Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BellaDona

0 bejegyzést írt és 522 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
BellaDona 2024.03.03 22:37:18
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
Gianluca Di Marzio értesülései szerint Cristiano Giuntoli és Aurelio De Laurentiis között zajlik az egyeztetés a szakember szerződésének a felbontása kapcsán. A sportigazgató Juventushoz szerződése előtt felmerültek egyes feltételek a klubelnök részéről a szakember felé, jelenleg pedig ezeknek a…..
A Juventus az elmúlt fordulóban idegenben a Bologna ellen ismét pontot szerzett, és ezzel ha nem is indult el a megfelelő úton, de legalább megszakadt az Öreg Hölgy bajnokságbeli zuhanórepülése. A hétközi fordulóban a Lecce lesz az ellenfél, és a bolognai találkozóhoz hasonlóan az első májusi meccs…..
A Juventus visszakapta az elvett 15 bajnoki pontot, így nyomban a tabella harmadik helyére lépett elő, s mivel a második helyezett Lazio együttese hazai pályán szenvedett vereséget a Torino FC elleni mérkőzésen, a zebramezesek egy győzelemmel vasárnap megelőzhetik a rómaiakat. A Juventus számára…..
BellaDona 2023.04.23 21:19:53
A Juventus a bajnokságban nem hangolt a legmegfelelőbben a csütörtöki lisszaboni meccsre, hiszen a Sassuolo ellen 1-0-ra kikapott Massimiliano Allegri csapata, ám remélhetőleg nem fáradtak el túlságosan a srácok, így pedig a Sporting ellen kihozhatják magukból a maximumot. A Juventusnál keretbe…..
BellaDona 2023.04.20 22:56:51
A Juventus egygólos előny birtokában lép pályára a Europa-Park Stadion gyepén, ám az Öreg Hölgynek mindenképpen maximális figyelemmel kell kezelnie a német pontvadászat 5. helyezettje elleni meccset. A torinóiak csapat keretében a legvékonyabb a védősor, a mester nem számíthat Alex Sandróra és…..
BellaDona 2023.03.16 18:49:45
A Juventus magabiztos idegenbeli győzelemmel lépett tovább a Nantes együttesén, hogy ezzel biztosítsa helyét az Európa-liga legjobb tizenhat csapata között, ahol a következő ellenfél a Freiburg lesz. Csütörtök este a sorozatban mindeddig veretlen német csapat látogat a Juventus otthonába, jövő…..
BellaDona 2023.03.09 20:35:52
@steven.h: Szintén, 1 hónap ingyenes, csak figyelni kell, hogy időben lemondja az ember, mert utána 2000 ft/hó.
Egy esetleges győzelemmel a Juventus beérheti a bajnoki tabellán az Inter csapatát legyőző Bolognát, s ezzel felkapaszkodhat a hetedik pozícióba, ehhez azonban az Allianz Stadiumba látogató Torino FC ellen kellene begyűjteni a három pontot. Massimiliano Allegri keretében már helyet kapott Paul…..
A Juventus 1:1-es hazai döntetlennel kezdte a Nantes elleni párharcot az Európa-liga rájátszásában, így ma este idegenben kell kiharcolnia a továbbjutást. Mivel a sorozatban már nincs kiemelt szerepe az idegenben szerzett góloknak, így a zebramezeseknek mindenképpen győzniük kell, ha nem akarják a…..
BellaDona 2023.02.23 18:50:54
BellaDona 2023.02.23 19:19:10
@Pilsnerurquell: Nem kicsit sok a 800 euros jegy?
BellaDona 2023.02.23 19:36:20
@Juvebest: Hallotta és majdnem sikerült neki
A Nantes elleni két EL-meccs között a Juventus vasárnap a Spezia otthonába látogat, s az alsóházi csapat ellen kizárólag a győzelem lehet elfogadható eredmény. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul Pogba, Kaio Jorge, Arkadiusz Milik és Fabio Miretti, azonban Leonardo Bonucci…..
BellaDona 2023.02.19 19:26:52
A csoportkörben nyújtott gyalázatos teljesítmény nyomán a Juventus már ősszel elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban mivel a harmadik helyen zárta csoportját, az egyenes kieséses szakaszra már csatlakozik az Európa-liga mezőnyéhez. A bajnoki tabellán visszasorolt csapat számára komoly…..
