Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pimpikee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégis mit csináltak abban a félévben, amikor el kellett volna dönteni, ki gyűjtheti és ki hasznosíthatja újra az autókról leszerelt abroncsokat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
pimpikee 2016.02.26 16:14:37
@pimpike_:
Helló ismét!
Friss helyzetjelentés:
Most már ha fizetnék, akkor sem lehet otthagyni a lefutott gumit.
(eddig 200Ft/db volt az otthagyási tarifa)
Értsd: ha nincs 5mm futófelület tehát nem lehet jó áron tovább adni a leszerelt használt gumit, akkor a kedves kuncsaft viheti a faxba.
A minap gumibemutatón jártam, bár ilyesmiről nem szoktunk írni, egyszerű megfontolásból. Marha nehéz megmondani egyáltalán, hogy jó-e egy gumi, illetve hol helyezkedik el a konkurensekhez képest, hiszen nehéz memóriából észrevenni egy-két százalékos különbségeket, ehhez…..
pimpikee 2015.06.10 21:53:05
@Abfangjaeger:
- a járművön vagy téli, vagy nyári abroncs lehet, keverve nem.

De, ez megengedett Magyarországon _IS_ és még sok EU tagállamban.
... csak (kurvára) nem javasolt...
Konfuciánus szentély a Vacron-központ kerítésénél Ma a sokadik dashcam-céget látogattam meg a Taitra által szervezett úton. Nem csoda, Tajvan igazi fedélzeti kamera-világhatalom, a tajvani cégek gyakorlatilag egymással versenyeznek. Utazás előtt rémálomnak tűnt a program,…..
De néha a porschés is. Meg a passatos phaetonos. Sőt, olykor autó se kell hozzá, hogy ugyanebből a halmazból kerüljön elő valamilyen jelző, mondjuk a cinikus. Könnyed péntek délutáni parasztnéző, mert nem csak videókat kapunk, de olykor ilyen képeket is, pár sor körítéssel.…..