Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beastmaster

15 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvető logikai tétellé vált Einsteinnek az a szólása, hogy “Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket.” A fizikusok az 1900-as évek eleje óta próbálnak fogást találni a tézisein, hiába. Úgyhogy fogadjuk el ezt a tételt is igaznak. Márpedig Péter ötlete,…..
Én írok levelet magának - Kell több? Nos, felszállt a fehér füst!   Érdekes módon, eddig a “méltatlan qvintett” egyöntetűen elutasította a feloszlatást, most azonban valaki tündérport szórt rájuk, és egy kivétellel mindegyikük támogatta. Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de van bárkinek…..
Mai témám a képviselői szájak spontán konverziója seggé. Nem tegnap volt ugyan, de annyira nem is régen, hogy ne lehetne emlékezni a képviselőink kampányban tanúsított viselkedésére, majd az eskütételükre. A könny a szemembe szökött, amint láttam-hallottam a nagy szavakat ismételgető képviselőket.…..
A mai bejegyzés mottója, hűen a blog nevéhez: “Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél” (George Orwell: Állatfarm) ------   Áll a bál megint Aprajafalván. Morgó, vagy hogy a francba hívják a Törpgenyót, ismét fejébe vette, hogy az alattvalóival karöltve tönkreteszi a…..
Szabolcsi Állatfarm 2017.05.15 08:56:02
Mi más lenne, mint hőtáv?A záhonyi hőtávnál a helyzet fokozódik. Állandóan. Nehéz lenne még egy olyan céget találni kis városunkban, aminek a hosszú évek során sem sikerült egy épkézláb, szellemileg potens vezetőt találni. No de hát ez van akkor, ha “urambátyám kézkezetmos” alapon megy az xfaktoros…..
Nos, ha már megígértem… Sándor -valószínűleg még abban a helyzetben, hogy nem tudta, hogy kamera is lesz- eltervezte, hogy szokás szerint a hangulatkeltés eszközével akar magának elismerést szerezni. Ehhez mi sem kézenfekvőbb téma, mint a ZVSC elleni feljelentés. Akkor kezdjük ezt a témát is a…..
Szabolcsi Állatfarm Dögös ötös 2016.11.09 21:01:59
The hateful eight almost five Nem tudok elég hálás lenni a Zemplén TV-nek, hogy elektronikusan elérhetővé teszi a felvételt a testületi ülésekről. Eddig a mezei polgárnak -ha nem volt lehetősége az ülés időpontjában - személyesen részt venni, akkor a pletykákat leszámítva nem sok lehetősége volt…..
Szabolcsi Állatfarm Folytatás 2016.01.13 21:02:39
A jövőben a http://major.blog.hu oldalon folytatódik az észosztás...
Ezúton kívánok Boldog Újévet a kedves, és kevésbé kedves olvasónak. Egyúttal elnézést kérek hogy az ötösikrekből csak 4 fért rá a képre. Továbbá úgy gondoltam, egy rövid összefoglalót írok a blogról. Annál is inkább, mivel az Állatfarmot felfüggesztem. A kevésbé…..
Történt, hogy a VOKE pályázatot írt ki a Művház vezetői helyére. Péternek pedig hirtelen nagyon fontossá vált ez a dolog. Meg is mozgatott minden követ, telefonált ezerrel, rágalmazni, fenyegetőzni sem volt rest, csak az a személy legyen a vezető, akit ő kitalált. Ivott is előre…..
Beastmaster 2015.11.28 19:21:53
Blöffölni bárki tud. Igaz, hogy nem erről szól a posztom, de ha téged ez ragadott meg belőle, akkor beszélhetünk erről is.
De, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba:
- H.I. első megbuktatása szinte teljes egészében egy közeli munkatársa műve volt. (hogy ki ez, azt mindenki tudja) Ugyanaz a suttogó propaganda ment, mint a legutóbbi választáskor. R.V. ott mocskolta, ahol érte, pletykákat terjesztett róla, és a szokásairól (hogy konkrétabb ne legyek). Mindenkire (értsd: mindenkire) volt egy frappáns, de jó modorról még csak nyomokban sem tanúskodó megnevezése. Úgy Imrére, mint a mostani képviselők közt ülő egyetlen hölgyre, vagy a közvetlen munkatársaira. Annyira frappánsak voltak ezek a "pótnevek", hogy ha egyet mondanék, pontosan tudnád, kiről van szó. Azt hiszem, egyik-másik átkereszteltnek nagyon zokon esne, ha megtudná, hogy kinek fogta folyamatosan a pártját, az meg így hálálta meg. De ez legyen az ő bajuk.
- A következő polgármester megbuktatása az szintén az Ő és K.P. együttműködésének gyümölcse. Akkor ugyanis a péterünk dédelgetett ilyen ambíciót, és jól jött neki egy kollaboráns belülről.
Végtére is, nem akkora gond, hogy akkor Imre visszavette a szekeret. Így kisebb lett a kár, mint ha péter megnyeri. Azóta Záhony neve már régen K-falva, vagy Pétervár lenne. Ismerve a kilencvenes évek-beli ténykedését. Amikor is a GRF-gumisműhely és X. őrhely között lévő állomási csonkavágány neve a néhány hónapnyi úrhatnám-kodása alatt "k_v_sd_-csonka" lett, mert más áruját oda nem lehetett betolni. Nem telt el úgy nap, hogy ne lehetett volna arra látni a kis suzukijában a fülére ragadt telefonnal, hogy megnézze ki-be rakták-e már a maszek sódert, miegymást. Csak eleinte mindenki a lánykori nevén ismerte.
- Imre következő ciklusának a buktáját pedig saját magának köszönheti. Összecuccolt azokkal, akik korábban kigolyózták, hülyézték. Ebben a kampányban ugyan RV Imre mellett kampányolt, de nem lojalitásból, mint ahogy az hitte. Kizárólag azért, mert tudta, hogy mellette van esélye az életben maradásra. Csak őt tudta sakkban tartani, de egyetlen más jelölt mellett nem tudott volna túlélni. És H.I. még most a partvonalon kívülről is az ő szekerüket tolja. Hát, nem egy nagy stratéga, az hétszentség!

