A  villanypásztor átszerelésével kezdtük a sort, ugyanis a több lépcsőben történő megvalósítás eredménye egy furcsa, összetett karámrendszer lett, amely még a telken belüli gyalogos közlekedést is…..
A mai nap sem volt nyugisabb, mint a tegnapi. Igaz, hogy reggel még visszafeküdtem egy keveset, de aztán hamar beindult a gépezet. Először is elmentem fodrászhoz. Olyan szinten idegesített már, hogy a szemembe lóg a hajam, hogy egy csattal kötöttem össze a fejemen. Ezáltal úgy néztem…..
NaP 2012.07.07 06:56:00
@Ákos macska: Szia Ákos! Igen, selyemakác van a háttérben!
„Elveszíti jogosultságát az állami nyugdíjra az, aki úgy dönt, hogy magánnyugdíj-pénztári tag marad" - ezzel a mondattal zsarolt meg 96.8 százaléknyi manyup tagot még 2010 novemberében Matolcsy György.  Zsarolás volt ez a javából, még akkor is, ha az úgynevezett…..
NaP 2012.01.11 19:31:52
@csubakkapákó: Nyugdíjba meneteled előtt pár évvel átteteted magad egy állampapírt vásárló portfólióba. Így azt nem érinthette volna annyira a tőzsde zuhanása.
Ifjú Schnapsként villant meg először a Liliomfi legendás filmváltozatában. Alig volt 20 éves. Zöld sapkában ült egy hordó bor közepében, csuklott, és igyekezett nem elfogadni, hogy Darvas Iván lenne a valódi Schnaps. Aztán már nem zavarta. Éles, karakteres komédiásnak…..
NaP 2011.12.31 21:54:05
@seprűbajnok: A Legenda a lóról-t én is láttam. Sok Vígszinházas előadásra egyáltalán nem emlékszem, annyira gyatra volt, többről ki is jöttem szünetben, de ez nagyon megmaradt! Ahogy Garas mesélte a történetet, ahogy eljátszotta a vágtatást, ahogy meghágta a kancát, ahogy megitatták a hideg vízzel, az felejthetetlen volt! A hangja meg a játéka valami borzongató!
Nagyon szomorú vagyok most!
Orbán Viktor mazochista szakköréhez beköszönt a Jézuska, és akkor tarkón rúgást hozott karajinak, hogy a szemük csillagszórózásától lángra kap a nejlonfüggöny a Nándorfehérvári teremben. Az S&P hitelminősítő jóvoltából már dupla bóvli a besorolásunk tegnaptól,…..
NaP 2011.12.23 06:28:39
@Fabius: És mi lesz, hogy ha csak a parlament kétharmada (négyötöde, stb.) írathat ki népszavazást? Vagy teljesen eltörlik a népszavazás intézményét?
Kedves barátom, Józsi Mánuel!Leszögezem itt az elején: NEM. Először is nem érted, mi? Nem érted azzal csacska europér agyaddal, hogy miért nem kaptam még meg a leveled amire válaszolok, miért tagadja a létezését az emberem, aki púzólyukat hord a szája helyén, és aki mellesleg…..
NaP 2011.12.21 16:38:02
@Lófasz Hadnagy:
"

Lófasz Hadnagy 2011.12.21. 15:45:48
@sárospataki lány:

Van az úgy, hogy valaki jellemfejlődik, hiszen mint tudjuk, totál hitelesen lehet valaki ultraliberális kutyából népnemzeti-keresztény-konzerv szalonna, ugyebár?
"
És az ultraliberalizmus előtt meg KISZ titkár volt, ne feledjük!
Varánusz Viktor a kokizivatarban 2011.12.17 05:41:00
Nem tudom láttunk-e valaha ekkora fejetlenséget kormánykörökben, mint tegnap. Az IMF váratlan elrohanása olyan volt, mint mikor Viktor befingik a kormányszaunába: recsegős is, büdös is, de a döbbent csend után egyszerre kezdi mindenki magyarázni, hogy miért képtelenség a Felséges…..
NaP 2011.12.18 17:05:08
@a szív fészkei: 2011.12.18. 01:10:25
"
@Fabius: Te figyelj, azért ez a kivevés nélküli zsidócigányozás elég gáz már itt rendszeresítve. Orvbán nem a cigánysága - mitől zsidó, nem tudom de ha az lenne is, - nem is a zsidósága miatt ilyen elviselhetetlen és kártékony, talán jó lenne ha a jobbikos hőzöngők is felfognák."

