Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Internacionalistacionista

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kerítéshez hasonló álcirkuszok abba az illúzióba ringathatják a jobboldal híveit, hogy Magyarország erős, szuverén, a saját érdekeit jól felismerő és követő állam. Nem az, éppen ellenkezőleg. Az, hogy Magyarország -- Olaszországnál és más bevándorlási…..
A minap bejelentett úgynevezett adómódosítások önmagában nem sok vizet zavarnak. Az egy százalékpontos szja-csökkentés csak látszatintézkedés, különösebb hatása, jelentősége nincs. Mert azt ugye senki sem gondolja komolyan, hogy az átlagbérre számolva kettőezer forint plusz…..
Verbálisan inzultálták. Munkaadóját skandálva gyalázták, őt személyében támadták. Sörrel leöntötték, lökdösték, körbevették. Fenyegették - blogokon, cikkekben szidalmazták, tettlegesen bántalmazták - mindez ne tévesszen meg minket. Mindezt pontosan azért művelték…..
Internacionalistacionista 2015.04.17 00:34:53
Well, a lényegesebb nehézségeink: nincs pénzünk és nincs nyilvánosságunk (köszönet egy-két orgánumnak, amelyik hébe-hóba foglalkozik velünk, ez azonban nem pótolja a rendszeres jelenlétet, amely az ismertség alapvető feltétele). Ami van: polgári mennyiségű időnk (a civil…..
Internacionalistacionista 2015.04.16 22:21:28
Tudom ciki, meg egy büdös nagy tahó vagyok, de elfojthatatlan kuncogás jött rám, amikor olvastam, hogy szegény Borsa Miklósnak valaki zseniális dumával (most hazudj) vitt egy be egy sallert, amitől akkora dudor nőtt az orcáján, hogy pár napig nem tudja vezetni a híradót. Mindez nem…..
Internacionalistacionista 2015.04.15 11:31:19
Hol van a kritika határa? Charlie Hebdo Magyarországon? Hogyan képes ma a jog kezelni a szólásszabadságból adódó problémákat? Dojcsák Dalmát kérdeztük. Hol van a kritika határa? Charlie Hebdo Magyarországon? Hogyan képes ma a jog kezelni a szólásszabadságból adódó…..
Hillary Clinton ismét ringbe száll az elnökjelöltségért, így újból felmerül a kérdés, hogy mi lesz majd a szerepe Bill Clintonnak a Fehér Házban, ha beköltözik feleségével. First Lady értelemszerűen nem lehet, de First Gentleman még simán, persze csak ha az elnök így dönt.…..
Az Élet Menete rendszeresen azt a kb. 3 kilométeres utat teszi meg, amely annak idején az auschwitzi rámpáktól a birkenaui halálgyárig vezetett. A zsidó vagy zsidó identitású magyaroknak (is) rendszeres alkalom a megemlékezésre, és nekünk, nem-zsidóknak alkalom a megrendülésre és…..
A Szegedi Kattintós egyszer már közkinccsé tett olyan népi ihletésű poénokat, melyek jelezték, hogy a magyar néplélek iróniával reagál arra, ha az ország vezetői játékszernek tekintik őket. Most következő humorbombánk is azt bizonyítja, hogy a nép sokkal bölcsebb, mint azt…..
Internacionalistacionista 2015.03.21 12:33:09
„Valaki zavarja a távoli adókatValaki kattan a telefonbanValaki megfoszt a rossz hírektőlValaki néz a TV-ből „ Van-e kapcsolat a netadós tüntetések és a kormány Facebook adatkikérései között? A múlt év második felében több mint kétszer annyi adatkéréssel fordult a…..
Játsszunk el a gondolattal, hogy Orbán Viktor egyszer az életben nem azt mondja, amit a hívei várnak tőle, hogy nem akarja ellenségkereséssel összerántani a táborát, hogy elkapja egy őszinteségi roham, és kimondja, amit önmagáról, a pártjáról, és rólunk, megfáradt, hülyének…..
Internacionalistacionista 2015.03.16 23:50:49
@a nagy hohoohooo: nehogy agyvérzéts kapjál már! Húzzál haza és verd a fejed a siratófalba, úgyis menned kell választani.
Orbán Viktor a magyar politika Hessler ezredese. Nevetséges monomániája a harc örökkévalóságáról és a több száz éves magyar szabadságharcról alighanem a személyiségében gyökerezik, ahogy saját vezéri voltának felmagasztosítása is a nemzeti szuverenitás kérdésévé.…..
Internacionalistacionista 2015.03.15 15:46:58