Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bach1750 (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor története nem most kezdődött és bár nem valószínű, hogy bárki is van, aki még nem olvasta a szemétkedő mozgó traffipaxos sztorit, azért emlékeztetőül érdemes az előzményeket is meglesni a teljesség kedvéért. Levélírónkat jól megvágták gyorshajtásért, amikor…..
Sok honfitársunkkal együtt Gábor is belelépett a magyarországi bürokratizmus szippantóskocsit soha nem látott pöcegödrébe. Íme egy újabb példa arra, hogy különösebb szolgáltatás nélkül hogyan húznak le egy újabb bőrt az autósról, aki mi mást is tehetne, fizet. Van egy…..
Na, ilyen levelet még nem kaptam, eláll a csápom is tőle, szinte érezni a nyirkos tenyeret, a borzongató izgalmat, a nagy nyelést aztán a bűntudatos hallgatást. Olvasónk ugyanis tízezerrel kevesebbet fizetett egy focicipőért, most meg mintha a lebukástól félne. A kérdése az, hogy…..
bach1750 (törölt) 2009.02.03 08:09:23
Táborozó Homárok figyelem, most érdemes a kiprintelt weboldalt lobogtatva akciós kedvezményt érvényesíteni az ismert outdoor boltban. Worluk kolléga küldte a linket, ami minden szabadban teázgatni vágyó fogyasztó pénztárcáját megdobogtatja.  ..
bach1750 (törölt) 2009.01.26 12:29:03
A Homár is rendszeresen kapja a Reader's Digest vonzó dizájnú borítékba csomagolt papírspamjait, de egy rövid postaláda-kuka útvonallal általában meg is oldja a problémát. U.T viszont nem ilyen béketűrő, már régebben megírta a kiadónak, hogy nem kéri a kiadványokat, sőt a…..
A névátírási illeték mértéke függ az érdeklődés módjától és az ügyintéző személyétől, mondhatná az easyJet vagy a Celebi, de nem mondja, úgyhogy a panaszos ügyfél végül egy teljes jegyár költségének kifizetése helyett a magányosan repülést választja. Alábbi…..
bach1750 (törölt) 2008.03.30 18:08:08
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..
Vérlázító módszerre lett figyelmes Luca bankjában. Naiv ügyfél csak egy hónappal később vette észre, hogy a Raiffeisen egyik lekötött betétjével fizette ki egy másik számlán jelentkező tartozását:Azért írok, hogyha van Raiffeisen bankos ügyfél olvasótok, az alaposan…..
bach1750 (törölt) 2008.03.18 19:47:01
Ha nem kérsz a benzinkútnál áfás számlát, akkor elsütik másnak? A Homár még nem hallott ilyet, de persze nincs meglepve. A pontokat legalább megkaptad? A Homárok már írtak néhány benzinkutas átverést, azóta nagyon figyelek is. Én újabb trükköt fedeztem fel egy *hell…..
bach1750 (törölt) 2008.03.18 19:44:31
A Bricostore udvarára esőben kizárt naiv ügyfél békülékeny levelet kapott egy nagy csomag neocitránnyi fájdalomdíjjal együtt: A Bricosotre hamut szór a fejére, ahogy a mellékelt kép/levél mutatja. Ezek szerint én voltam az első - és remélhetőleg az utolsó - szerencsétlen, aki…..
bach1750 (törölt) 2008.03.18 19:20:50