Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flajsz Tibor István

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felrobbant három lakás, és még felrobbanhat sok, bár lesz amelyik majd összedől magától, már nem kell sokáig homokba dugnunk a fejünket. Zugló önkormányzata a bérházait az elmúlt évtizedben bűnös hanyagsággal kezelte, szégyenletesen elhanyagolta. És ami a legrosszabb az új…..
Flajsz Tibor István 2015.03.16 00:19:35
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mit változtat az a tényen,ami itt zajlik ennek a cikknek a folyamán? Az ember saját honfitársa döfi hátba,mocskolja és rágalmazza.Faji megkülönböztetésben részesíti.Aztán meg annyit mond,hogy "hazudtak"?

Szálljon mindenki magába aztán lehet írogatni a sok hülyeséget.
Flajsz Tibor István 2015.03.18 14:51:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Azért álljon meg a ment!
Mennyi kommentet olvastál el?Elejétől kezdve ezt a házat marják.Köztük te is.Milyen jogon vádolsz engem,hogy mindenkibe belemarok?Rokonszenv?Senki se ismeri.Te is csak halottad valahol ezt a szót.Most meg itt dobálózol vele.
Nekünk a gázművek embere ezt mondta és pont.Hisztek amit akartok,gondoltok amit akartok,jogotok van hozzá.De ahoz nincsen,hogy más embereket becsméreljetek,vagy faji alapon megkülönböztessetek.Ezek után a mondatok után,amik a pici agyatokból pattant ki inkább ti vagytok az igazi nyomorultak.Mind szellemi,mind lelki értelemben.
Abba se szólhattok bele,ki mennyi gyereket vállal.Becsületes munkával keresem a pénzt és etetem a családom.Kíváncsi lennék hányan vagytok akik annyit megtesznek a gyerekekért mint én.

BOLDOGOK A LELKI SZEGÉNYEK!!!