Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etihad

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Franciaország egyik nemzeti büszkesége, továbbá a világ leggyorsabb vonata a TGV. A márkanév természetesen nem egy járműsorozatot takar, hanem a francia Alstom által a francia nagysebességű vasútvonalakra tervezett és gyártott járműsorozatok sokaságát. TGV-hez hasonló motorvonatok közlekednek még…..
Etihad 2020.05.13 11:33:14
@geegee: Legolcsóbb jegyem anno kb 25EUR volt Nantes-Paris útvonalon, ha időben megveszi az ember nem annyira horror.
Hasít a Wizz pénzügyileg, újabb kitűnő eredménnyel rukkolt elő, ebben pedig komoly része van a továbbra is dinamikusan növekvő kiegészítő, vagyis jegyáron túli bevételeknek. Írtunk róla, hogy milyen gyorsan emelik sutyiban a jól eldugott csomagdíjakat, de ennek is nyilván vagy egy határa, márpedig a…..
Etihad 2020.02.02 13:18:42
@Dottodo: fix az időpont okostojás azért megyek átszállással
Etihad 2020.02.03 08:42:12
@Chiccbp: 0421-25 kis kezivel 60e a Wizzair a Lufthansa durván 45
Etihad 2020.02.03 09:01:34
@funfun: wizzairnel abban az árban amit írsz csak a kis hátizsák van benne A Lufthansanal meg kis gurulós bőrönd. De mindenki azzal utazik amivel akár persze
Elég gyatra lett a 2019-es év budapesti fapados járatindítások terén. Na jó, pontosítsuk: a korábbi évekhez és ahhoz képest, ami Bécsben zajlik. Az év első felében még több bejelentés érkezett új járatokról, ősszel viszont megszűnést láttunk többet is, miközben inkább csak ukrán útvonalak jöttek be…..
Etihad 2020.01.07 11:09:34
@Kánikula: Value csomagot kell választani és utána ugyanúgy hozzá lehet adni amit szeretnél, úgy olcsóbb
via GIPHY Ezen a borongós novemberi csütörtökön olvasónk levele gondoskodik az elmélyülő letargiánkról. Vannak azok a történetek, amiknél nincs mit tenni. Hiába csinált mindent jól (jó, a bőrönd méret kicsit necc, de ezt meg ismerjük), hiába tett meg mindent, amit lehetett, végül ott áll egy halom…..
Etihad 2019.11.22 09:35:38
@Csokis: Igen , ez nekem is feltűnt. egy kaputól egy gép indul, az biztos
Nagyon úgy fest, hogy jövő nyártól mindkét budapesti útvonalát bezárja a Transavia. Nagy kár, az egy nyarat megélt Nantes különlegesség volt és Párizsnál is a legjobb volt Orlyra repülni. Bő egy éve még nagy lelkesen jelentették be, hogy Párizs mellett Nantes-ba is repülnek 2019 nyarán Budapestről,…..
Sokkal rosszabb feltételei lesznek hamarosan a Wizz Air hitelkártyájának, tavasztól lényegében dupla annyi idő alatt lehet összeharácsolni egy ingyenjegyre valót, mint eddig. Várható volt, meglepően sokáig kitartottak az aranyévek. Személyes háttérrel kezdve: kábé 15 éve fogadtam meg, hogy a büdös…..
Egy jó parfüm állati nagy vonzerővel bír. Hát ki ne akarna úgy illatozni, mint a sztárok vagy a luxusfeleségek? Ráadásul azok a csudaszép üvegek! Ha ölni nem is akar mindenki értük, azért egy Paco Rabanne-t, Bulgarit, Hermest sokan szeretnének a polcra. Sokkal többen, mint ahányan megengedhetik…..
Pár hete jöttek újabb járatbejelentések, közülük mindenképp kiemelkedik az, amely sok magyarnak is csökkentheti a stresszszintjét. A legkirályabb londoni reptérre hamarosan az easyJet is beindul Budapestről, a Ryanair pedig Kassáról. Frissítés: sajnos a Flybe pedig bezárja. A két nagy londoni…..
Etihad 2018.09.09 20:06:37
@Gtusa: Valenciaba van közvetlen Ryanair járat
Komoly változás idén: újra érdemes még egy főváros környéki magyar utasnak is Bécsből indulni nyaralni. A budapesti nyaralójáratokat szokás szerint aranyárban méri a Wizz, a Laudamotion-Ryanair páros viszont még a főidényre is rengeteg jegyet ad 10 ezer forint környékén Ferihegy 3-ról. És kiváló…..
Etihad 2018.04.24 11:10:04
@Gtusa: Ryanair Bpről repüli Valenciát. Nem csak Wizzair van a világon, szerencsére.
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
Újra és még keményebben szólt be utasainak a Ryanair, hogy ne hozzanak fel a gépre túl sok csomagot, különben megváltoztatják a szabályozást. Mi már majdnem biztosak vagyunk abban, hogy meg is fogják. Gyors háttér: a nagyon rossz feladott poggyász-szabályozással (pici és drága), majd a kedvező…..
Etihad 2017.08.20 15:38:14
@Köldök_szösz: igen pl a wizzair :-) Én 195cm vagyok de Ryanair gépen simán elférek de a wizzair katasztrófa ebből a szempontból is.
Mégse rohanja le a Ryanair Ukrajnát, szegények át lettek verve - legalábbis szerintük. Bukta a Lviv-Budapest útvonal is, a Wizz valószínűleg megint röhög a markába. Egyszerre szomorú és felháborodott közleményben jelentette be a Ryanair, hogy mégse megy Ukrajnába, mert az a mocskos kijevi reptér…..
Etihad 2017.07.12 06:40:56
@fingerbangs: rengeteg oka van leginkább az hogy nincs olyan gépük amivel tudnák repülni az útvonalat. Illetve a wizzair él, mint ULCC nél nincs crew rest külföldön mert azért ugye fizetni kéne. De nem is szeretne senki épelmejű wizzair gépen ülni 8órát. . .
Nem kevesen vannak azok, akik rettegnek a repüléstől, és bár nem tartozunk közéjük, azért meg tudjuk érteni a félelmüket. Más kérdés, hogy aki a mai gépeken fél vajon mit szólt volna, ha mondjuk valamelyik Dornier-gépre kellett volna felszállnia jó 90 évvel ezelőtt...
Etihad 2016.03.16 21:00:51
Utasok tízezreit veti szét az ideg ezekben a napokban, mivel nagyjából a múlt csütörtök óta nem működik normálisan a Wizz Air weblapja. Foglalni most már lehet, de a fizetés végén visszaigazolás helyett hibaüzenet vár. Pdf beszállókártyát se lehet per pillanat nyomtatni, de az…..
A Párizsról szóló bejegyzéseim nyilván egy hasonló poszttal kellett volna kezdenem. Hogy miért nem? Mert már több száz ilyen bejegyzés készült. Azért remélem mindenki talál benne valami újdonságot, különlegességet, és nem utolsó sorban segítséget az út…..
Az elmúlt hónapokban több sok százmilliárdos nagyságrendű nagyberuházás is időszerűvé vált. Néhány hónapja a Paksi Atomerőmű új blokkjának ezermilliárdos bekerülés költségein szörnyülködhettünk, a napokban pedig a 3-as metró százmilliárdos felújítási költségével…..
PopKult Focis pasimustra 2014.06.23 17:36:27
Számtalan újság rangsorolta már a focistákat ilyen olyan szempontok alapján: teljesítmény, elért eredmény, gólok, kereset, vagyon, no és persze kinézet. Én is valami ilyesmire gondoltam, ha már egyszer benne vagyunk nyakig a VB lázban. Itt a Popkulton amúgy is megszokottak az ilyen…..
Etihad 2014.06.24 18:35:29
Robi talált egy az időjárás viszontagságainak ellenálló muffinfajtát Gödöllőn a Glutelixír Táplálékboltban, ami két hónappal a lejárt szavatosság után is hibátlanul néz ki: A mai napon vásároltam a gödöllői Glutelixír Táplálékboltban többek között egy dobozos…..
Etihad 2014.05.08 18:27:04
@johevi: vannak gluténérzékenyek is te nagyon okos.
Néhány éve nyitott az első Cserpes Tejivó a Deák térnél. Ebben jártam már többször, és ajánlottam ismerőseimnek is, hiszen a választékban minden jóval telepakolt hatalmas szendvicsek, hideg és forró tejes italok szerepelnek, az árak nem vészesek, viszont minden nagyon finom és…..
Időhiány és lustaság miatt csak most jutottam el oda, hogy elkezdjem a nyaralásom megírását, melyet több részletben fogok megjeleníteni. Ez az út egészen másképp alakult, mint ahogy terveztem, az eleje sokkal rosszabb volt, de a vége sokkal jobb lett, mint szerettem volna. De végül…..
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
Etihad 2010.06.14 20:42:57
@tundrazuzmo:

