Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyógyítókövek

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetegen tették fel már ezt a kérdést. Nem tudom hogy van-e szabály erre...de az biztos, hogy mint minden más esetben is, fontos hogy tudjuk mit szeretnénk, legyen célunk! Döntsük el mi a legfontosabb. Mindent nem akarhatunk egyszerre, azonnal.  Mikor felkeresnek, hogy egyedi ékszert…..
A természetes, tiszta, élő vizek kristályai gyönyörű, hibátlan hatos-szerkezettel rendelkeznek és magas rezgésű energiákat tartalmaznak, melyek segíthetik élettevékenységünket, immunrendszerünket, fokozhatják a tápanyagok felszívódását és a méregtelenítést. Az élő víz…..
Segítőkövek.hu Hiszem ha érzem! 2015.03.24 15:43:38
Sokszor megkérdezik tőlem, hogy az ásványok valóban hatnak-e, és mit kell érezniük? És persze sok a hitetlen is. De vásárlóink már valószínűleg a fenti kérdésekre tudják a választ. Én is sokáig hitetlen voltam míg nem éreztem a saját bőrömön. Édesanyám pici…..
A víz életünk alapja. Az ásványok és a drágakövek pozitív rezgéseit tartalmazó kristályvíz csodás gyógyító elixírként hat fizikális, lelki és szellemi problémákra, betegségekre. Könnyű elkészítésének, széles körű felhasználhatóságának, eredményes gyógyító…..
Segítőkövek.hu 2015.03.24 11:54:19
Sziasztok! A mai napon elindítjuk blogunkat :) Rengetegen visszajeleztétek, hogy szívesen olvasnátok a kristályokról, jótékony hatásairól és a visszajelzésekről. Mától igyekszünk ennek eleget tenni! Kövessetek minket és gazdagítsátok ismereteiteket, hogy minél jobban…..