"
Rákosinál sem ült a Róth Manózás(nam is így hívátk), nem attól volt szörnyű, hogy zsidó volt."

Ha megnézed pl. Napóleont, egy alacsony termetű korzikai volt, önértékelési problémákkal akit a franciák nem becsültek sokra. Irgalmatlan energia volt benne, felküzdötte magát egészen a Francia Köztársaság császárává. Letarolta majd egész Európát. Még azután is vissza tudott térni, hogy az oroszok szarrá verték. Elba szigete túl közeli volt, kiharcolt még egy bevonulást, így végül egészen Szent Ilonára kellett száműzni.
Vagy nézhetjük Hitlert, aki egy alacsony és ronda osztrák volt Németországban. Talán negyedrészt zsidó is. Ronda, a nőknek nem kellő faszi, irdatlan energiával, teli komplexusokkal eljutott egy hatalmas ország csúcsára és milyen irdatlan károkat okozott a világnak!
Na, ezért számít, hogy ki honnan jön. A motivációk, a mozgatórugók, a gyerekkori traumák, a szocializáció.
Kisebbséghez tartozás, alacsony termet, testi fogyatékosság, stb.
Az ember összetett lény, nem egy automata, de a motiváltság azért roppant fontos.
Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren és Gellért hegyen is túl, ott ahol az Orbán kormány dúlt, élt egyszer egy Alkotmánybíróság, ami hirtelen meghalt. Itt a vége, fuss el véle.Nem hittem, hogy az Alkotmánybíróságunk valaha egyet fog érteni Sinkovics Ferenccel. De…..
Ne a szóviccre tessék koncentrálni, hanem csak ellazultan gyönyörködni BaaZooKaa képében.           repülôszerencsétlenség..
...és mint Óbányán mindig, most is nagyon jól éreztük magunkat. A helyszín, a társaság a szokásos, és mi mégis mindig (vagy talán pont ezért) ugyanolyan jól érezük magunkat. Kirándulunk, kutyázunk, jókat eszünk, beszélgetünk, olvasunk és ugyanezeket ismételgetjük mindig…..
Varánusz Ravatalon: a matolcsyzmus 2011.08.29 05:31:37
Vannak az életben törvényszerű dolgok, amik elől nem lehet kitérni. Amik pont olyan elkerülhetetlenek, mint a lakótelepi galambrajból hulló foscunami. Nézheted az eget, tipeghetsz kettőt jobbra kettőt balra, mint részeg vőfély a kakastöke pörkölttel a roma lagziban, ám…..
NaP 2011.08.29 17:22:09
@Kotkodus:
"500 bruttót keres havonta, azonban relatív értelemben négyszer annyit keres mint a magyar átlag, ergo az átlag szempontjából nagyon sokat keres."
Az 500 000 bruttó az 310 900 nettó. Az összes munkáltatót terhelő bérköltség: 642 500. Még most is kevesebb, mint a szuper bruttó felét kapja a munkavállaló!
310 900 / 4 = 77 725 Ft.
Ennyi lenne a relatív átlagbér? Ugyanmár! (hogynemondjam: lárifári, de most lebuktam, hehehe).
Zsebbe kap kiegészítést majd mindenki. Vagy kényszervállalkozó és elszámol mindenfélét fiktív számlákkal. Sajnos ez a magyar rögvalóság!