Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hcrules

0 bejegyzést írt és 529 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Fazekas Sándor környezetvédelmi és vidékfejlesztési miniszter a mai napon jelentette be, hogy természetvédelmi területté nyilvánítja a debreceni Békás-tavat és környékét. Az indoklás szerint a lépésre a területen nagy számban őshonos egyetemista populáció érdekében…..
  Szeptember van, becsengettek a román iskolákban is. Az erdélyi magyar tizenkettedikesek pedig enyhén szólva is zavaros, románról magyarosított földrajzkönyvekből tanulhatják meg, mi hol van a világban és a Kárpát-medencében - írja a Transindex.  Gyakran a Google…..
  A mai Magyar Nemzet előkelő helyen, a lap harmadik oldalán található negyedkolumnás cikkben fejtegeti, hogy az Index nem veszi komolyan a jogszabályokat, mivel nem törli a blog.hu alatti, a szerző szerint erőszakra buzdító hozzászólásokat. A nagy sajtótörténeti…..
hcrules 2011.06.17 17:05:36
@TuRuL_2k2: Igen, régen pl én is sokat kommenteltem, mert láttam értelmét, és sokszor jó kis viták, eszmecserék alakultak ki. Mostanában ez sajnos egyre ritkább, de hát ez a népszerűségetek átka :)
  Pécstől Gdanskig, Budapesttől Varsóig 15 városon át gyűjti a magyarok emlékeit a lengyelekről, illetve a lengyelek emlékeit a magyarokról az utazó múzeum, egy 25 éves Niza kisbuszban, többek közt megünnepelendő a Krakkói Magyar Centrum fennállásának tíz éves…..
léggitár Lejönni a zenéről 2010.10.30 13:30:00
Henry Rollins Punk a platón 2008 Cartaphilus Valamikor nyáron csaptam le a könyvre, mikor jött a hírnök, hogy az Alexandránál harmadolták az 5900 Ft-os büntető árat. Ennyi pénzt megér még a hülyének is, hiszen a Punk a platón nemcsak jól mutat a polcon a Biblia mellett, hanem…..
  A futballstadionok környékétől nem idegen az erőszak, a rivális klubok vagy éppen országok szurkolói néha nem csak verbálisan ütköznek meg egymással. Az azonban elég hungarikum-gyanús, hogy egy válogatott mérkőzésen a rendezők verjék össze a hazai drukkereket. A…..
  Tegnap kénytelenek voltunk kettéoszolni: míg egyikünk a Fővárosi Közgyűlés titánjai között garázdálkodott, másikunk a Lehet Más a Politika last minute akciójára látogatott ki, amelyet egy kietlen belvárosi helyszínen tartottak. Még mindig nem sikerült rájönnünk…..
hcrules 2010.08.31 01:39:13
@Őrnagy Őrnagy: Tényleg! Ezek szerint az LMP ellen csak annyi a teendő h be kell rakni a Slayert :D
IDDQD Szerdai retro: Civilization 2010.08.25 09:00:00
Sid Meierről már volt szó a retrorovatban a Pirates! okán – és valószínűleg emlegetjük még majd néhányszor a mestert –, de mesterművéről, a Civilizationről nem esett még szó (pedig jó régen megszavaztátok). Persze kicsit önkényes mesterműnek kikiáltani egyetlen…..
léggitár Summer Hits 2010 2010.08.16 07:45:00
Summer Hits 2010 Léggitár Records   Vége a csapzottan átforgolódott éjszakáknak, nem kell már tovább várni, mert végre elkészült a válogatás, amire mindenki vágyott! A nyár lassan elmúlik, de a legszebb pillanatai örökre velünk maradnak, hiszen bármikor felidézhetjük…..
Fotó: Sziget galéria  Most, hogy a barokkos progrock Muse-zal búcsúzik a 2010-es Sziget, induljunk el a fesztivál múltjának ősködéből pár nappal ezelőttig egy-egy videófelvétellel. Kíváncsi vagyok, kinek mik az ős-szigetes élményei, ki mire emlékszik - vagy nem emlékszik a…..
