Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyomokban mogyorot tartalmazhat

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nőket úgy lehet felszedni, hogy adunk neki ijen dolgot, mint ékszer vagy zokni vagy sál, asztán meg dicsérni, hogy mijen jól is ál neki, például, hogy mijen csillogó a kisujjad, vagy mijen jóláll neked a zokni az őzikelábodon vagy, hogy hattyú kebled lepi sálom például.…..
nyomokban mogyorot tartalmazhat 2009.05.12 21:05:52
Nem tudtunk megbirkózni a győzelmi kényszerrel, mondta a magyar szövetségi kapitány az osztrákok elleni 0-6 után. Az ellenfél mestere szerint az első gól nagyon jókor jött. Lars Bergström osztrák szövetségi kapitány: "Ha egy csapat 3-szor veszít sorozatban, nem könnyű a…..
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
nyomokban mogyorot tartalmazhat 2009.04.23 07:33:10
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
nyomokban mogyorot tartalmazhat 2009.03.25 08:17:48
A minimalizmus azért jó, mert a puritán grafikai stílus valamiért különösen durva képvicceket eredményez. Balázs például sikeresen csalt elő fájdalmas sikolyt a születésnapi bulizástól teljesen eltompult agyamból. Hadd legyen ez is reménytelen hét! A megfejtés, ha nem lenne…..
nyomokban mogyorot tartalmazhat 2009.02.03 22:58:19
Ma nagybevásárlást tartottunk, és ismét beleszaladtam szokásos problémámba: hogy egy akkora hiperszupermarketben, mint a fél kerület, nem lehet citromos joghurtot kapni. Ne röhögjetek, ez tényleg gond, ugyanis nem arról van szó, hogy a D-betűs cég nem gyárt már olyat. Gyárt. Csak…..
nyomokban mogyorot tartalmazhat 2009.01.19 00:44:37
Rendszeres olvasóink tudják, hogy a Playboyból minket sohasem a képek, hanem csakis a betűk, különösen a nagyinterjúk érdekelnek. A májusi számban Vágó Istvánnal közölnek beszélgetést. Azt már többen megírták, hogy elárulta, amit eddig is mindenki tudott:…..
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Sima ügy volt, sokkal simább, mint az észtek ellen. A papíron gyengébb ellenfelet így kell megverni, lazán, magabiztosan, mondhatni, fél gőzzel. És egy igen jó első sorral.Úgy kezdődött a meccs, ahogyan az egy nappal előbbi, kiküldték Gröschl Tamást. De nem úgy folytatódott. Az…..
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..
Mindenkinek vidám szerdát kívánunk! Kérlek benneteket foglaljatok helyet, miután köszöntöttétek egymást!Van a filmiparnak egy igen termékeny szegmense, ahol is a helyszínen felvett eredeti hang az eladási mutatókat jelentősen növeli. De az alábbi nem egy ilyen video!..
nyomokban mogyorot tartalmazhat 2008.02.20 15:24:40
Ma reggel megbabonázottan bámultuk a szemközt ülő utas kezében a friss Nemzeti Sportot és valamiért az alábbi képek villantak fel csodálkozó lelki szemeink előtt. A hónap sportfotója címet rögvest meg is szavaztuk Mirkó István képének, a csodálatos fotográfia mélyebb…..
nyomokban mogyorot tartalmazhat 2008.02.18 16:51:06
Subba Subba szív Velöntájndéj 2008.02.14 14:45:00
Borzasztóan törtük ám a fejünket, hogy mivel kedveskedjünk szerelmetes látogatóinknak a mai jeles nap alkalmából, de egysejtű agyunkból nem pattant ki annál jobb gondolat, hogy egy igazán szívből jövő videóösszeállítással jelentkezzünk a legigazabb érzés ünnepén.…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
Ez a romantikus tekintetű fiatalember Demjén "Rózsi" Ferenc, karrierje kezdetén. Hova lett belőled ez a szuper ribanc? Ki ölte ki belőled a Balkán Prince érzést? Visszasírjuk az egyéniségeket a szakmából. Új generációs pop énekesek, Rózsi…..