Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freeezer

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Freeezer 2010.08.16 22:03:46
@Csongongor: Berbatov eddig nekem is kellemes meglepetés,de várjunk még vele is. engem kicsit azé megrémít,h egy Newcastle,néha így áttud szaladni a komplett kp, és néha elég simán jut el a kapunkig
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
Freeezer 2010.08.11 23:35:34
@rizla: ma ne is haragudj de en nem illetelek semmilyen negativ jelzovel se teged, se Komant...
de ha ennyire csipi a szemed, akkor sorry :P
Freeezer 2010.08.11 23:43:45
@rizla: hmm te engem tenyleg hulyenek nezel...
nembaj majd meggyozlek :P
a charakteristikajara voltam kivancsi nem a details-re! :P
nem guny volt benne! csak annyit szeretnek,ha nemcsak mi magyar foci kedvelok suttognánk a nevét,h: "figyu, ott jon Koman,... uh de szep csel...." stb stb, hanem mashol is jobban felfigyelnenek ra.
erted mire probalok ramutatni?
Persze nem feltétlenül Dél-Afrikából, bár talán ekkora szerencsénk is lesz. Ugyanakkor tudjuk, hogy sokan közületek nem Magyarországról, hanem sokkal szerencsésebb (azaz vb-résztvevő) országokból olvastok-kommentáltok bennünket. Most a ti segítségeteket kérjük ahhoz, hogy egy…..
Freeezer 2010.06.11 14:57:55
hirtelen utána néztem ennek a dolognak (szlovákiai vagy, de nem szlovák :)
ezek a szlovákok annyira beindultak a VBre, hogy az vlmi hihetetlen!!! annyi zenét írtak,h az vlmi brutális mennyiség
www.youtube.com/watch?v=Xtl7jOe8Zfc
http://www.youtube.com/watch?v=JkugaqpPnOI&feature=player_embedded#!
de ezek csak plk.
nemtom mennyire van erre érdeklődés?
amugy én tudnék (biztos rajtam kívül vagyunk, még egy páran) a szlovák részről jelentkezni, írni... :)))
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Freeezer 2010.06.09 18:56:29
@Freeezer: azer en is tudok reszletekbemenoleg belemenni mer majdnem olyan a megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért
XDDDD szegyen, gyalazat a fejemre
Freeezer 2010.06.09 19:07:32
@Dr Jozef Vengloš: haahaaaaa most kifogtam rajtad :PPP
es a mexikoi Chicharito???vagy csak siman lehet,h a te forrasodban meg nem MU jatekos!
nembaj sztem eggyezzunk meg abban,h teljesen objektiv iteletet, ugyse tudunk tenni
Freeezer 2010.06.09 19:09:41
Az idei BL csoportkörének utolsó fordulójában a keddi játéknap a hazai csapatok jelentős részének kegyetlen megalázásáról marad emlékezetes. Nincs bocsánat a Juventus és az Atlético Madrid számára, de a Wolfsburg, a Besiktas, a Marseille és a Maccabbi Haifa sem erre számított.…..
Freeezer 2009.12.09 18:08:46
vodpod.com/watch/2663275-gabriel-obertan-vs-wolfsburg
obertan golpassza... sztem erdemes megnezni
Frissítő permettel és tócsavándorlásra ingerléssel próbálta élvezetesebbé tenni a Gondviselő a liga hétvégéjét, de a gólzápornak valahogy mindenki jobban örült volna. Határozott játékkal nyert a Lille és a Bordeaux, hajrában a stadionrekordot hasító Lens, míg a Grenoble…..
Egy hét alatt hét pontot hozott a MU a Poolon. A Chelsea úgy maradt bajnokesélyes, hogy a rendes játékidő leteltekor Scolarit már repülőn láttuk. Az Arsenalt van Persie repíti. A Villa három pontra a listavezetőtől. A nyolcadik West Ham csak nyolc pontra van az utolsó West Bromtól.…..
