Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quaestor csaló

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
quaestor Quaestor bennfentesek 2015.03.24 12:27:02
Az állam a  Quaestor csőd előtt kivette a pénzét márc.5-én , de a dolgozó embereknek nem szóltak a bajról pedig tudták A minisztérium szerint fontosabb, hogy megmentse a saját maga által rosszul elhelyezett pénzt, mint hogy tájékoztassa a károsult, nem bennfentes…..
A Quaestor ügy a nép ügye. ..
Gondolom, a quaestoros vezért keresik. Nem semmi a ház, ugye? – mondta a szomszéd, aki Tamásként mutatkozott be. – Persze az ingatlan nem Tarsolyék nevén van, utánajártam, amikor ideköltöztek. Egy Liechtensteinbe bejegyzett offshore cég a tulajdonosa – világosított fel Ebből a…..
quaestor A Quaestor Szégyen 2015.03.22 21:09:44
5-6 százalék haszon nem tűnik valami busásnak - így kár erre hivatkozni, de 150 milliárd eltűntetése a Magyar Nemzeti Bank szeme előtt az évszázad gazdasági bűncselekményének tekinthető.   Az engedély nélküli kötvénykibocsájtás BŰNCSELEKMÉNY !Az állam felelősséggel…..
Nem kétséges, hogy a mostani pénzpiaci fejlemények úgy fognak bevonulni a magyar történelembe, mint a Nagy Fideszes Brókerbotrány. Ami ráadásul meg is fogja ingatni a mostanra már úgyis megtépázott Fidesz társadalmi támogatottságát, mert átüti az emberek ingerküszöbét és…..
Tisztelt képviselő Asszonyok, Urak, tisztelt politikusok!Biztos nagyon fontos kérdés a napokban, hogy melyik párt lehet a felelős a magyar emberek tízezreit érintő, elmúlt évtizedek talán legnagyobb pénzügyi katasztrófájáért! Higgyék el nem túlzás katasztrófáról beszélni,…..
quaestor Quaestor csalók Fúj ! 2015.03.17 16:38:54
Kit érdekel az Eto és a focisták? Leszarjuk. Adják vissza a kisemberek pénzét. Nem arra van a kötény hogy luxusautókat vegyenek belőle a tehetségtelen hobbifocistáknak. Járjanak villamossal. A Questor minden tulajdonát az utolsó fillérig el kell adni , az össze vezető vagyonát…..