Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kritikuss!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt mindenki heves anyázásba fogna, és az NBC-t küldené a picsába, a döntés nem az övék volt, hanem az alkotó Mike Schuré, aki a Twitteren közölte a követőivel, hogy befejezi a történetet. "Nem akarunk a vízben csak azért továb taposni, mert meleg, és kellemes érzés benne lenni" - indokolta…..
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
we the tentacles Fallout 4 [teszt] 2015.11.16 09:40:52
Megboldogult egyetemista korunkban a nagyelőadóba nem tudott úgy belépni egy bizonyos hölgy, hogy ne jutott volna mindenki eszébe: ő az évfolyam legjobb nője. Mi ellenben már akkor sem tudtunk szabadulni a gondolattól, miszerint ezen kétségbevonhatatlan ténnyel a hölgyemény is…..