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
  A könnyűzene az egyik legfiatalabb művészeti ág. Hogy mennyi idős pontosan, annak több értelmezését is ismerjük: a legbutább szerint annyi, mint a Beatles, a legnépszerűbb szerint a második világháború utáni évtizedben született meg, és a tévé segített rá - de akár…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
    A Mandiner Meleg Hétvége jegyében íme egy fotósorozat is a tegnapi Meleg Méltóság Menetéről. Ha a kedves olvasók sokat buziznak és zsidóznak, akkor büntetésként felteszünk még egy sorozatot, méghozzá az eseményen megjelent szocialista politikusokról.…..
hcrules 2010.07.11 14:02:45
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: fúgázná a fosóját :D
hcrules 2010.07.11 14:19:19
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Ezt már nektek kell eldönteni.
  Aki 1990-ben férfi volt, az Suicidal Tendenciest hallgatott. Na meg Slayert, Megadethet, Metallicát (ezt csaka fekete lemezig), Anthraxt és egyéb heteroszexuális zenéket. Aki pedig ma is férfi, az este ott lesz a West Balkánban, ahol 21:30-kor - pontosabban remélhetőleg a meccs…..
hcrules 2010.07.06 18:52:20
@rajcsányi.gellért (ergé): és aki még 27 évesen is hallgatja alkalmanként? :)
  Eldőlt: Schmitt Pált, az Országgyűlés elnökét javasolta a Fidesz-KDNP államfő-jelöltjének Orbán Viktor. Azt is mondhatjuk, ezzel eldőlt a kérdés, hogy ki is lehet hazánk következő köztársasági elnöke.   Lehetett volna máshogy is: Sólyom László újrajelölése…..
Mandiner blog Vetni a keresztre 2010.06.17 14:31:00
  Ha a vuvuzela jöhet, a keresztvetés nem, akkor: sisakrostély le, keresztes pajzs föl.   Úgy tűnik, az Európa Tanács után egy másik polkorrekt dinoszaurusz is szeretne beleavatkozni a szabadságjogokba, és persze a vallásos hagyományokba. A FIFA megtiltotta a játékosoknak a…..
hcrules 2010.06.17 19:08:40
@Pistákom: tökéletesen egyetértek! Csak az a baj ezzel, hogy tuti lehet olyan normarendszert találni amit sértenek ezek a dolgok. Úgy néz ki a FIFA egy ilyen normarendszer alapján képzeli el a focit, ami sajnálatos.
hcrules 2010.06.17 21:45:28
@Tehetetlen Dodó: Igen, erre a következtetésre jutottam én is. az ő helyében nem dobálóznék olyan fogalmakkal amiknek a jelentésével nem vagyok tisztában, vagy hivatkoznék olyan emberekre akiktől egy betűt sem olvastam.
hcrules 2010.06.17 22:15:34
@kolbászoszsömle: Bizony! Olvass bele egy kicsit, és majd az alapján dönts h mit gondolsz róla. Egy szóval sem mondtam h én száz százalékban egyetértenék vele, de azért szerintem még az ellenfelei is elismerik hogy Szálasiékkal azonosítani elég meredek.
A VB eddigi legynagyobb érzelmet kiváltó dolga nem a focihoz, hanem a szurkolók egy becses tárgyához kapcsolódik. Egyesek állítják, ez adja meg a VB egyéniségét, másokat kimondottan zavarja. A facebook-on már 230.000-nál többen is jelezték, jó lenne, ha a vuvuzela…..
  A parlament kulturális és sajtóbizottsága hétfőn többek között a nemzetiségi színházak támogatásáról szóló indítványt tárgyalta. Novák Előd a témaismertetés után szót kért, és előadta, hogy a javaslat rasszista. Így tömören, szókimondóan, a nép…..
hcrules 2010.06.15 13:08:23
@Bableves: Szerintem ezt te sem gondolhatod komolyan. Láttad, Hallottad már Zagyvát beszélni? Szerinted ilyen egy magyar parlamenti képviselő? Nyilván más pártból is lehet gáz embereket találni, egy részének meg a börtönben lenne a helye, de hogy egy ilyen alpári türhő bunkóból hogy lehet parlamenti képviselő...
hcrules 2010.06.15 13:10:33
@Maisie MacKenzie: De mi a baja a Jobbiknak a svábokkal?
