Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TopCollagen

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nehezen gyógyuló sebek számos kockázatot hordoznak magukba. Felülfertőzés, gyulladás, tartós egészség károsodás. A KOLLAGÉN elősegíti a FELFEKVÉSEK, MŰTÉTI HEGEK és makacs SEBEK gyógyulását, és a bőr újra képződését. A szakszerű sebellátás mellett már napi 10g. rendszeres kollagén peptid…..
Mit vársz a reggeli kávé vagy tea elfogyasztásától? Talán, valami megváltó érzést várunk tőle, ami megóv az aznapi káosztól, könnyebbé varázsolja az elviselhetetlent, és átláthatóvá teszi azt a felfordulást és zűrzavart, ami tegnapról mára újra a nyakunkba szakad. Az élénkítő aktivátor italok…..
Egykor a magyar gasztrokultúra megkerülhetetlen része volt a fermentálás. Az emésztőrendszert illető panaszok és betegségek korában talán még nagyobb figyelmet kellene szentelnünk a természetes érlelés útján készült fermentált zöldségeknek,és ételeknek. Elődeink étkezésében mindig szerves részük…..
Minimális ráfordítással éveket-évtizedeket valamint számos népbetegséget kerülhetsz el. Nincs más teendőd csak figyelemmel kísérni a szervezeted apró igényeit. A tüneti megoldások helyett a panaszokat kiváltó okokat kell elkerülnöd. Ennyire egyszerű. Itt van néhány példa arra, hogy a kenceficék…..
Hozzávalók 2,5 liter leveshez: 2 kg marhacsont marha borda, farok, velőscsont stb.. 1 tk. almaecet 1 tk. szemes bors 5 szegfűszeg 2 babérlevél 1-2 fej vöröshagyma egész 40 dkg sárgarépa 20 dkg petrezselyemgyökér Fél zellergumó 1 szál póréhagyma só ízlés szerint,…..
Ha megkérdeznénk az utca emberét hogy soroljon fel fehérje forrásokat a leggyakoribb válaszként a színhúsokat, a, tej fehérjét és a különböző magvakat, hüvelyeseket említené meg. Ezek az élelmiszerek a nyugati típusú étrendben igen gyakori és elfogadott alapanyagok. Dacára annak hogy túlzott…..
  A közelmúltban a Journal of Medicinal Food publikált egy kutatást a bioaktiv kollagén peptidek és a milliónyi nőt érintő cellulitisz problémával kapcsolatban.   A kettős vak teszt alanyai placebo-t a kutatás másik szegmense BCP-t azaz bioaktív kollagén peptidet kaptak 6 hónapon keresztül. A…..
Veled volt már ilyen? Itt ott kicsit recseg, kicsit ropog, fáj, sajog, hol a nyakam, hol a vállam hol a derekam. Fájdalom reggel ébredést követően, fájdalom este a napi fizikai terhelés, avagy a sok ülés miatt. Nos a válaszom, nekem már volt ilyen. Kezdett unalmas lenni a szenvedés, hiszen…..
  A kollagén jelenléte szervezetünkben megkerülhetetlen tényező, ezért annak szinten tartása fontos feladatunk. A kollagén képzi✔️ inak 80%-át✔️ bőrünk 70-80%-át✔️ porcok 60%-át✔️ csontjaink 30%-át✔️ izomtömegünk 10%-át Fő szabályként, érdemes leszögezni, hogy a kollagén típusú fehérjék pótlása…..