Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lk2

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A B1 blog tudósítója jelenti Franciaországból..
lk2 2016.07.15 14:46:47
@E.Katolnai: a magyar kurvara nem oshonos nem itt, te nagyeszu. Az mar mas kerdes, hogy tobb, mint egy evezreddel ezelott koltoztunk ide, kozos tortenelmunk van a tobbi itt elo neppel, es mara mar szerves reszet kepezzuk az europai kulturanak.
lk2 2016.07.15 14:47:32
@lk2: nem = nep
lk2 2016.07.15 20:49:09
@E.Katolnai: meg mindig nem erted, te szerencsetlen. Egy evezred tavlatabol mar rohadtul mindegy, hogy ki volt oshonos mar akkor is, es ki nem. Az azota eltelt idoben kialakult egy Europara jellemzo kulturalis es tarsadalmi kozeg...ez az, amibe a most bearamlo afrikai es kozel-keleti barbarok rohadtul nem illenek bele.
Ha hiszik, ha nem, Tímár Péter három év múlva hetven éves lesz. Már építészeti egyetemistaként fényképezett, képei kiállításokon szerepeltek. Előbb fotókollázsokat, szekvenciákat, képelemek ismétléséből, variálásából születő új képminőségekkel, kézzel…..
lk2 2016.04.04 21:52:07
@Applepie: pontosan úgy van, ahogy mondod, csak fordítva.
Hol veszítettük el Guy Ritchie-t? De egyáltalán: mennyire volt meg? Nekem nagyon, a Blöff figurái/színészei külön-külön is megértek volna egy filmet, összeterelve őket meg aztán pláne…..
Nem mondom, hogy óriási szükség volt arra, hogy legyen egy önálló, saját lábán is megélő női szuperhősre a tévében, a CBS mégis bevállalta, hogy valahol megpróbálja elhelyezni a térképen Kara Zor-Elt, amire látszólag két verziójuk volt: vagy követik az eddigi…..
Az eheti kiadás a cukiságra, a bikicsunájozás énekes-táncos-erőemelős változataira és egy testmódosító brigád sokkolónak szánt előadására épít várat, de a mocsár ezt is elnyeli, még mielőtt leégne az egész kóceráj. A nyilvánvalóan csak díszítőelemnek szánt…..
Tóth Gabi Sztárban sztár előadásáért mindenki odavolt, még mi is. Szinte csak ömlengve lehet beszélni Tóth Gabi előadásáról, mert valóban teljesen hitelesen hozta és énekelte Kovács Kati Nem leszek a játékszered című, Táncdalfesztivál nyertes dalát. Tóth Gabi még Kovács…..
lk2 2015.10.23 12:32:53
@ghck: szerintem nincs tehetsége. Tudom, hogy ezt a véleményemet még jó párezer ember osztja az országban. Innentől kezdve én vagyok az, akit nem érdekel mit pampognak mások. Egy kappan hangú celeblotyó ez, se több, se kevesebb.
lk2 2015.10.23 21:14:55
@ghck: hja kérem, ha nem az énekhangját értékeljük, akkor miről beszélünk?
lk2 2015.10.24 02:26:09
@ghck: értem, tehát TG azért jó, mert bár a hangja elég otromba és énekesnek sem elsőrangú, de legalább pezseg körülötte a bulvár, és a paraszt, primitív stílusát jól el lehet adni a főként szenny mutogatására szakosodott médiában :)

