Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cluster123

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés az elmúlt hetekben egyre hangosabban szól, hiszen a határok lezárása és a lakhely-elhagyási szigorítások mellett is több nyugat-európai ország megtalálta a módját annak, hogy Kelet-Európából idénymunkásokat szállítson zöldséget és gyümölcsöt betakarítani...
Cluster123 2020.05.01 12:44:10
@Herr Géza: Olvastad a cikket?

De akkor itt egy másik (az első része szól erről, a második, hogy itthon is ezt kellett volna tenni,):

azonnali.hu/cikk/20200501_ut-szelen-hagyott-munkavallalokkal-hogyan-akarnak-munkaalapu-tarsadalmat

De röviden, a saját munkavállalókat mentik az országok, de más országokét nem, mert a saját gazdasági érdek többet ér. Erről szólt a cikk, a spárga helyett lehetett volna más zöldség, és N. ország helyett lehetett volna Anglia is.
Igazából mind1, nem akarom ragozni nagyon, nem rendszeresen olvasok itt, lehet, hogy volt ez már téma
Érdekes helyzet lehet, amikor valaki szakemberként kénytelen megtapasztalni, milyen egy adott intézmény a másik oldalról nézve. Az Ausztriában nővérként dolgozó Márta éppen így járt, hiszen amikor az alábbi történetet megírta, éppen egy ottani kórházban feküdt. Neked is van külföldi kórházi…..
A Manager Magazinban jelent meg egy jegyzet Stefan Randak tollából. Automotive Interim Menedzser a müncheni Atreus-nál, állandó szerzője az újságnak. Számos meglátása egybecseng azzal, amit én is gondolok és hangoztatok évek óta, főleg, ami a politikát illeti. Egy-két kérdésben ugyanakkor olyan,…..
Cluster123 2020.02.07 13:39:27
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
Cluster123 2019.01.26 21:02:37
Egy nap alatt 14.000 like-ot kapott a BILD online oldalán a lap Orbán Viktorral készített exkluzív interjúja. Az "Ezért épít Magyarország kerítést a menekültek ellen" címmel megjelent interjút sokan idézték idehaza és a nemzetközi sajtóban is, többek között annak kapcsán,…..
Cluster123 2015.09.16 07:02:22
Egy levél a sok közül, amiből kiderül, hogy hiába hívja a Telenor kicsit eufémisztikusan kivezetésnek egyes tarifái megszüntetését, az ügyfelek áremelésnek élik meg. A számok ugye nem hazudnak.  Tisztelt Homárosok! Szomorúan látom, hogy még nem árasztotta el a blogot a…..
Laikus, hétköznapi emberként nagyon nehéz lehet eligazodni a pénzpiacon, hiszen mindenki a saját álláspontját / termékét próbálja becsomagolni neked. Ahány pénzügyi blog, fórum vagy újság, megannyi tuti megoldás a pénzednek. Az biztos, hogy érdemes megtakarítani, aminek egyik…..
Cluster123 2015.07.07 13:15:21