Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Je Va

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Káró 4-es      Ha ezt a kártyát húzzuk, netán ez esik ki a pakliból, akkor megváltoztatjuk vagy az otthonunkat, vagy a munkahelyünket. Egyszóval a káró 4-es helyváltozást jelent. A nőknek viszont boldog szerelemi periódust jósol.  A káró 4-es kulcsszava – törekvések.  …..
Káró 3-as  Ha a férfiaknak jósolunk, akkor a káró 3-as a jóslásban a tisztelet és az elismerés, a dicséret jele. Ha nőnek rakjuk ki a káró 3-ast, akkor ez figyelmeztetés, hogy vigyázzon a jó hírére, mert könnyen megalázás áldozatává válik. A káró 3-as egyszavas…..
Miért nem ma van karácsony? Pedig Krisztus születése – allegória a mai napról. Ma, december 21-én van az év legsötétebb éjszakája, a téli napforduló. Ma a Szellem Krisztus által fénylő csillagként leereszkedik a sötétségbe, az anyagba, hogy bevilágítsa isteni értelemmel.…..
Itt az év vége – elszámolás, felszámolás, új reményekkel teli álmodozás. Ezért is kérlek, nézd meg visszafelé szeptember 22-től október 21-ig a posztomat, amelynek címe: „A jósok tudják, és te. A pikk Ász ideje van”. Akkor kezdtem a pikk Ásszal a sorozatomat a…..
Treff tízes – december 12-től december 21-ig – új kezdeményezések. Amikor a tűz végigfut a földön, elégeti a talajt. De amikor a tűzre földet szórnak, a tűz elalszik, és megszűnik a fenyegetettsége. Azért jutott ez eszembe, mert most a tűz elemet képviselő Nyilasban, a…..
Treff kilences – a december 2-tól december 11-ig tartó időszakot mutatja, és elégedettséget. Ez a Hold találkozása az izgalmas Jupiterrel a Nyilasban. Habár a Hold mindig a titokzatos, tudatalatti működésnek a jele, a Jupiterrel való találkozása során elárulja magát, és a…..
Jelenleg a varázslatos Nyilas állatövi jegyben vándorlunk az égi utunkon november 22-től egészen december 21-ig, az év legsötétebb éjszakáig. Talán már észrevetted, hogy minden állatövi jegyet három dekádra osztok, 10-10 napra, és minden dekádnak megvan a maga kártyája és…..
Pedig eljött az idejük, ők uralják a november 11. és 21. közötti időszakot, ezt mutatja a kőr 7-es kártya. Kulcsszó: szerelmesek marakodása. A férfiak előnyösebb pozícióba kerülnek, mert ütött a pásztoróra, ráadásul igazi szerelemmel fűszerezve. A nőknek viszont nincs sok…..
Lehetnek jó barátok és hatalmas ellenségek, akikről most tudomást szerzel. Ebben az időszakban a végletekig kiélesednek a gyűlölet és az imádat érzései. Itt nincs hely felszínes megéléseknek.  A Kőr hatos jelentése és kapcsolata az asztrológiával: Nap a Skorpióban,…..
A tarotban kelyhek ötös, nálam a kőr ötös kártya megjósolja az eseményeket. Kulcsszó: csalódás. Ez főleg a nőkre vonatkozik, mert hiábavaló szenvedéseket élnek meg. Mivel a jóskártyák rendszere az asztrológiai hatások ciklikusságát tükrözi, a kőr ötös az október…..
A majdani periódus kártyája – a pikk 4-es. Kulcsszavak: nyugalom és béke. Ugyanakkor figyelmeztetés azoknak, akik nagy tempóval haladnak az életben: lassíts, és állj meg, mert akár tetszik, akár nem, bármelyen oknál fogva meg kell változtatnod az életmódodat, most ilyen időszak…..
Október 2 és 11 között a pikk 3-s ideje van. A Mérleg állatövi jegynek uralkodó bolygója a Vénusz, tíz napon keresztül vendégül látja az öreg Szaturnuszt. Vajon mi tapasztalható az égi kapcsolatuk során? Kulcsszó: megfontolatlan kijelentés A Szaturnusz legkomorabb bolygó a hét szent bolygók…..
A pikk 2-es kártya jelentése Mindjárt itt van a pikk kettes hatása, avagy a Hold belép a Mérleg zodiákus jegybe. Ez nem asztrológiai elemzés, hanem a kártya jelentése, amely ezt az időszakot képviseli. Az idő ciklikus és következetes, ha tavaly ilyenkor történt valami, idén…..
