Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metal_Storm

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varacskos Disznó a beceneve az A-10 repülő gépágyúnak, amely félelmetes fegyver a páncélosok és szárazföldi csapatok ellen a női pilóták kezében is. Balról Jennie Schoeck kapitány, jobbján mozaikos papucsban Moon Bloodgood színésznő, köztük a gépágyú. A kapitány…..
A hírlapíró és a halál blog erősen rendpárti, így azt sem vette volna zokon, ha a Terrorelhárítási Központ markos legényei az elfogást követően mondjuk százszor leíratják a fürdőköpenyes hallgatóval, hogy „Nem rakunk fegyvert, az egyetemi előadó asztalára, akkor sem, ha az játékpisztoly.” Végre egy…..
Metal_Storm 2012.09.14 14:29:32
@nu pagagyí: azok a díszletfegyverek a mai hatályos jogszabályok szerint MO-n nem díszletfegyvernek minősülnek... Pusztán azért foglalták le, mert nem voltak meg a szükséges engedélyek.
Egy utunk maradt, kétszer is nyernünk kell 2012.03.01 11:40 F.Kapus..
Metal_Storm 2012.03.01 21:10:47
@JámborMalac: gyenge, harmat gyenge, de látni most egy halvány reménysugarat
Metal_Storm 2012.03.01 21:26:26
Metal_Storm 2012.03.01 21:27:39
A meccslabdáért küzd a Fehérvár 2012.02.28 09:41 F.Kapus..
Metal_Storm 2012.02.28 14:03:19
@DonCsocso: ez csak rajtad múlik :)
engedd ki az "állatot" és hallani fogunk.
Közvetítést tudsz nézni?
Metal_Storm 2012.02.28 15:57:16
@Tyrog89: telszámot tudsz adni?
Metal_Storm 2012.02.28 16:02:08
@Tyrog89:
@Rossonero_HUN:

a privát mail megváltozott:

aagyorfinagy@gmail.com

erre kellene :)
Bálizs Bence kezd a kapuban 2011.11.11 15:51 F.Kapus ..
Csalódott netbook tulajdonos és Asus szerviz egy ideje már levelezik, és bár mindketten előszeretettel idézgetnek a fogyasztói törvényekből, megegyezni csak nem sikerül. Tamás pénzt akar a szar munkáért cserébe továbbra is rossz ventilátor végett, a szerviz újabb javítást…..
Metal_Storm 2011.11.08 16:29:02
@hokuszpok26:

Hát nem tudom, én nem így jártam velük.
Szombat éjjel észlelek egy "kékhalált". Utánna többet nem volt hajlandó elindulni a 7-es rajta. Hétfőn neten leadom a garanciális javítási igényt (még 2 hét volt a 2 évből). Annyit kért az ügyintéző, hogy a számlát és a garanciajegyet legyek kedves scannelve elküldeni neki és írjak egy rövid hibaleírást. (Memtest azt mondta, hogy a RAM csak a fémtelepen érhet valamit) Ezt kedden megtettem. Szerdán egyeztettem a futárszolgálattal, hogy mikor viszik el javításra. Előtte adathordozóról tükörmentés, majd adathordozó törlés. A futár csütörtökön elvitte. A futár hétfőn hívott, hogy kedd délelőtt mikor tudná visszahozni. Kedden megérkezett. Minden létező azonosító ellenőrzése után valóban az én gépemről volt szó. Ua. csomagolásban, mint ahogy elvitték. (Eredeti gyári csomagolásban kapták vissza javításra, mert én ökör minden termék eredeti csomagolását megtartom a garancia idő végéig.)A doboz aljában egy kis zacsiban ott figyelt az összeégett RAM. (feltételezem a régi)Szépen kipucolva az egész gép, mint új korában. Azóta a DVD olvasó sem olyan hangos.

Tanulság az egészből? Attól, hogy valaki kifogott egy hibás terméket, és rákef**t a garanciával, mert esetleg hanyagul végezték és/vagy nem tökéletes a javítás, még nem kell általánosítani.
Metal_Storm 2011.11.08 16:30:51
@Metal_Storm: nem az ASUS-nál dolgozom. De nekem ez már a 3. ilyen gyártmányú gépem, és ez volt az első meghibásodás. Az is 8 egész napik nehezítette meg az életemet.
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
Metal_Storm 2011.11.08 13:48:08
@ZX: a linkből gondoltam csak esetleg, hogy ott dolgozol. Ez nem negatív, mert ismerek pár embert onnan :). pl. a feleségem :D
Metal_Storm 2011.11.08 13:51:14
@nowy: szeretnék nálad venni egy kis euro-t. ha 100 euro *7 kb 100.000 HUF a te árfolyamodon. kb úgy 10.000 euro-t szeretnék.
Metal_Storm 2011.11.08 13:57:06
@ZX: tényleg csak a link miatt gondoltam :)

amikor olvastam a neten a megborult buszt meg is kérdeztem tőle, hogy a ti csoportotok merre van. Ők másnap buszoztak csak arra szerencsére.

