Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NCTASaci

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Norvégminta Vak vezet világtalant 2015.05.08 09:27:16
A vakok és gyengénlátók számára sok mindennapi feladat elvégzése nehézségekbe ütközik. Problémát jelent a közlekedés, a hivatalos ügyek intézése vagy akár egy egyszerű bevásárlás is. A Vakok és Gyengénlátók Csongárd Megyei Egyesülete ezért kezdeményezést indított…..
A Művelődési Szint (Müszi) közel három éve üzemel önfenntartó kulturális térként az egykori Corvin áruház harmadik emeletén. A multifunkcionális befogadó helyre sokan a kreativitás és a közösségi élet központi színtereként gondolnak, nem véletlenül. A Müszi+ program…..
Magyarország előkelő helyet foglal el az egy főre jutó alkoholfogyasztás tekintetében, és a túlzott mértékben való használattól számtalan esetben alkoholizmus alakul ki. A többek között testi és lelki romlást kísérő alkoholbetegségek helyes diagnózissal kezelhetőek, de talán még fontosabb már…..
Norvégminta Down-nap 2015.03.21 14:53:12
Március 21. a Down világnapja. Minden ezredik magzatnál jelentkezik ez a szindróma. Így bárki ismerőse, rokona családjába érkezhet érintett baba. Sokan nehezen közelítenek a fogyatékos gyerekekhez, akik azonban ép társukhoz hasonlóan sok örömet tudnak szerezni számunkra, ha nyitottan közelítünk…..
Norvégminta Kismamaként szabadon? 2015.03.19 08:00:00
Budapesten szinte alig van egy-két olyan kávézó, ahova bátran magunkkal vihetjük csemetéinket, és az is komoly kihívást jelent, hogy egyszerre kössük le virgonc gyermekünket, mialatt mi, szülők is kikapcsolódhatunk. A HellóAnyu! egy olyan családbarát közösségi tér, ami számtalan programjával,…..