Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morgo.topanka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai úticélunk Üzbegisztán, szóval Tádzsikisztán után (aki nem olvasta volna, itt megteheti, érdemes!) érkezik NomádMatyi írásának második része, melyből kiderül, miért kell zsák a pénzhez, tényleg a rendőrök országáról van-e szó és mit érdemes enni, ha egyszer arra…..
morgo.topanka 2016.04.08 13:27:36
@NomádMatyi: Má' csak azt áruld el lszi, honnan a búbánatos füttyfából szerzel egy muszlim országban Whiskeyt, pálinkát, vagy hasonló, Mohamed próféta által tiltólistára tett univerzális "fertőtlenítőszert"?
Zsuzsanna még ugyan Magyarországon van, de nagyon elszántan készül arra, hogy a lánya után költözik Hollandiába. Ami külön megkapó a történetében, az az elszántság, és hogy próbál nem kapkodva, hanem a lehetőségeket végiggondolva dönteni. Talán ti is tudtok neki segíteni,…..
Határátkelő Londonban landoltunk 2015.03.13 06:47:00
Aki szokta olvasni a posztokon kívül a kommenteket is, az alighanem átérzi, miért különleges a mai poszt. Szerzője ugyanis puhacica, akinek össznépileg szurkoltunk és szurkolunk itt a határátkeléséhez. Most megírta és képekkel is illusztrálta az elindulást és a megérkezést,…..
morgo.topanka 2015.03.13 09:46:28
@Zka: Ja, ja. A párom is ezt mondja. De majd még lemeccseljük ... ;)
morgo.topanka 2015.03.13 09:46:34
@Golf2: Szerintem valamit rosszul csinálsz. Nekem újként, ha jól saccolom, kb. 15 percet kellett várni az első kommentem megjelenéséig ...