Már azt hittem személyesen is ismerlek. Ennyi a rövid lelkesedésem csak.

Amúgy. Tengermély tiszteletem mindazoknak, akik önszerveződéssel megoldanak olyan utakat, mint amiket ezek az irodák szerveznek. Kíváncsi lennék a saját nagy szervező emberkékre, hogy a Vatikánba hogyan jutnának be? Neten elintézed az időpontos jegyedet?
Selmeczi Gabriella szerint a magánnyugdíj-pénztárak nem csak eltőzsdézték az emberek pénzét, de egyenesen életveszélyes volt a rendszer. A nyugdíjvédelmi miniszterelnöki biztos szerint, ha a manyupok állampapírba fektettek volna minden pénzt, ma 700 milliárd forinttal több lenne a…..
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
A sorozat, amelyben 1970 előtti horror-filmek vannak terítéken.Tudom, hogy a többség (sajnos) nem rajong a régiségekért, de hátha ez majd felkelti az érdeklődésüket, mivel a korszak talán legvéresebb filmjével van dolgunk. The Wizard of Gore (1970) Rendezte: Herschell…..
Metal_Storm 2011.07.27 08:54:02
Egy dolog tartozni valakinek, másik dolog hogy miből adjuk meg. Ha kölcsönkérünk és berakjuk a bankba, akkor bár tartozunk, nincs miért aggódnunk, mert van miből megadni, kamatostul. Amikor más kér kölcsön helyettünk, aki helyett majd nekünk kell fizetni, akkor bár nem tartozunk,…..
Gyönyörű dolog a kötelező biztosítás. Gyakorlati haszna nem sok van, hiszen ebből aztán a legritkább esetben rendeznek bármilyen kárt, viszont visszamenőlegesen be lehet hajtani. Gergelynek az Allianz úgy mondta fel a biztosítását, hogy nem is tudott róla. Jóhiszeműen…..
Metal_Storm 2011.06.17 13:34:49
@trónkövetelő: tudod nehéz ám úgy bármit befizetned, ha nincsen számla róla...

Én így az E-on-nal jártam. Nem kaptam tartozásról csekket, és eladták behajtónak. Ha befizetem számla nélkül rózsaszínű csekken, akkor azt az elszámoláskor visszaküldik, mert hivatkozás nélküli túlfizetés.

Ha ennyire nagylelkű vagy akkor adok számlaszámot, számla nélkül fizethetsz oda, tudod válság van.

HA nincs számla, akkor nehéz befizetni. 10-12 sárga csekk mellett elnézhet egyet az ember úgy, hogy nem fizeti be, főleg, ha meg sem kapta.

Digi szokott szólni, hogy figyelj te nyomorult... ez a számla nincs kifizetve. (persze küld másikat, ha, épp nem lenne meg, hogy BE TUDD FIZETNI!)
Azt hiszem, az előzményeket mindenki ismeri: a március 11-ei földrengés által keltett cunami a mellett, hogy több tízezer ember életét követelte, erősen megrongálta a fukushiamai atomerőművet is. A meghibásodások következtében több reaktorban is megolvadtak a fűtőelemek,…..
  Lássuk be, elég vacakul állunk várak terén. Nem akarok a vérzivataros dumával jönni, de hát tényleg az a helyzet, hogy amelyeket nem robbantottak fel az osztrákok, azokat szépen elcsatolták tőlünk száz éve. Akadni akad azért egy-kettő, de azoknál meg gyakran a…..
Trükk vagy bénázás? Ha a 29 pontos akciótervből ez lett, vajon Matolcsyék mennyire lesznek képesek a sokkal keményebb megszorításokat tartalmazó Széll Kálmán-terv végrehajtására? (Fotó: Index) Az [origo] értesülései szerint az államháztartás hiánya 2010-re a tervezett…..
Metal_Storm 2011.03.21 16:50:56
@Gerzsonka: "Arról a 14000 milliárdról beszélsz, amiből nyugdíjak, autópályák, EU játszóterek, csatornafelújítás, iskolák, panel-program, városi útfelújítás, kórház-rekonstrukció, közalkalmazotti és köztisztviselői bérek lettek?"