  Miközben a miniszterelnök emberei olyat adtak a forintnak, mint amilyeneket Kiss Ernő dandártábornok és party animal szokott a józanságnak, miközben Lendvai Ildikó az MSZP ideális államfőjelöltjeként gyakorlatilag Szindbádot nevezte meg, teljesen elsiklottunk…..
hcrules 2010.06.08 13:01:57
@Grigorij: Loki a BL-ben (oké, pont nélkül, de akkor is!!!), Dzsudzsák vagy Gera teljesítménye... Szerintem ha lenne egy normális edző és motiválni tudná ezeket a srácokat akkor - ha nem is kellene csodát várni - de ENNÉL mindenképpen jobbak lennénk :(
  Csütörtökön még úgy tűnt, Kósa Lajos kijelentése valamiféle megtervezett koncepcióba illeszkedik: „Szűk esélyünk van arra, hogy elkerüljük Görögország helyzetét, a helyzet ugyanis sokkal rosszabb, mint hittük.” Görögország emlegetésével persze…..
hcrules 2010.06.06 11:35:38
@Αρχων: Hátha addigra sikerül legalább kicsit javítani Ferkóék intergalaktikus elkúrásán...
  Azoknak, akik esetleg azt hitték volna, hogy a válság véget ért, és jön a várva várt fellendülés, még időben szeretnék szólni, hogy nem az jön. Sőt!   Nemsokára újra nyit az állatkert, és ismét láthatjuk majd kedvenc, tőkepiaci egzotikus állatainkat, úgymint a…..
hcrules 2010.06.02 09:14:59
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Nem csak cipőt lehet ám importálni, hanem szoftvert, gyógyszert, fegyvert, stb. is.
A katasztrófák azok a pillanatok, amikor kiderül, mennyit is ér az állam, mennyire számíthatunk a vezetőinkre. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) 70-80 éve nem volt példa olyan özönvízszerű esőzésre, mint az elmúlt napokban. Nem csoda, hogy számos magyar település…..
hcrules 2010.05.18 10:32:35
@Lúdtalp: :D:D:D A megfejtés!!!
  Pénteken megalakult az új parlament, ami leginkább néhány régi képviselő mentelmi jogának megszűnése miatt hozott izgalmakat, na meg azért, mert a számos – viselkedéskultúrailag kihívásokkal küszködő – vadiúj honatya és -anya bekerülése a neogót falak…..
hcrules 2010.05.17 10:31:24
@.Nitro.: A Puskás egy katasztrófa minden szempontból... Akusztika semmi, mondták sokan h semmi sem hallatszott a Loki BL meccsein a szektorunkból pedig üvöltöttünk rendesen - el tudom képzelni milyen lehet egy koncert a lelátóról :S

Különben pedig R.I.P. Dio! :(
   Tavaly december eleje óta tudni lehet, hogy igen, embertelen hosszú idő (11 év!) után megint koncertet ad nálunk a Metallica. Még mielőtt elmondanám, milyen érzéseket okoz ez az átlag rajongó szervezetében, egy pillanatra azért álljunk meg ennél a hosszú időnél.…..
hcrules 2010.05.10 11:48:12
@Pelikán József *: Ahhoz kepest... Erdekes volt a Some Kind of Monster filmben mikor beszelgettek.
hcrules 2010.05.10 16:00:15
@rajcsányi.gellért (ergé): Jönnek ők is, nyáron Azfeszt! Hiába Veress Jani fiai csinálják, de legalább hoznak ide ilyeneket h Agnostic Front, Madball, Volbeat, Anti-Flag meg Enter Shikari :)