Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lépni kell

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
Nagyon sok komment jött az évek során nárcisztikusokkal kapcsolatban. persze, a házi diagnózis veszélyes, nem mintha ártana a genya férjeknek, hogy a feleség milyet tapaszt ragaszt rá, de azért úgy tűnik, nem minden nárci, ami fénylik. Egy férfi, attól még, hogy szemét, önző, kihasznál, üldöz,…..
Chez DuBarry Mitől szenvednek? 2015.02.23 12:44:47
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hamarosan lecseng bennem ez a csillagjegy dolog, mert kicsit már engem is idegesít. Figyelem a rokonaimat, elemzem őket, már zavar, de még van. A kos saját türelmetlenségétől szenved. Alapból a kos az egész világot meg akarja…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Oké, bevallom, nagy a pofám. Nem vagyok teljesen túl a dolgon, mivel még nem váltam el, és nem osztottuk szét a vagyont, amit kizárólag és egyes egyedül én teremtettem meg. De. Az elmúlt egy évben egy ízben találkoztam a…..