Ha a cégemnek nincs pénze bérfejlesztésre, akkor nem emeli a fizetésem.

Talán nem azért nagyobb a hiány, mert ennek az összegnek a kamatait is ki kell fizetni valahonnan.

Nem vitatkozni akarok, mert amit ezek csinálnak egy fikarcnyival sem jobbak. Ami zavar az, hogy mindenki szemellenzővel visít csak, de tenni nem tesz érte semmit.
Papírzsepi kolléga most induló posztsorozata az atomenergia (többé-kevésbé) békés célú felhasználása kapcsán azokat a katasztrófákat elemzi, amelyek az elmúlt évtizedekben jó párszor beletették az ideget az emberiség tájékozottabb (és mennyiségi szempontból minden…..
Metal_Storm 2011.03.10 15:46:39
@hazitroll: a fent említett balesetben betű szerint betartották az utasítás tervet, a problémát tanult és jól tájékozott úriember már leírta:

"A nyitva maradt szelepről a vezérlő teremben senki sem tudott semmit, mert roppan okosan a visszajelző lámpa nem azt mutatta, hogy a szelep ténylegesen milyen állapotban van, hanem azt, hogy mire kapott vezérlést (milyen állapotban kéne lennie)"

Amúgy minden baleset 99,99%-a elkerülhető lenne, ha a vonatkozó szabályokat betartaná az ember. :)
BB szerint 21. század ide vagy oda, töretlen a szedd magad-mozgalom sikere a Volánnál, ha a buszok aljába önként dobált csomagokról van szó. Lopásnál igyekeznek bután nézni, senki nem illetékes, hátha feladja naiv ügyfél a keresést:Az oldalukon már korábban megjelent…..
Metal_Storm 2011.03.07 14:43:29
@Gergő77: én egészen mást hallottam a menetrendek alakulásáról.

A Volán könyörög a MÁV-nak, hogy legyen kedves a határidő lejárta előtt 1 héttel mondja már meg, hogy mikor mennyek a vonatok, hogy hozzá igazíthassák a buszokat. A MÁV persze nem adja oda időben. Ezért fo* a menetrendek igazítása.

A buszok Bp-Fehérvár viszonylatban fényévekre van a tisztaság és komfort viszonylatában a vonattól. Még az újakétól is.
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
Metal_Storm 2011.03.04 15:03:02
@rockjano_: ez a magyar jogban is a legnagyobb probléma.
Nem szeretem Amerikát, de a magántulajdon és az élet védelem (szigorúan csak az USA-ban) mindenek előtt van.

Ha én jogkövető magatartást folytatok, akkor nem lehetek rossz helyen rossz időben, és nem kell elbújnom.

Ez nem kocsma, ahol ha rossz helyre álltam, kapok egy pofont és egy sörrel elintézzük.

Itt egy törvényes erőszakszervezet törvénytelenül járt el. Ez a baj.
Metal_Storm 2011.03.04 15:21:25
@tölgyes: @DFK: srácok nincs értelme. Felvilágosítóval is feladtam. Csak a saját igazát szajkózza.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

@rockjano_: van olyan helyzet, amit nem lehet kellő körültekintéssel elkerülni, de akkor abban nem leszek hibás. Az zavar, hogy sokan hibásnak állítják be az áldozatokat.
Metal_Storm 2011.03.04 15:32:11
A Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettesét eképpen vezeti föl ez a kedves társasági színes kiadvány, mint a TOP 100 ügyvéd egyikét: "Nehéz volt annak idején bekerülni, de Dr. Bérczes Róbert márciusban lesz negyven éve, hogy a pályán van." Annyira nehéz talán…..
Metal_Storm 2011.03.02 21:17:20
@soproni1: honnan lehet neked releváns információd arról, hogy milyen a magyar kémelhárítás? Sehonnan... Ha lenne, akkor nem nyilatkoznál róla.

Mennyi QWERTY warrior van itt köztünk megint.
Nehéz meccsre számítunk Jesenicében 2011.02.08. 15:05 F. Kapus ..
Metal_Storm 2011.02.08 20:19:33
Metal_Storm 2011.02.08 20:27:05
Metal_Storm 2011.02.08 20:29:11
@^ShAdow: nem elégedetlenkedni... pont ponttal vagyunk közelebb. Ha vesztettünk volna, akkor ennyivel sem lenne közelebb.