Szeptember.22-től október.21-ig a változások szele érkezik. A jósok tudják, és te? A pikk Ász ideje van. Ez az édes, mámorító illúziók összeomlásának a hírnöke. Ráadásul mindig rossz jel volt – a vég, a halál, a nehézség, a kegyetlenség jele. Asztrológiái nyelven…..
A 10-es káró a szeptember 12-től szeptember 21-ig tartó időszakot jelenti. Anyagiasság, materializmus A szűz bolygónak uralkodó bolygója a Merkúr találkozik saját magával, a Merkúrral. Így a Merkúr ebben az időszakban még analitikusabb és lelkiismeretesebb, mint bármikor és bármilyen más…..
A 9-es káró jelentése, ami szeptember 2-tól – 11-ig tartó időszakot jósol A Vénusz bolygó betér a Szűz állatövi jegybe, amelynek az uralkodó bolygója a Merkúr. A Vénusznak, a szerelem bolygójának nem nagyon van mit tennie a Szűzbe. Így a 9-es káró komoly csalódásokat…..
A Szűz állatövi jegyet három jóskártya jellemzi. Ezek: a 8-as káró, ami egyben augusztus 23-tól szeptember 1-ig tartó időszakot jósol, a 9-es káró , ami szeptember 2-tól szeptember 11-ig tartó időszakot jósol, a 10-es káró, ami szeptember 12-től szeptember 21-ig tartó időszakot jósol.  Ezek a…..
Jelenleg az Oroszlán állatövi jegyben vagyunk, július 23-tól augusztus 21-ig. Az Oroszlán állatövi jegynek uralkodó bolygója a Nap. Három jóskártya elemzi ezt a zodiákus jegyet: a treff 5-ös, az első dekád – július 23-tól augusztus 1-ig, a treff 6-os, a második dekád – augusztus 2-tól 11-ig, a…..
A Kőr négyes a július 12. és 22. közötti időszakot jósolja, és a jóságot. A Hold találkozik a Holddal. Mondhatjuk, ebben az időszakban a Hold duplán kifejti hatását.  Kiélesedik az intuíció, a túlzott érzelmesség és a hangulatingadozás, hirtelenül szükséget…..
A Kőr hármas – a július 2. és 11. közötti időszak. Jellemzője: elhamarkodott ígéretek. Amikor a Hold találkozik a Merkúrral, a Hold erőteljesen előtérbe helyezi érzelmi világunkat. Mi képtelenek vagyunk reálisan gondolkodni az érzelmek viharában. Egyetlen kapaszkodó ebben…..
Kalachakra - Shambhala kalendáriuma (videókép - kattints a fenti névre) Születési dátum szerint (hónap, nap) megtalálod, hogy melyik héten születtél, az a te heted az éves kalendárium alapján. Ezen a héten legélesebben megnyilvánul a személyiséged. Segít az önértékelésben...
Minden állatövi jegy magába foglalja három dekádot, azaz három tíznapos időszakot, amelyeket megfelelő jóskártyák jellemeznek. A Rák állatövi jegybe tartoznak: Első dekád - június 22. és július 1-je között, a 2-es kőr kártya jelemzi, amely kétfélét jelent: - férfiaknak ez a kártya jutalmat jósol…..
Kőr Ász vagy a Tarot kártyákban Kelyhek Ásza – a Rák állatövi jegynek jellemzője.  A június 22. és július 22. közötti időszakról szól. Ő a víz elem képviselője, amely  az érzelmeket és az érzelmi világot tükrözi. Lassú víz partot mos – a közismert közmondás…..
Június 11–21. közötti időszak, Merkúr a Nappal. A 10-es pikk jelentése – illúziók összeomlása. Kihangsúlyoznám, hogy az Ikrek állatövi jegy kettős jelentésű. Egyrészt hazug és antipatikus egoista, másrészt kreatív és barátságos partner. Ha megvizsgáljuk mindkét…..
Június 1. és 10. közötti időszak, a Merkúr Ikrekben találkozik a Marssal. A pikk 9-es kártya jelentése – csalódás. A Mars a Merkúrban csapdában érzi magát, fél a korlátozásoktól, saját jogai elvesztésétől. Ezért a Mars nem akarja figyelembe venni mások gondolatait és…..