Vagy másról beszéltél? Szerintem Borbély Karcsiig ne menjünk vissza, akkor még péter meg helmeczi is csattogós lepkét tologatott.
Ha te ezt másképp látod, próba szerencse, legfeljebb vita lesz belőle.
A legújabb agymenésről van szó, a műfüves pályáról. A Szemszögben akadtam erre a tervre a "Költségvetés-2015" rovatban, és egy kicsit utána is jártam. Maga a cikk K. Sándor szerzeménye. Kiviláglik belőle a Szemszög újság megírásának alapkoncepciója, ami nem más, mint…..
Beastmaster 2015.08.02 19:21:41
@Lófasz van itt csikánó nem hulló csillag.:
Ubiszezon van!
Csak nem bírják a fiúk kizzadni a Szemszög második kiadását, a nélkül meg izmozhatnék itt magamban.

De ha van valakinek ötlete, hogy miről lehetne írni, csak tessék! Mostanában úgyse sok dolgom van, lenne is rá időm. Hátha jobb kedvvel nyomozna Sherlock N. Frigyes is :-)
Beastmaster 2015.08.02 19:27:47
@N.Frigyes: kettőt mellé, egyet nagyon közel hozzá :-D
A mai napi előirányzat a “Száz nap eltelt” c. középfajú dráma Pillanatnyi lelki állapota alapján ki nevetni, ki sírni tud rajta. Megjelent a “Szemszög független záhonyi kiadvány 1.számá”-ban. Független, mert független az igazságtól. Egy dolog világlik ki belőle,…..
Beastmaster 2015.05.03 11:55:51
@Lófasz van itt csikánó nem hulló csillag.: Hozzá tartozik, hogy a két bizottsági elnöknek van belőle 80 ruppó. A többinek 40. Az egyik bizottságvezető az, akinek szerintem fájdalmasabb lenne megválni a 80-tól, mintha pillanatragasztós jégkrémpálcikát az orrába dugnának, és kirántanák vele az összes orrszőrét egyszerre. Jajj, ott lenne már sírás rívás! A "Nyugati fal"-nál fő műsoridőben nem hallani olyat.
Beastmaster 2015.05.07 20:30:50
Nehezen bírtam visszafogni magam, és nem is sikerült. A képviselő úr regisztrált a Facebookra. Leszállt a nép közé. Mondjuk nem álruhában, mint én és Mátyás király, de legalább megpróbálkozik. Aztán mindjárt nyitott is egy meredekkel. Már az első mondatban magyarázkodni…..
Beastmaster 2015.04.28 21:42:12
Erősödik a mezőny a facebookon. :-)
Egy kisvárdi hölgy is beszállt az észosztásba, és mit ad isten ő is belegabalyodott a digitális világ anomáliáiba.
Az én kommentemet azzal próbálta elmaszatolni (jó társaságba keveredett), hogy nem írtam hozzá a nevemet, + zavarosnak tartja (Az, aki még a nádudvari csillag csemegét is érvként hozza fel a műfű mellett) , mert egy nyilvánvaló álnevet használok.
Majd ezután egy másik kommentet (amely egy másik álneves kommentelőé), amely a műfű mellett van, kitüntet a lájkjával. (
www.facebook.com/browse/likes?id=577291119077958)
Ja, és az említett komment nem tartalmaz kommentet. Kizárólag egy linket, amelyen az van, hogy Ajaknak is lesz műfüves pályája.
Ez aztán a ultimate érvelés! Egy kisvárdi szerint Záhonynak is kell, mert Ajaknak is van! De ez szerinte nem zavaros. (Hangos sátáni kacaj!) Kilóg a lóláb! Mind a négy!
Ja, majd elfeledtem: a hölgy igazából a posztom alanyának az anyósa. Milyen kicsi a világ.
Beastmaster 2015.05.01 07:22:36