Bár mindenki igy gondolná. Nem is értem aki olyanokat mond hogy aki homoszexuális az félresikerült stb.... Nem tudom hogy ha egy ilyennek egy barátjáról kiderülne (ha van neki persze) hogy homoszexuális akkor mi lenne? leköpködné vagy megdobálná? Én is érintett vagyok. Ja és én kérek elnézést amiatt a pár majom miatt akik felvonulnak, szégyent hoznak a homoszexuálisokra, ők tényleg hajtűdobáló utolsó b@uzik. Én sem kezdenék olyanokkal
Etihad 2010.06.14 21:24:02
@Severus Tobias Snape:

Ok, nyilván tulzás volt egy kalap alá venni mindenkit..... Csak az a baj hogy ha vki kimondja hogy meleg akkor a rózsaszin cukifiuk jutnak mindenkinek az eszébe. Rólam nagyjábol senki nem tudná szerintem megmondani, nem is kérkedem vele.
Etihad 2010.06.14 21:29:49
@Dax:

a "Honnan tudod hogy milyen ha nem is próbáltad" -ra gondolsz ugye? :-D
 Fidesz –párti beszédet tartott a köztársasági elnök újévkor.Ha az hangsúlyozza, változásra van szükség, s a szocik a béka segge alatt vannak, s a választás a változás eszköze, akkor nem lehet másra gondolni, mint a nyerésre álló jobboldali koalíció…..
A Homár együttérez a pánikrohamos naiv ügyfelekkel, nincs is jobb egy kiadós  vércukorszintsüllyedésnél. Varganta egy tévesen átutalt összeget szeretett volna egyik számlájára átteni a másikról az Erstén belül, de úgy tűnik, az ördögi komplexitás miatt ez hetekig is…..
Szívmelengető történetet küldött a. a hagyományőrző OTP-ről, akik vannak olyan jófejek, hogy a pénztári befizetésnél lefele kerekített összeget kerekítés nélkül könyvelik el, hogy azután a robot automatikusan kiküldhesse a 3860 forintos büntetést. Minthogy ezt most már…..