Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lovag, aki azt mondja: Ni!

0 bejegyzést írt és 971 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2013.09.08 20:40:54
Albert Einstein sajátos világnézettel rendelkezett, amely nem volt a hagyományos értelemben vett istenhívő, sem ateista. Tehát egy tanult és tudós meteorológus már nem hiheti azt, hogy a villámokat Zeusz dobálja az égből, meg hogy az égdörgésben, mennydörgésben bármelyik Isten haragja nyilvánul meg.…..
Drog miatt kezdődött dulakodás két párt között a hétvégén. A csetepaté azzal indult, hogy a marihuána legalizálása mellett szervezett Deák téri demonstráción megjelent Juhász Péter, az Együtt 2014 egyik elnöke, aki régebben legalizációpárti aktivistaként volt ismert. Erre…..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2013.04.21 12:34:39
Már nálunk is egyre népszerűbbek a garázsvásárok, ahol mindenki eladhatja feleslegessé vált dolgait, vagy olcsón beszerezheti a háztartásából még hiányzó cuccokat. Akár növényeket is. Így tett egy idős angol házaspár Bedfordban. Egy helyi garázsvásárban vettek egy szép…..
Tovább szűkítené a még el se fogadott regisztráció lehetőségeit egy most benyújtott Fideszes módosító javaslat. Az alaptörvény második módosításához nevű törvényt azért nyújtották be a Parlament elé, hogy az alkotmányellenes regisztrációt beleírják az alaptörvénybe,…..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.10.03 17:33:39
@2345:
Minden fideszpárti kommentelő ilyen, hogy folyton a maszturbálásról beszél, és ezzel érvel, vagy csak azok, akik orvosnak vallják magukat? Esetleg ez egy külön tagozat nálatok?
Bocs, nem szokásom politikai blogokban kommentelni, én csak igyekszem beilleszkedni.
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.10.03 17:37:10
@Balibgeczyk:
Kérdés: Ha a manyup veszteséget termelt, akkor mi termelte azt a pénzt, amit reálhozam jogcímén fizettek ki az "önként" állami rendszerbe átlépő manyup tagok számára? Hol realizálódott a veszteség és hány százaléka az a tőkének?
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.10.03 23:11:34
@2345:
Ezt a mensa által hitelesített 150-et megnézném. Találkoztam már jobberrel a mensa belső levlistáján, de vagy csak szövegelsz, és nem vagy tag, vagy sokkal kisebb ott a szád. Erősen gyanítom, hogy csak vetítesz. Érvek nélkül ott nagyon gyorsan ízekre szednének. Tudom, tag vagyok, és nem szeretem ha visszaélnek a szervezet nevével.
A hétvégén megkezdődött "Magyarország legnagyobb drogellenes rendezvénye", a Drogmentes Maraton. A jeles eseményről profi videó is készült a YouTube-ra, és a kommunikáció mestereivel sajnos továbbra sem lehet interakciót folytatni (=le vannak tiltva a kommentek).A…..
A drogtörvény módosításának múlt héten nyilvánosságra került tervezete alapján újabb ideológiai iszapbirkózásba keveredhet, és ismét szembe mehet a világgal a kormány. Miközben ma már szakmai közhely, hogy büntetőtörvényekkel a kábítószer-fogyasztást nem lehet…..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.02.18 13:29:55
@Sir Galahad:
Egy heroinista tudatmódosítókkal kapcsolatos életpályája tipikusan így néz ki:
tea - csokoládé - kávé - alkohol - cigaretta - fű - speed - minden, ami elérhető - heroin

Az illegalitás a fűnél kezdődik, ez tipikus, de akkor sem nem azzal kezdi. Tehát a te "ezzel kezdi" véleményed megegyezik az "első illegális szer" fogalmával. Tehát a fű elleni érvelésed valójában az illegalitással támasztod alá. Ez pedig ebben a vitában elég gyenge érv...
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.02.18 17:11:58
@Another:
Lehet, hogy belátta, ezért nem válaszol. Vagy nem látta be, és egyszerűen nem hajlandó foglalkozni tovább a kérdéssel, mert disszonanciát okoz, és ettől szorong.
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.02.18 18:17:08
@Bobby Newmark:
Olvastam, tipikus...
Találkoztunk már pár hasonlóval. :)
 Egy heroinista naplója (Ben: A Heroin Addict's Diary) from buzase on Vimeo.Ben Rogers egy tipikus középosztálybeli családban nőtt föl. Iskolás korában kórista volt, szerette a családi nyaralásokat, és imádott krikettezni. Ez az idill szép lassan rémálommá változott, ahogyan…..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.02.16 22:32:49
@Jackes:
LOL
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.02.16 22:39:15
@hungarisztan:
Nem vitatom, káros tulajdonsága valamennyi tiltott szernek van. Ez egyiknek több, a másiknak kevesebb.
A kérdés az, hogy megoldás-e a tiltás. Az eddigi tapasztalatok alapján nem. Aki akarja, megveszi most is. Szerintem nem lenne jelentősen több szerhasználó legális piac esetén sem. Viszont nem törnének derékba karrierek az intézményi intézkedések miatt, bevételt jelentene, gyengülne az alvilág, és nem halnának meg a katonák, rendőrök.
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.02.17 00:22:41
@draci:
Informatikus vagyok, nem bankár. :)