@mosoly15: Abszolut megfontolandó lenne. Ha azt vesszük, hogy Szabi az önrész feléről beszélt, és még a következő 15 évre karbantartásra is marad egy kevés pénz, akkor inkább az lenne az értelmes megoldás, mint hogy fröccsöntött szart mindenhova.
Az Ajakkal való példálózás pedig jól mutatja egyes félkegyelműek értelmi színvonalát.
Egy ismerősöm egyszer azt mondta, hogy ez is egy komoly különbség felnőtt és gyerek között. A gyerek, ha meg van engedve neki valami, akkor muszájnak érzi azt megtenni. A felnőtt meg tud magának megálljt parancsolni, akkor is, ha szabad.
Sajnos ez nem igaz minden felnőttre sem. Ha van 20M Ft, ami most (kiemelem, hogy MOST) nem hiányzik, ha elbasszuk valami hülyeségre, akkor kényszert éreznek, hogy el is basszák valami hülyeségre.
Lehet, hogy óvodai férőhelyre kellene költeni, és visszaküldeni őket.
  Első blogposztomban ígéretet tettem a "Szemszög" című izé -igen "izé", mert ugyebár újságnak nem nevezhetem, ha egy 3 hónapos eseményről írt- Hőtávval kapcsolatos szerecsenmosdató cikkének elemzésére. Ezzel csak egy gond van. Vagy csak arra reagálok, ami le van írva ebben…..
Szabolcsi Állatfarm Szemszög 2015.03.15 15:59:40
Na, végre! Mozog valami Záhonyban! Megjelent a "Szemszög" című "Független Záhonyi Kiadvány 1. száma".   Szóval az első a címadás. Szemszög. Annak a kifejezése, hogy más oldalról a dolgok másképpen látszanak. Nem is lenne baj, amíg ezt SZEM előtt tartaná(k) a szerző(k).…..
Beastmaster 2015.03.17 16:37:09
@qwerty87: Jogos, ez már feladta a leckét a wördnek. Mondjuk értem is, mert szavanként nem helytelen.
Viszont ezt meg a humán erőforrásnak kellene magától tudnia.
Beastmaster 2015.03.20 17:40:02
@trafikbt: Gondolom indultál a pályázaton te is. Megelőlegezem, hogy nem lett volna nagy durranás a trafikbt által szerkesztett Zóna sem. Nem vicclapra szólt a kiírás (majd alább meglátod miért).
De kezdjük azzal, hogy nem mondta soha senki neked, hogy ne egyél meg romlott dolgokat? Vagy, hogy józanodj ki mielőtt billentyűzetet ragadnál?
Gondolom nem érted mit hordok itt össze vissza!
Aki Mándok "iskolázottság"-áról, vagy a "záhonyi szakrendelő benyújtásáról" beszél, az egyszerűen csak félművelt és modoros. Aki szerint annak a mondatnak van értelme, hogy "Senki sem akadályozta meg Helmeczi abban", az meg figyelmetlen. Nem mondom én, hogy a tárgyrag elhagyása fővesztéssel fenyegetett cselekmény, csak így nincs értelme annak a mondatnak, amit nagy nehezen kiizzadtál. Bár, ahogy elnézem, azok a mondataid, amelyek véletlenül helyesek nyelvtanilag, annak meg esetleg egy párhuzamos univerzumban lehet valamilyen kapcsolata az igazsággal.
Azt viszont már végképp nem értem, miért kell burkoltan cigányozni. És itt nem azt kifogásolom, hogy burkoltan teszed, hanem azt, hogy cigányozol. Lemégy a PUBba (szemszög 17. oldal), ott annyit cigányozol, amennyit akarsz. Itt nem. Ha az UPDATE-ben foglaltakat nem bírod elolvasni, az a te bajod. És egyébként is, ennek mi köze a Szemszög-höz? Úgy értem, hogy hogy jön ide a cigányozás, mikor a Szemszög-ről volt szó. Ja, hogy te írtad ezt is, azt is? Értem már!

