Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kailyn

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
Kailyn 2015.07.10 10:31:20
@cardiobascuralis:
"Az ember húst eszik, hogy olyan erős legyen, mint a bölény. Csak azt felejti el, hogy a bölény füvet eszik."
A világ számos pontján idén is megrendezésre került a Worldwide Fur Free Friday elnevezésű esemény, azaz a Szőrme Mentes Péntek, ahol az állatjogi aktivisták a szőrme ipar ellen és annak áldozatai mellett demonstráltak. Úgy jött ki a lépés, hogy az esemény pont egybe esett a…..
Kailyn 2015.04.14 22:07:34
Szégyelljétek magatokat!!!!
Igen, kollektíven a többség!

Először is: bár az ősöknek feltételezhetően valóban szüksége volt a bőrre és a szőrmére ők akkor, abban a korban, megtették a magukét: túléltek. A probléma itt van, most, ebben a korban. Azért, mert a mai kor emberének egyáltalán nem létszükség a szőrme, sem a bőr - tehát valóban feleslegesen oltanak ki ezért életeket.
Mindössze arra jó a szőrme, hogy pénzes emberek elverhessék valamire azt a pénzt, amit másra már nem bírnak elkölteni. Ebből következik -->

EZ MOST KOMOLY? Ti most komolyan azon agonizáltok, hogy néhány magyar állatvédő hogyan szeretné elkerülni ártatlan lények legyilkolását és megnyúzásást? És őket kéritek számon, hogy milyen jó soruk van (holott azt honnan tudhatnátok), nektek meg milyen rossz? Miért nem azokat, akik megengedhetik (és meg is engedik) maguknak az ilyen felesleges rongyrázást, mint a szőrme?

És amúgy is, senki nem mondta, hogy a csincsillák, vagy bárkik fontosabbak, mint az emberek, de még csak iszlám, meg nem tudom milyen dolgokról sem volt szó. Bár bicskanyitogató módon, de mégiscsak az állatok szenvedésére hívták fel a figyelmet! Semmi másra, így alaptalan a személyeskedés is, amit ZöldEllával művelnek itt egyesek. Nem ártott nektek! Ha az állatok szenvedésével vagy jólétével szemben közönyösek vagytok: oké, ti dolgotok. De akkor azzal is legyetek LEGALÁBB közönyösek (nem, még tisztelni sem kell, csak eltűrni, mint ahogy az állatok bántalmazásást), akik meg akarják védeni azokat, akik nem tudják magukat megvédeni!