Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Zentai

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zentai András véleménycikke Fontos különbség Fodor Gábor feleségének kinevezése és Eörsi Mátyás jelölése között: ha valaki miniszteri biztos lesz, akkor bizony a Fidesz-kormánytól kapja a pénzt és az utasítást, és érdekeltté válik annak sikerében. Viszont: ha Eörsi Mátyás ennek a gittegyletnek a…..
Senki nem végezhet hiteles ellenzéki munkát úgy, hogy a házastársa ilyen magas tisztségben a kormánynak dolgozik. Pláne nem Fodor, aki 2014 óta mutatott eddigi tevékenységével amúgy is naponta azt a gyanút erősítgette, hogy ő bizony a Fidesz embere. Zentai András véleménycikke Tegnapi posztomban…..
Fodor Gábornak le kell mondania a mandátumáról. Czeizel Barbarának sok sikert kívánok kormánybiztosként! Zentai András véleménycikke Maradhat-e ellenzéki képviselő valaki, akinek a feleségét (vagy férjét) kormánybiztossá nevezik ki? Ez a kérdés fogalmazódott meg bennem tegnap délután, amikor…..
A Fidesz uralkodni akar, nem kormányozni. Ők korlátlan hatalmat akarnak, nem demokráciát. Illiberalizmust akarnak, nem szabadságot és szolidaritást. És persze lopni akarnak, amennyi jólesik. Zentai András írása  Az elmúlt napokban a fél internetek azt találgatták, vajon a Fidesz meglépi-e az…..
A Fidesz a terrortörvénnyel kimutatta a foga fehérjét, senkinek nem lehet kétsége, hogy a céljuk a korlátlan hatalom megszerzése. Ahogy Darth Sidiousnak a Star Warsban. Neki sikerült, aztán csúnya véget ért. A Fidesznek nem szabad, hogy sikerüljön! A napokban – szerencsére – bőven esett szó a…..
Vigyázni kell az ilyen magyarázatokkal, pontosan azért, mert működnek. Leegyszerűsítő okok keresése helyett próbáljuk tényleg megérteni, hogy hogyan előzhetők meg az ilyen tragédiák. Vagyis: inkább gondolkodjunk, az is működik, de kevesebbet árt. Zentai András…..
Y-GEN A Jobbik kedvenc sütije… 2015.10.14 10:30:01
...bizonyára az oroszKÉMtorta. Van Magyarországon egy politikai párt, amely nemzeti radikálisnak vallja magát, amely a nemzet érdekének mindenek fölé helyezését hirdeti, amely a magyar hagyományok és a nemzeti értékek tiszteletét hangsúlyozza oly gyakran, és amely a…..
Végre egy jó hír. Elmegy a tolmácskérő Vida Ildikó! Mondjuk azt hiszem, jogos kérdés, hogy miért csak most? Jobb lett volna már akkor. Olcsóbb is. Nyilván mindenki emlékszik Vida Ildikónak arra a bizonyos kínos szereplésére, amikor kiderült: a magyar állam egyik legfontosabb…..
Ma reggel a Zuglói Rendőrkapitányságon jártunk, a korábban általunk letépett uszító plakát ügyében folyó szabálysértési eljárás tanúmeghallgatásán. (Ez az első eset, a másodikról itt.) Az ügyben három tanút akart meghallgatni az eljárást folytató Zuglói RK, a minket…..
Most jól felnyomom ám magunkat, megint polgári engedetlenek voltunk. Tegnap ismét letéptük azt a plakátot, mivel vasárnap és szerda között helyreállították. Most már sokkal jobban föl volt ám ragasztva, még spaknit is kellett használnunk. Tegnap nem bíztuk a véletlenre a…..
Egyetlen rendőr sem figyelt és nem figyel meg operatívan egyetlen plakátot sem - olvasható a Belügyminisztérium mai közleményében. Ez azonban ellentmond az előállításunkkor számunkra átadott rendőri jelentésnek, melyet följebb láthattok. Ebben az intézkedő rendőrök elismerik,…..
Az Y-GEN hat aktivistája éjszakázott a Zuglói Rendőrkapitányság fogdáján, mert megrongálták a Szépművészeti Múzeum oldalára kirakott uszító, gyűlöletkeltő, idegenellenes kormányzati óriásplakátot. Bizony. Nyolc órát voltunk a kóterban, mert leszakítottuk ezt a szennyet.…..
Ismeretlen tettes ellen tettem feljelentést Schmitt Pál parkolási ügyében. Tegnap szembejött velem egy hír, miszerint Schmitt Pál - akiről szerintem sokan azt gondolják,hogy a rendszerváltás óta nem volt még egy ilyen szar ál(l)amfő, mint ő - simán ráparkolt a zebrára, amíg…..
Történt, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke hárommillió forintos támogatást vett föl az általa vezetett bizottságtól a devizahitelének végtörlesztésére, még 2012-ben. Gömöri Zsolt egyébként Deutsch Tamás (tudjátok, aki soha nem volt kokós) javaslatára kapta a…..
Bár én is az ELTE TáTK-ra jártam - igaz, a most épp nem bántott szociológiára -, a hétfői fórumra  és a spontán tüntetésre nem tudtam elmenni. Ezek után a tegnapi tüntin való részvételt magamra nézve kötelezőnek éreztem. Úgy gondoltam, nem oké az, hogy már megint…..
Felnyomtam őket, az ismeretlen tetteseket. Mert nem lehet mindent. Nem, még nekik sem. Tudjátok, az egész NER-ben az a legidegesítőbb, hogy a hűbéresek, vazallusok, királyi szerviensek, kiskirályok, és oligarchák azt gondolják, hogy nekik mindent lehet. Bármit. Az apróságoktól,…..
Y-GEN Quaestor: fideszes bűnbanda 2015.03.28 12:35:52
Kár ezt szépíteni. Tarsoly Csabáék ellopták az emberek pénzét, ebben pedig a fideszesek segítettek nekik. Hogy kik és milyen szerepet töltöttek be ebben? Alább megtudhatod. Tarsoly Csaba, a tolvaj. Százmilliárdos nagyságrendben lopta el a "keményen dolgozó kisemberek"…..
Y-GEN A Quaestor-miniszter 2015.03.24 15:50:44
Szijjártó Pétert mostantól csak úgy vagyok hajlandó emlegetni, mint a Quaestor-miniszter, hiszen kinevezése óta kizárólag Tarsoly Csaba érdekeit képviselte, nem pedig a magyar polgárokét. Hogy ki az istenverése ez a Tarsoly Csaba? Hát, ő a Fidesz Kulcsár Attilája. A…..
Tudjátok, a héten beszédet kellett írnom március 15-e alkalmából. Ilyenkor úgy szoktam kezdeni, hogy elolvasom a tavalyit, esetleg a tavalyelőttit is. Egyrészt azért, nehogy ugyanolyan legyen az új, mint a régi, másrészt kicsit időutazás is ez részemről. Azt már az elején…..