A Juventus célja továbbra is az marad, hogy biztosítsa helyét a bajnokság első négy csapata között, és így a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, azonban a 15 pont levonással erre már nem a tabella harmadik, hanem a tizedik helyéről tesz erőfeszítéseket. Vasárnap este a zebramezesek az elmúlt…..
BellaDona 2023.01.22 21:12:20
A Juventusnak van mit feledtetnie, hiszen a a nyolc mérkőzés hosszúságúra nyúló győzelmi és kapott gól nélküli sorozat lezárásaként a zebramezesek hétvégén kiábrándító pofonba, megalázó vereségbe futottak bele a bajnoki éllovas Napoli vendégeként.  Massimiliano Allegri csapatának most az Olasz Kupa…..
BellaDona 2023.01.19 20:03:33
@Juvebest: Igen az, de milyen jól esett a Napoly kiesése.
A La Gazzetta dello Sport cikke szerint Scanavino és Ferrero az utat az Andrea Agnelli által választott utolsó két emberrel kezdi, a padon Massimiliano Allegrivel, a sportigazgatói beosztásban pedig Federico Cherubinivel. A livornói születésű mestert John Elkann a sportrészleg vezetőjévé léptette…..
BellaDona 2023.01.19 19:07:41
@Apuleius: Köszönöm.
A rettenetesre sikerült nyitányt követően hatalmasat fordult a világ, az Udinese elleni győzelemmel immár nyolc mérkőzéses győzelmi sorozatának köszönhetően a Juventus úgy várhatja a Napoli elleni rangadót, hogy egy esetleges győzelemmel a lemaradása négy pontra olvadhat a listavezetővel szemben, s…..
A Juventus a januárt győzelemmel kezdte, hisz sikerült Cremonában a meccs utolsó perceiben gólt lőni, és így az Öreg Hölgy továbbra is a bajnoki tabella élmezőnyében tanyázik, sőt, a Napoli veresége nyomán a déliekkel szemben sikerült a hátrányát is csökkenteni. A következő ellenfél az Udinese…..
A téli időszakban megrendezésre kerülő katari világbajnokság után folytatódik az olasz bajnokság, s a Juventus a Cremonese otthonába látogatva kezdi a 2023-as esztendőt. Massimiliano Allegri keretébe, Ángel Di María kivételével, bekerültek a világbajnokságról visszatérő játékosok, s a hosszú…..
BellaDona 2023.01.04 20:20:12
BellaDona 2023.01.04 20:21:46
A Juventus vasárnap este sima győzelmet aratott az Inter felett, így a tabellán már elérhető közelségbe kerültek a BL-helyek, ám a következő ellenfél igencsak kellemetlen lehet, ahogy erre Massimiliano Allegri is utalt a sajtótájékoztatóján. Ami viszont a Juventus mellett szól mindenképpen, az a…..
BellaDona 2022.11.10 20:15:23
A Juventus mélyrepülése tovább folytatódik, a Maccabi Haifa elleni idegenbeli győzelemmel a csapat lényegében elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban a vezetőség egyelőre kitart Massimimiliano Allegri mellett, s inkább edzőtáborba rendelte a keretet, ettől várva a pozitív fordulatot. A…..
BellaDona 2022.10.15 19:34:04
BellaDona 2022.10.15 19:37:31
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
A képlet roppant egyszerű, amennyiben a Juventus szeretne továbbjutni a Bajnokok Ligája csoportköréből az egyenes kieséses szakaszba, úgy a kötelező minimumként be kell gyűjtenie mind a hat pontot a Maccabi Haifa elleni két összecsapás során. Szerda este a zebramezesek hazai pályán, az Allianz…..
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
BellaDona 2022.09.14 21:01:57
BellaDona 2022.09.14 21:07:24
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A Juventusra már csupán két tét nélküli bajnoki mérkőzés vár a hamarosan lezáruló szezonban, ezek közül az elsőn a Lazio együttese látogat a negyedik helyet, és így a Bajnokok Ligája-indulást már bebiztosító zebramezesek otthonába. A huzamosabb ideje sérüléssel bajlódó játékosok mellett ezúttal…..