Freeezer 2009.01.20 21:57:13
Freeezer 2009.01.20 23:02:37
@mann: tevez akkor csak azert futozz young utan mer o mar leakarta korozni youngot... jaaaajj ti... :D
Nou San Trafford 3 dolog a BL-ről 2008.11.04 21:37:00
Egyelőre nem tanultunk semmit azon kívül, amit eddig is tudtunk, hogy nagyon szívesen lennénk összezárva az UPC vezetőségével egy ablaktalan szobában egyik kezünkben egy kitömött wombattal, a másikban egy életlen set top box-al. Cséphadarnánk vadul.  Mit tud az Atléti…..
Az olimpia még mindig tart, de már a második forduló következik Angliában. Óriási rangadót vagy derbyt nem találunk a programban, de pár mérkőzés pikánsnak vagy érdekesnek ígérkezik első olvasatra. Erősen bízunk benne, hogy az első forduló langyos meccseihez képest, az iram…..
Argentína-Nigéria döntő lesz az olimpiai focitornán az olaszok hülyesége miatt. Vagy a braziloké miatt, tök mindegy. A lényeg, hogy az argentinok egyrészt megvédhetik olimpiai bajnoki címüket (Na, kinek sikerült ez utoljára? Annyit segítünk, hogy 64-ben és 68-ban kell…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Freeezer 2008.07.20 17:21:16
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..
Nou San Trafford Három dolog... 2008.04.13 16:57:00
1. A Milan még mindig versenyben van, de ezt annak ellenére sem magának köszönheti, hogy a hétvégén egyáltalán nem érdemelt vereséget. 2. Dzsudzsákék még a végén el találják cseszni, pedig Balázsunk megint nem játszott rosszul, meg egyébként is a magyar légiósok…..
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Ha egy bíró gyenge jellem, az majdnem olyan rossz, mintha vak lenne2. Van leglább három dolog, amit…..
Felsoroljuk a forduló hülyéit! Az Inter megint képtelen volt teljes létszámban befejezni a meccsét (idén nyolcadszor!), hülyeségéért a végleg eldőlt kérdéskör elhalasztásával fizet, míg a Roma (a forduló hülyéje!) elmulasztotta kihasználni üldözöttje apróbb botlását és…..
Nem sikerült kidrukkolnunk, van angol párosítás, de a gondviselés egyelőre megmentett minket egy mámorító Liverpool – Chelsea-től. Egyelőre. Szinte bizonyosra vehető, hogy aki BL-t akar nyerni, annak angol csapatot kell kardélre hánynia május 21-én a moszkvai döntőben, de…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Azt kell mondjuk, bajnok az Inter, hiszen a kilenc pont fór több, mint masszív, a döntetlennel viszont értelemszerűen a Roma sem növelte előnyét a Juve előtt, a Fiorentina ellenben a Livorno legyőzésével visszaelőzte a Szicílián ikszelő Milant, így az első öt helyen csak…..
1. Amikor komoly sérülés történik a pályán, az embernek mindig az jár a fejében, hogy nem létezik, hogy valaki szándékosan csináljon ilyet. Aztán eszébe jut Roy Keane és már nem biztos semmiben… 2. A Chelsea még Special, de a One nagyon hiányzik belőle. 3. A Juventus…..
1. A hazájuk bajnokságát vezető csapatok nem brillíroztak a fordulóban, akik pedig akkora előnyre tettek szert, hogy szinte bajnoknak tekinthetők, azok meg nemhogy nem brillíroztak, de ki is kaptak. 2. A gólt sem szerző csapatok bajnoki termése emígyen fest: Inter: 23 meccs, 48 gól,…..
Úgy döntöttünk rövid konzultálás és az e-mailek, kommentek átolvasása után, hogy szabdjára eresztünk minden Kedves Olvasót, mostantól nem kell megtanulni semmit, viszont lehet javasolni, okokat, jelzőket keresni, listázni a játékosokat, akiken ti már rég túladtatok volna,…..