Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tettenendre

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten akár -18 fokos hideg is lehet az időjárás-előrejelzés szerint. Ez viszont sokakat arra késztet, hogy átgondolják a fűtésüket, esetleg extra fűtést szerezzenek be a zimankóra. A hőérzetet és ezzel együtt a kényelem érzetet viszont nemcsak a tényleges hőmérséklet…..
Az egyik legnépszerűbb pénzügyi termék a bankszámla, azonban a tranzakciós illeték bevezetése óta a bankok számos költséget számítanak fel a számlahasználatért. Néhány költségelemet megvizsgálva azonban kicselezhetjük a szolgáltatót és sok pénzt megspórolhatunk. Figyeljünk az SMS-re!Aki a…..
Az url alapján azt hittem, csak egy vicc, de nem. A kínaitelefonjavítás.hu szolgáltatója a yolo kft. Mégiscsak vicc.  Kedves Homár,  megosztanám veled a tapasztalataimat a kinaitelefonjavítas.hu oldallal kapcsolatban, hátha más nem szalad bele ebbe a zsákutcába.  Tavaly decemberben elrepedt az…..
Az elmúlt 2 hétben ez a harmadik kéményseprős levél, szóval láthatóan továbbra is többeknek probléma az éves kéményellenőrzés megoldása. A Violetta által felvetett kérdések nagy részére a FŐKÉSZTÜSZ honlapján megtalálható a válasz, szórakoztatóbb formában pedig…..
Nem mondom, hogy az ő szemszögükből nézve nem ügyes, de a fogyasztó oldaláról vizsgálva inkább érdekes megoldást talált a szolgáltató. Megkérdezzük miért is.  Kedves Tékozló Homár szerkesztőség! Nem régiben, a párommal úgy döntöttünk, veszünk a UPC-nél 3…..
Nagy biztosító az Aegon sok ügyféllel, reméljük, hogy Gergely csak különösen szerencsétlen közülük, és az alábbi tragikomikus beszámoló nem egy tipikus ügymenet náluk, különben rengeteg felesleges munkát és papírmunkát gyártanak saját maguknak.  Szia Hilda! A…..
Az Iparművészeti honlapját böngészve tényleg kicsit érdekes a múzeum jegyárképzési modellje. Azt meg, hogy miért nem bírnak válaszolni egy kedves magyarázkodóst/engesztelőst, de még csak egy lerázós bullsitest se, azt végképp nem értem.  A nagy szervezetek lomha…..