Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belav1.0

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábban a Story Magazint vezető Ómolnár Miklós által létrehozott Ripost.hu úgy döntött, hogy a saját újságírójukat adják el Kiszel Tünde fiatal hódolójának, majd jól meg is írták ezt. ..
belav1.0 2016.02.02 15:38:11
@sans paraben: a 888.hu testhezállóbb lenne. A Ripost.hu amúgy is közelíti színvonalban.
A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. Továbbra is elmondható, hogy a korrupciót állami szinten űző kormányzat intézkedéseinek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. S nemcsak a Transpareny International gondolja így. A…..
A TEK (Terrorelhárítási Központ) nemrégiben ismét leégette magát, ahogy az elmúlt időszakban már annyiszor megszokhattuk. Nem is azzal van a baj, hogy a TEK a legutóbbi akcióik során erélyesen fellépett, és elkapta a valóban gyanús embereket, mielőtt még eszkalálódott volna a…..
"Nincs arrafelé semmi dolgod, drága Timi? Például rávehetnéd őket, hogy ezt üvöltözzék: „Antarktisz! Antarktisz!” Összedobjuk  hajóútra a lét, megígérem. Csak csinálj végre valamit, mert elő fogom keresni a legnagyobb számú lópatkoló csavarkulcsot. Megértetted?…..
belav1.0 2015.09.11 09:25:37
@Remete: Madarat tolláról...
belav1.0 2015.09.11 09:26:56
@The Ghost Wolf: Az iskolázottság nem zárja ki a tahóságot!
A Habony-művek ezúttal is hozta a kötelezőt: őrületes demagógiával sokkolják a keményen dolgozó magyar embereket azok a plakátok, melyek bizonyos értelemben folytatásai a migránsokat csicskáztató kampánynak. Hiába mondjuk el ezerrel az ősi bölcsességet, hogy a jó bornak nem…..
belav1.0 2015.07.17 10:52:26
@micsoda?: Látod, mindegy milyen arcok vannak a plakátokon, a dolog működik! Elég a kommenteket olvasni.
belav1.0 2015.07.17 12:33:37
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
Szaniszló Ferenc, Echo tv, Világpanoráma. Lehet konteoként, idióta agymenésként kezelni az elmondottakat, de lehet akár forgatókönyvként is. Ki-ki vérmérséklete szerint.
Csendes kis hírecske a pengés kerítést építő pengés focista napi hőzöngései között. Soha nem látott magasságba szökött az államdósság. Pedig 2010-ben a régi-új miniszterelnök harcot hirdetett ellene. És a 3000 milliárdos magánnyugdíj megtakarítás is odaveszett…..
belav1.0 2015.07.16 12:42:34
@a nagy hohoohooo:
Ez így van, nem akarta a kis g, hogy belelássanak a lapjaiba, a mutyi hegyek egyből nyilvánvalók legyenek ország világ előtt. És ezért semmi sem drága, az ócska kölcsönök terheit nem ő és bandája kell nyögje. De ha hiányra terveznek egy költségvetést, a hiányt pótolni kell... Az elmúlt x+1 évben még egyszer sem volt olyan, hogy ne hiányra terveztek volna, mindegy, ki kormányzott. Bár nem vagyok közgazdász, de ha a család egy hónapban többet akar költeni, mint amennyi a bevétele, kölcsön kell kérni.
A férfi elismerte, hogy hibázott, de mint a Vakkomondornak elmondta: nem az a típus, aki könnyen feladja.  Bombaként robban a hír, hogy egy nyírségi férfi a vonat alá feküdt és gyakorlatilag levágatta a lábait, hogy hozzájusson a közel egymilliárdos biztosítási…..
belav1.0 2015.07.08 13:32:04
Természetesen a nyolcvan méteres pécsi magasház, melynek szomorú érdekessége, hogy 1977-től csak 1990-ig laktak benne, azóta üresen áll: A hatvanas-hetvenes évek fordulóján a magyar városépítőket is elkapta a felhők karcolása utáni vágyódás: ekkor épült toronyház…..