A hazudozást, és képmutatást folytathatod nyugodtan az 1800 példányban kiadott újságban.
Gondolok itt konkrétan arra, hogy Szekeres feladata szinte kizárólag annyi volt a zónában, hogy egybe rendezte a POLGÁRMESTERI HIVATAL, és főleg a jegyző asszony által megfogalmazott anyagokat, és nyomdába adta azt.
Ha már ennyire jól tájékozott vagy ilyen Zónás ügyben, akkor azt is tudhatnád (feltéve, hogy képes vagy visszaemlékezni max. fél évre), hogy a választás előtti utolsó Zónában a jelöltek alatt (a lap alján) milyen, a volt jegyzőt, valamint az egyik volt polgármestert mocskoló szösszenetet szúratott be a jegyző. Hát eleganciában esélyes kihívót találtak benned, ez nem kétséges.

A kommentednek meg is van az eredménye, az elmúlt néhány órában vagy kétszázan olvasták a blogot. Lehet, hogy ez mind te voltál, csak hogy lásd, milyen hatása volt a trollkodásodnak. :-)

Na szóval. Ezt a kommentedet még benn hagyom változatlanul. Kizárólag azért, hogy minden hozzád hasonló félszerzet (gondolok azokra, akik felett nyomtalanul múlt el az általános iskola mind a két osztálya, és nem képesek elolvasni a szabályokat a posztom alján) lássa, hogy miket fogok ezentúl kitörölni, ha ilyennel próbálkoznak.
Tudod, mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának. Gyerökök, csínnyán a droggal, mert ti is így jártok!
Kellemes napot és jó pálinkázgatást a továbbiakban.
Beastmaster 2015.03.20 18:58:08
@Béla Úr: attól függ, hogy kelek fel holnap, de a hétvégén mindenképp megírom. De előbb a kertet kell felásnom, mert már ott is felütötte a fejét a gyom.

Ha már bejöttél a csőbe. Te tudod, hogy milyen pályázat kell ahhoz, hogy be lehessen nyújtani egy záhonyi szakrendelőt? :-)