A többire kommentre nem is válaszolnék, mert a személyeskedésre nem tudok mit...
A következő fotókon Soós Zoltán, a Drogmentes Magyarországért Maratonok vezetője látható, különféle celebek és ismert emberek társaságában.Ismerjük el, hogy ez bizony sikernek számít PR-fronton. Sőt, kb. 1 hónapja az ország MOL-kútjain is terjesztik a Maraton…..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2012.02.02 09:47:50
Szegény Bucira rájár a rúd. Nem elég, hogy részegen/bevalamizve megnyomorított egy embert autóbalesetben, a sajtó most még azért is baszogatja, hogy hülyeségeket beszél a fiataloknak balesetmegelőző píárroadshowjában. Dr. Németh Zoltán, az SOS Egyesület a Szenvedélybetegekért…..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2011.06.29 11:45:11
Mitch Earleywine: Marihuana, a tudomány álláspontja.
Oxford University Press, a link a Nemzeti Drogmegelőzési Intézet weblapjára mutat. Asszem megbízhatóbb forrás, mint a bulvársajtó.

www.ndi-szip.hu/Controls/DownloadEDoc.aspx?attId=cc56262d-a121-44c2-811b-3dc9463eeaa2

Gyűjtemény kutatásokról, és eredményeikről a fűvel kapcsolatban. Benne van valahol (most nem kerestem meg), hogy a fű önmagában a járművezetési képességet nem befolyásolja. Alkohollal keverve viszont jelentősen. Jó olvasgatást!
A Doktor House hetedik évadának 13. epizódja ezzel a Ponyvaregény-főhajtással indult. ..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2011.02.24 10:10:30
Bizony, kisebbfajta susmus kelt szárnyra nem is olyan régen, alig pár nappal karácsony előtt. A szóbeszéd alapja a tény, hogy a Daimler AG tárgyalásokat kezdeményezett az Aston-Martinnal. A két cég kapcsolata nem újkeletű, bár kevesen tudták, hogy a Lagonda tanulmány valójában…..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2010.12.29 23:03:45
A legfrissebb konzervatív holland kabinet megtiltaná a külföldieknek, hogy coffeeshopokban vásárolhassanak. A saját bevallásuk szerint is politikai PR-akcióval a drogturizmust szeretnék visszaverni jövőre. Amszterdam polgármestere előre figyelmeztetett, hogy emiatt ismét el fog…..
Ahogy a pletykák említették, tegnap megjelent a Snow Leopard legfrisebb verziója, aminek feature-listájában egy büdös mukk sem hangzik el az AirPrintről, vagyis az iPhone, iPad és iPod touch, valamint a hálózatban található nyomtatók közti kapcsolatot létesítő szolgáltatásról.…..
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2010.11.13 00:50:00
@tameszol:
Vidd vissza. Garban megcsinálják/cserélik, kapsz egy jót, és örülsz. :)

A 10.6.5 nekem olyan szintem meggyorsította az Aperture-t, hogy csak lesek. :)
A demokrácia utolsó bizonyítási lehetőségét kapta Kaliforniában, a bennszülöttek ezekben az órákban saját kezűleg dönthetnek a marihuána legalizációjáról. Holnap reggelre kiderül, lesz-e forradalom a szavazófülkékben, sikerülhet-e erőszak nélkül aláaknázni beteg…..
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
Sipos Zolinak van egy természetfeletti adottsága. Mindig ott hesszöl, ahol a történés van. Ha nem adná olyan meggyőzően az ártatlant, még azt hihetnénk, ő keveri a bajt. Pedig most is csak úgy véletlenül ott volt a paddockban, kezében a fényképezőgéppel. Így történt, az ő…..
Azt hiszem, nem kell különösebben magyarázni, miért van rá szükség. Akinek jogosítványa van, az tett elsősegély vizsgát is és tudja, hogy finoman fogalmazva nem túl magas a léc, amit át kell ugrani. Sokunk számára ráadásul régen is volt már az elsősegély tanfolyam és a…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Lovag, aki azt mondja: Ni! 2010.09.09 08:45:40
@marosy: Szerinted az államadósság forintban van? Hmmm? Ha értéktelenedik a forint, az szerinted nem növeli a Magyar Állam forintban kifejezett adósságállományát? Ebben az országban minden állampolgár devizahiteles, még te is. Minek is örülsz akkor tulajdonképpen?
A zseb talán túlzás ebben az esetben, de legalább nem nyom mellé az ember túl gyakran. A 20. század első felének technológiai stílusát idéző, kézzel bütykölt, eredeti kapcsolókat és egyebeket felvonultató objektum Andy Aaron munkája. Túl sokat nem épít belőle, mert sokat…..