V. Németh Zsolt szerint jelenleg hosszú távú építkezés folyik a hulladékgazdálkodás területén, ennek eredményeként ezt a tevékenységet állami, önkormányzati nonprofit cégek végzik. Valójában azonban rettenetes állapotban van a hazai szemétszállítási szektor. A 2012. évi…..
belav1.0 2015.05.26 09:43:25
@Kivlov: Ha öregapámnak meg áramszedői lettek volna, ő lett volna a körúti villamos.
Most viszont arról szól, hogy az "igazi sikertörténetnek" hála, lassan belefulladunk a szemétbe, az újrahasznosítás mértéke mindenhol nő, nálunk erősen csökkenőben van...
Rezsicsökkentés forever!
Orbán Viktor öt éve vágyakozik többnek látszani egy kis ország kellemetlen, kissé faragatlan miniszterelnökénél, de a hazai nyilvánosságot leszámítva, amelynek letarolása kellemesen felnagyítja a külvilágbeli szerepét, sehol sem foglalkoznak a vágyaival. Pontosabban volt két…..
belav1.0 2015.05.22 08:43:08
@Hektor Honig: Ja, kicsit csikorog tőle, azután bedarálja mint a sz..t.
Megint utcára vonulnak a devizahitelesek, hiszen ők nem megmentve lettek, hanem átbaszva. Mondhatnám, most kezdtem el baromira unni ezt az ótvar rinyát, azt, ahogy ez a törpe kisebbség mártírt csinál magából, holott nagyrészt ők voltak a barmok, csak másban keresik a hibát. De a…..
Nagyjából itt van Orbán Viktor vége. Ő még nem tudja, de a világ már igen. Emlékszünk még arra, mekkora vihart kavart már a trafikmutyi kezdetén, hogy lefóliázzák, besötétítik a dohányboltokat? A kritikus hangok már akkor intettek, hogy mennyi visszaélésre, bűncselekményre…..
belav1.0 2015.04.30 06:53:08
@altimus: Ezt a szegény lányt 20.000,-forintért ölték meg...
Mellesleg a dajcstomi-féle stadionbeléptető rendszer valahol porosodik , elő kéne venni, leporolni, adoptálni trafikra...
belav1.0 2015.04.30 06:57:34
@bélabácso: Idézd be azt is kérlek, hogy azt is mondták, hogy húszezerért gyilkolják meg az eladót!
Téged még ki lehet elégíteni ezzel a gyúrcsányahibás dumával? hát barátom...
belav1.0 2015.04.30 06:59:40
@bélabácso: Akkor nem azért, mert a mintegy negyvenezer trafikost elhajtották, és az üzleteket odaadták a csókosoknak?
Abból is látszik, hogy mennyire gyengül az Orbán-rendszer, hogy most már egy nap sem kell ahhoz, hogy legbukjanak a hazugságaikkal. Csepreghy Nándor államtitkárra bízta Orbán Viktor és Lázár János a lehetetlen küldetést: azt kellett bizonygatnia, hogy azért veszíthet el az ország…..
belav1.0 2015.04.17 09:17:03
@Diorella Queen: Ha Magyarországon élsz, akkor attól tartok, érint. Ha behúzzák a pénzügyi féket, a költségvetésből kell fizetni. Az pedig másképp nem fog menni, csak úgy, hogy valahonnan elvonnak pénzt, illetve új adókat vezetnek be. Még hosszabb orvosi várólisták, tovább züllő oktatás, megszűnő járatok a közlekedésben, nem is akarom sorolni, mi lehet még. Ami az adókat illeti, mindig lehet valami újat kitalálni, ami sok embert érint, hiszen így lehet csak nagy bevételt csinálni.
Legutóbbi írásunk óta két hónap se telt el, de a mutyigőzös azóta sem állt meg, jócskán bővült a mutyilista. A korrupciót állami szintre emelő kormányzati tevékenységnek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. Persze a korrupció és a…..