Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jon Bovi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
Jon Bovi 2019.01.09 13:02:17
@abcd1234: Akkor be kell szüntetni a kedvezményes étkeztetésüket, kész. (Sőt én minden más kedvezményt is elvennék tőlük.)

De ahogy máshol helyesen megírták, azok, akik most emiatt fel vannak háborodva hasonlóan kedvezményes áron zabálnak nap mint nap a Parlament menzáján (780Ft a menü).
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
Jon Bovi 2019.01.08 21:32:27
@ételizésítő: Nem ettem még Gundel-menzán, így nem tudom, de a szutyokmenzákhoz képest (pl. TF, középsulis koli) egész jó, sőt.
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
Egy súlyos beteg fiúnak megengedték, hogy megnézze Vlagyimir Putyin elnöki különgépét. Arszlan Kaipkulovnak az orosz vezető küldött egy kamerát, hogy filmezhessen a fedélzeten, persze nem mindent...
Annak ellenére, hogy Nagy Bertold természetfotós kedvenc témája inkább a növényvilág, mégis úgy alakult, hogy egy baglyot ábrázoló felvétellel nyerte el az idei Év Természetfotója díjat. A különleges technikával készült díjnyertes kép a téli soproni Szárhalmi erdőben készült egy öreg cseresznyefán…..
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
• Lengyelország példája azt mutatja, hogy ha a lakosság az unió mellett van, akkor az EU le tudja törni az illiberális próbálkozásokat  • Orbán Viktor a rabszolga törvénnyel még a saját híveit is maga ellen fordította, de egyelőre nem kell izgulnia, bár ha nem vigyáz, könnyen rajtaveszthet  • A…..
Jon Bovi 2018.12.24 11:34:41
@Illibsi: Tartalék az apád fütyülője.

Egyébként te beszélsz egy frissen regelt nickkel, úgy, hogy 22 hozzászólásból 7 ebben a postban keletkezett. :)

Illibsi
0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2018.10.05. óta tag.
Jon Bovi 2018.12.24 11:46:27
@Illibsi: Itt momentán te kapálódzol.
8 LOL
A bejgli reklámok és a különböző híradások között próbál az ember eligazodni, és azon igyekszik, hogy egyszerre tudjon a szent ünnepre hangolódni, és a politikai nézetei is megtalálják a megfelelő választ arra, ami jelenleg történik. Mert valami akkor is történik, ha épp nem fagyoskodnak a tüntetők…..
Jon Bovi 2018.12.20 20:41:36
The but(t) girl 12 pont 2018.12.17 15:46:21
  Ne nézzetek teljesen retardáltnak minket. Köcsögök. Az esetlegesen kissé mégis retardáltak manipulálásának abbahagyását. A korrupció visszaszorítását, mert a megszüntetését nincs pofánk követelni. Egy kis emberséget, az Istenért. Hogy melyik Isten, az mindegy. Sajtószabadságot. Ezt tényleg…..
Jon Bovi 2018.12.18 10:05:56
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Az elmúlt években a diszkont légitársaságok árversenyének hála fillérekért lehet eljutni Európában és Ázsiában szinte bárhova. Az olcsójánosok és filléreskedő mucuskák számának mennyiségi megugrása következtében az online világában megdöbbentően fejfájdító, de egyben szánalmasan vicces posztok és…..
Jon Bovi 2017.07.03 13:10:42
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
Az országban 36 ezer betöltetlen álláshely és 234 ezer munkanélküli van. Papíron. Ugyanis mindkét adatot számos tényező árnyalja a valóságban. Például akinek nyaralója van a Balatonnál, jól tudja, kik azok a férfiak a közeli faluban, akik teleírt naptárral a kézben vállalják a fűnyírást,…..
A ritka esetek egyike, amikor kizárólag címe alapján választottam egy könyvet. A német változat ugyanis a „Holokauszt - Amiért ismét megtörténhet” – alcímmel jelent meg. A szenzációhajhászás ellen jobbára immunis vagyok, de mert érdekel a téma, most bedőltem. Ebből már látszik, hogy – részben –…..
Lassan három napja üvölt teli torokból a széllib horda, hogy Orbán menekültellenes retorikájának eredménye az, hogy a kamerás nő belerúgott egy menekülő gyerekbe és elgáncsolt egy kölkével futó apát. (Akik szerint a kölök szó sértő, olvassanak helyette gyerkemévelt,…..
Jon Bovi 2015.09.12 19:52:25
Jon Bovi 2015.09.12 20:57:52
@dr kíváncsivagyok: Mindenki náczi! Tömlöcbe velük!
Miért nem lehet bizonyos cikkek alatt kommentelni Szlovákiában? Néhány órára lekapcsolta szeptember 9-én a 444.hu alatt a komment-mezőt, a cikkek alatt nem lehetett kommentelni. Különös módon a szabadságot páros lábbal tipró Orbán-kormány lakájmédiája azonnal a…..
Jon Bovi 2015.09.12 10:38:09
@maxval bircaman meghízott szerkesztő:
Mondja ezt egy nicktolvaj.
„Vajon mikor tiltjak be a 444-en a kommentelest? A totalis narrativaosszeomlas fenyeben, mind a hivatkozott kulfoldi cikkeknel, mind a 444-es kommentek eseteben. Szabaly: reszleges betiltas kenyes cikkeknel is ervenyes. Vagyis ha csak a cicas gifeknel szolhatsz hozza, akkor effektive be van…..
Jon Bovi 2015.09.11 10:19:16
@GNDL: "Úgy hogy elmehet a πcsába mindenki a telezabálva ugat szentenciákat hónapok óta éhező emberekre."

