Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ágota

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Valóvilág: VV Olivér 2010.12.28 09:11:00
Jó leírni, hogy VV Olivér. Egy arc, aki tényleg működött ez előtt a retek műsor előtt is, képes bevonulni ezért a szopó vezetéknévért.  ..
ágota 2010.12.28 20:12:19
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
ágota 2010.12.18 18:07:54
@MS.Komment Elek: az erdélyi magyarok sokkal magyarabbak, mint mi, az országhatáron belül élők. volt szerencsém egy augusztus 20-ai ünnepséget székelyudvarhelyen tölteni. az ünnep náluk arról szólt, amiről magyarországon is szólnia kellett volna. a főtéri ünnepségen hagyományőrző programokkal ünnepelték a kettős állampolgárság kihirdetését, majd a hajnalig tartó mulatozáson csak magyar slágerek szóltak a zenekartól. a fiatalok együtt énekelték azokat a hatvanas-hetvenes évek slágereit, amiket az országhatárunkon belül elő gyermekek már nem ismernek.
feltételezem, hogy még nem jártál románia keleti részén, ajánlom minél előbb pótold. olyan dolgokat tapasztalhatsz meg, amit el se tudsz képzelni. sétálsz az utcán, és csak magyar szót hallasz, románt nem.
de ehhez az élményhez nem elég nagyváradra, vagy kolozsvárra eljutni, muszáj beljebb merészkedni, a legcsodásabb tájakra, marosvásárhely, szákelyudvarhey, csíksomlyó...
az az igazi nemzeti érzés, ami ott van, nem pedig az, ami az országhatárunkon belül.
továbbá ajánlom még neked a nemzet és az ország fogalmának tanumányozását, talán úgy el tudod választani a 2 fogalmat.
állítom, hogy országunk többet profitálna azokból a magyarokból, mint a mifélénkből, ők még tudják, mi az a kétkezi munka.
és a tényeket megváltoztatni nem tudod: ha renáta saját magát magyarnak vallja, és úgy él, büszke a magyarságára, még nagyváradon, ahol az egykori magyar lakosságot felváltotta a román, akkor ő magyar. hamarosan papíron is, nem csak belül.
Két éve már, hogy a sajtóban felröppent, tíz új pláza épül Budapesten 2011-ig. Bár nevek nem jelentek meg, az Urbanistán akkor megpróbáltuk összeszedni melyekről lehet szó. Visszatekintve szerintem csak két helyen hibáztam: a Westend 2-t sima bővítésnek vettem, holott egy új…..
ágota 2010.11.03 16:31:50
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..
ágota 2010.01.06 15:38:10
@korcsolya: huppancs.blogspot.com
a kezdetektol fogva olvasom a blogjat, es nekem nagyon szimpatikus, igazabol lehet, hogy a szerencsetlen vagasok miatt tunik szamotokra ellenszenvesnek. bar az teny, hogy voltak neha erdekes gondolatai...
gabi pedig szerintem nem szolta el magat, az elozo adasokban is voltak furcsa kifejezesei, ami szerintem egyreszt az izgulas miatt, masreszt o felvideki ha jol tudom..
gianni edig szerintem nem beszelt olyan rosszul magyarul, legalabbis engem nem zavart. sok magyar celeb (gyozike es meg sorolhatnam) nem beszel olyan szepen, mint o.
Volt ez a műsor, a Benkő feleséget keres, láttátok vagy nem, tetszett vagy nem, a show végén jelentkeztek ezzel a spottal, a játék nagy vesztesének főszereplésével:   Tom becsekkol Editnél-LETÖLTÉS Néztem nagyot, aztán ma este úgy gondoltam, hogy jó férje lehetnék…..
ágota 2010.01.05 15:02:09