Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karlitosz

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
Egyharmad? Kétharmad? Háromharmad? Micsoda izgalmak ... 22:16Hétfő reggel narancssárga hajnalra ébred az ország. Jó éjszakát!20:46Mesterházy:"Haza nem lehet ellenzék nélkül." Törésvonal: Demokratikus oldal, nem demokratikus oldal.20:42Történelmi vereség ez Ildikó.…..
Karlitosz 2010.04.26 10:05:31
@reKorrekt: ezek a szemét magyarok, hát nem összefogtak a cigányok és a külföldiek ellen? egyszerűen nem hagyják hogy a cigányok és külföldiek irányítsák őket. még egy ilyen fasisztarasszistanácik nép nincsen is mint ez a magyar, igaz Pierre?
Karlitosz 2010.04.26 16:05:30
@derelyegrádi szellem: centrum parkolóról hallottál már? kupper, fürst györgy, nézz utána a google-n ezeknek a neveknek, meg a közép afrikai köztársaságnak. jócskán megérdemelnék hogy lámpavason lengedezzenek.
Az egyenlőknél is vannak egyenlőbbek és a kiváltságosoknál is mindig vannak még kiváltságosabbak. Az arany hitelkártya már hétköznapi, a platina már egy fokkal jobb, na de az igazi királyok ezentúl szénfekete hitelkártyát fognak hanyagul az asztalra dobni, ha menőzni akarnak. A…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Karlitosz 2010.04.20 12:48:25
Pedig mi mennénk, erre példa az a néhány kép, amit ma a Delta irodája előtt lőttünk.      Egy kissé már közelebb a célhoz:      Végül  4 óra várakozás után egy repülőjeggyel gazdagodtunk. Vajon lesz repülő is?:)  ..
Karlitosz 2010.04.20 09:57:24
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
  Az LMP Obamáék új kedvence - írja címlapján a mai Magyar Hírlap, majd bővebben is kifejtik, miért: „a választások első fordulójának győzteséhez nem látogatott el, a tíz százalék alatt teljesítő Lehet Más a Politika választási rendezvényén azonban…..
Lendvai Ildikó már tegnap megadta az alaphangot a 28.972-ik demokráciaféltő sajtótájékoztatóján a legnonszenszebb magyar választással kapcsolatban, mikor emberek még éjjel is sorban álltak, hogy szavazhassanak. "A pártelnök hozzátette: annak megvizsgálását…..
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
Remekül meg lett szervezve ... törvény szerint. Lakóhelytől távol, igazolással településként csak 1 helyen lehet szavazni, és ugye minden kerület 1 település. Az csak hagyján hogy csak 1 helyen, de csak 1 helyiségben, ezt írja elő a törvény ... így sajnos nem állt módjukban…..
  Lelky Loláék szerint a Jobbik eredményváróján egyelőre nincsenek túl sokan. Fotóikon egyelőre néhány lézengő ember, egy hiperpigmentált aktivista, illetve Nagy József tűnik fel, aki életrajza szerint „tíz évet riporterkedett a 168 Óránál, ott tanulta a szakmát,…..
Az óriásplakát remek, és mint kiderült, a CBA (!) plakátja ... úgy látom, nekik is tele van a hócipőjük. "„Nem tűrhetjük tovább, hogy országunkat hazug, jellemtelen gazemberek vezessék, akik Magyarország számára jelentős visszafejlődést hoztak. Az elmúlt…..
A hetes busszal mentem haza a munkából, erősen gondolkoztam a Kazinczy utcánál, hogy leszállják, és benézzek a Szentkirályi utcában, ahol a  Magyar Demokratikus Charta demonstrált a Fidesz-ellen. Erre a kampányra csak Kubatov Gabi jutott, sajnos ebben az utolsó 48 órában csak…..
  Itt a vége, fuss el véle! Semmi TV vita, semmi MSZP nagygyüli az Andrássyn, semmi 14. havi nyugdíj. Sehol kétmillió ember a Kossuth téren, sehol Kovács Pisti, sehol egy szerver-ügy. De még egy jó médiahack sem volt. Sehol a nemzetközi média. Néhány gerillavideó, meg egy…..
Karlitosz 2010.04.09 19:39:30
Kíváncsian várjuk mi lesz a kampányhajrá utolsó húzása, Forgács miniszter úr már jelezte, hogy rész kíván venni a versenyben ... Uramatyám, tegnap a Jobbik kampányzárón Vona Gábor azt mondta, hogy ő gárda-mellényben fog a parlament alakuló ülésén részt venni. Hogy milyen…..
Én csak anyit kérdezek tisztelettel: hogy lehet, hogy valaki, akinek nyíltan fáj Trianon, francia autót vesz!? (És esetleg fordítva: ha már olyan hülye vagyok, hogy francia autót veszek, legalább a Nagy-Magyarország matricát ne rakjam ki rá!)..
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell. Annyi érvünk lenne, de annyi. Hát ki ne gondolná azt, hogy el lett baszva ez az egész szájbakúrt elmúlt…..
Karlitosz 2010.04.09 10:35:50
@Lemmiwinks: kiűzi a multikat? ha nem tűnt volna fel sorra húzzák le a rolót, hála az elvtársak szakértő gazdasági szakembereinek.
Karlitosz 2010.04.09 10:45:59
@Lemmiwinks: hülyeséget beszélsz. nem fogja a jobbik elűzni a multikat. azokat űzi el akik nem hajlandóak adót fizetni, éhbérért dolgoztat, a munka törvénykönyvét a gyárkapun kívülinek nyilvánítja. ilyenekre nincs szükségünk.
azt szajkózod amit a médiából hallasz, ha legalább egy interjút megnéztél volna vagy elolvastad volna a programot nem mondanál ilyet.
Erre a kérdésre nem lehet most olyan világost választ adni, mint 2006-ban. Amikor is a nép piedesztálra emelte ismét a kormányon újrázó szocialistákat. Persze elmondhatnám azt, hogy sikeresen kezeltek egy nem könnyű kihívást, a világgazdaság összeroppantó hatását. Azzal is…..
Sárdobáló Kire ne szavazzunk? 2010.04.08 11:00:00
Leírom, mert leírhatom, hogy az LMP-re fogok szavazni. De nem ez a lényeges kérdés, őszintén szólva nem is érdekel, hogy ki melyik pártra szavaz. Az érdekel, hogy melyikre nem szavaz - legyen ez az MSZP és a Jobbik! Ugyanis ez az a két párt, amely egy józan magyar embernek…..
Ómolnár Miklós nem szarozott, nyali-fali 6 (!) oldalon, egész címlap a Megfelelő Embernek, szépen kint lesz az újság a standokon egész hétvégén ... Orbán meg büszkén ki is tette a Facebookra.  Pár idézet:"Gazsi a 18. születésnap ajándékaként költözhetett…..
Tölgyessy Péter március elején azt nyilatkozta: „ma ott tartunk, hogy a Jobbik megelőzheti a szocialistákat, és a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lesz”. Nem kétséges, ha a Jobbik valóban megismétli, esetleg meghaladja az EP-választáson elért 15…..
Karlitosz 2010.04.07 11:10:11
@clownfish: na persze, mert a fél ország 900 milliókat utalgat magának ciprusról. nem azért kellene ülnie mert ciprusi számlán tartotta, hanem azért mert ennyi pénzt összeharácsolt. persze biztos tisztességes munkával szerezte.