Takarodj, és magyarozz otthon, te undormány bolsevik!
Annak ellenére, hogy egy hónapja megírtam, az erőszak elkerülhetetlenül be fog következni, még meg lehetne állni. Van középút, de ahhoz jóval intelligensebben kellene viselkednünk. Nem értem, hogy miért csak szélsőségesen tudunk véleményt nyilvánítani a bevándorlás…..
Az amerikai Legfelsőbb Bíróság döntésének indoklása megnyitja az utat a poligámia törvényesítése előtt – állítja a Politico magazin. A többségi álláspontot megfogalmazó bírák szerint a "kormányzatnak el kell ismernie a magánszemélyek egymás iránti szeretetét,…..
Jon Bovi 2015.06.28 07:58:38
@steery: "ahogy a fehérek a feketéket"
És ahogy a feketék a fehéreket...
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
Jon Bovi 2015.06.27 11:47:51
@anyadmajma: "És szerinted Szíriából nézve hol van a legközelebbi biztonságos ország, te balfasz?"

Ááá, ezt minden ovis tudja: Anglia. (Vagy Japán.)
Kedves ősmagyarok, honvédők, hazafiak, kedves Bayer Zsolt! Vagy csak Bayer Zsolt!  Olvasom nagybecsű soraidat, mert szoktam időnként. Nem mondom, hogy nem hányok tőle, mert de, viszont ez az én bajom. Másoknak nagyon tetszik a működésed, ami rendben is van így, nem vagyunk…..
#485 Az isiben, kémia órákon általában a vasnál (26. elem a 120-ból) elfogy a lendület, az utána következő elemek pedig kb. annyira ismertek, mint tetszőleges magyar kormányban az oktatási ombudsman. Azok a telepi vagányok, akik a biciklitárolóban szopatják a karika fülbevalós…..
   Alighanem igazuk van azoknak, akik szerint a nyereg alatt puhított fifikás agyvelővel szemben valami kívánatosabbat kellene felmutatni fogyasztási célból a magyar embereknek. Világosat, magától értetődőt, vállalhatót, olyat, amivel érzelmileg is azonosulhat a modern európai…..
Jon Bovi 2015.03.17 21:56:00
@sanyix: Ugyan már, a zunió maga a szentéletű Terézanya.

Támogatásaiból gyönyörű szép díszburkolat épül a cigánytelep elé.

A szeplőtlen zunió ezen kívül megbecsülésnek örvend a havi nettó 82.500Ft-ból élő kapcsológyári szalagmunkások körében.

A malaszttal teljes zunió megvédi a kapcsológyárat a csúnya magyar államtól, nehogy az idehaza ipari ágazatok fejlesztésébe kezdjen. Még a végén versenyhátrányba kerülne ez a sokat szenvedett multicég.

Szegény gyár már ezt a 82.500Ft munkabért is óriási erőfeszítések árán teremti elő. A konszern egyen részvényesei vészes alultápláltság miatt kórházi kezelése szorulnak. Az utolsó kenyerület adják nekünk! A szent pénz istene áldja meg ezeket a jótevőket!

A lerobbantott cukorgyárak helyén a zunió jóvoltából a szép parkok kerülnek kialakításra, ahol a segélyből élők üres óráikat pitypangszedéssel és azok szagolgatásával tölthetik.

Természetesen a szőlőültetvények zuniós támogatással történő kivágása is csakis a mi javunkat szolgálja. Csupán a mucsai hülyék nem értékelik a történelmi borvidékeken történő zuniós dózerolás áldásos hatásait.

Boruljunk hát le a szent zunió oltára előtt és tetováltassuk a seggünkre ékes lobogóját. Két példányban.