Maradjunk annyiban, hogy aki hallgatja, és szereti, az meg is érdemli. Mindenkinek szíve joga, az biztos...
Amikor a SyFy elindította a Defiance című sorozatot 2013-ban, egy nagy halom pénzt költöttek rá első körben. 100 milliót. A SyFy anyacége, az NBCUniversal nem az a cég, ahol az ekkora összegeket csak úgy hajigálják ki az ablakon (nem mintha lenne bármilyen cég, ahol szarnak 100…..
lk2 2015.10.19 13:22:30
@Quarker: pontosan. Rémesen gagyi volt az egész.
lk2 2015.10.20 13:17:36
@enzo23: miért, te kérsz? :)
A Showtime sorozatának ötödik évada megy éppen a tévében, és ennek egyik történetszálában mutatnak egy szír menekülttábort is, ahol a főhős Claire romos házak és éhes gyerekek között botorkál, mellette összegraftitizett falak láthatók, ilyen feliratokkal: Meg…..
Negyedik évadát tapossa a CW képregényes üdvöskéje, és valljuk be férfiasan, talán ennek is köszönhető, hogy ezen a nyitányon érződött némi fáradtság. A jelmezek, a harcok, a főgonosz, a nagy csavarok: minden egy kicsit gagyibb lett. Az Arrow eddig minőségi popcorn…..
Az RTL-hez fordul nyílt levében egy rém ideges olvasó: Kedves Sixx! Az RTL-en futó Konyhafőnök c. műsorral kapcsolatban kínoz egy kérdés legalább egy éve. (...) Miért nem mutatják SOHA, hogy a zsűritag valóban vág egy darabot az elkészített ételből? Ahogy ezt egyébként…..
lk2 2015.10.09 14:00:29
@Adam CheapRock: az a helyzet, hogy most néztem meg egy random részt a második évadból, tényleg véletlenszerűen, és kapásból lehetett látni, ahogy belevágnak, belekanalaznak. Erről ennyit. A félbevágott húst lehet, hogy tényleg nem mutatják közvetlen közelről, na és? Ha olyat akarsz látni, süsd ki magadnak, vagy nézzél Hell's Kitchent.
lk2 2015.10.09 14:19:09
@Adam CheapRock: teljesen mindegy, szerintem bármelyik epizódban lehet ilyet látni, ezért is írtam az első hozzászólásomban azt, amit. Konkrétan itt van előttem az 5. epizódban ez a Szilveszter nevű vendég séf, épp közelről mutatják amint a Domi által kitett tányérból eszik. Bocs, nincs kedvem ezen vitatkozni tovább, ahogy korábban is írtam, teljesen nyilvánvaló, hogy úgy egyébként össze van vágva az adás, de aki ezen fennakad, az meg is érdemli.

Azt meg végképp nem értem, hogy miben voltam fölényeskedő. Írtam, hogy ha szeretnél közeliket látni éppen felvágás alatt álló frissen sült húsokról, akkor vagy fotózz otthon magadnak, vagy keress egy food porn blogot, vagy nézzél hell's kitchent, mert ott tényleg nagyobb hangsúlyt fektetnek erre, míg a konyhafőnökben kevésbé. Ez megint egy egyszerű okfejtés, ha nem érted, vagy belemagyarázol olyat ami nincs benne, az már a te problémád.

Szép napot!
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..
lk2 2015.10.09 00:00:07
@fillérbaszó vadász: ja, csak aző oldalát nem 15-en, de nem is 17-en lájkolták, hanem 302.940-en. Vagyis akárhányszor böffent egyet a fészen, azt több, mint negyed millió ember olvassa. Ha nem látod -e között meg a tizenéves kispicsák szelfijei közt a különbséget, az már a te bajod. Mondom mindezt úgy, hogy nem szeretem sem a fészbukot, sem majkát, sem a köztévét.
A louisianai mocsárvidéken él egy hiedelem, miszerint ha valaki háromnál többször mondja ki karrierje során, hogy "visszatérek!", az még a sírból is ki fog kelni, hogy újból és újból eleget tegyen ígéretének. Márpedig Arnold Schwarzenegger már a '80-as évek végén…..
lk2 2015.10.03 08:54:45
@vision_j: a T5 olyan lett amilyen, nagyjából középszer, de most komolyan, a Jurassic World, mint jó film? A legnagyobb foskazal, amit csak idén láttam... :)
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
lk2 2015.09.30 23:49:09
@agyramegy: akkor még egyszer: hülye volt, igen, de nem csinált akkora hülyeséget, hogy ezért el kelljen ítélni jogi értelemben.

Ugye amikor a mögötted levő miatt 200-ra gyorsítasz, téged sem sittelnek le, maximum pénzbírságot kapsz :)
lk2 2015.10.01 12:14:37
@Nexxuxx: Gyurcsány, mint emberközpontú, emberszerető? Jézusatyaúristen...
lk2 2015.10.01 12:33:14
@Nexxuxx: hát igen, legfeljebb próbálja mutatni magáról, de az imidzse már annyi sebből vérzik, hogy már csak a legelvetemültebbek hisznek neki.
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
lk2 2015.09.28 19:14:32
@Virág et.:

1) Oliver angol, de a műsör amerikai. Erről szerintem kár tovább beszélni, vagy érted, vagy nem.
2) nem a végkövetkeztetésével van gond, hanem azzal, hogy elfelejtette megemlíteni azt az aprócska tényt, hogy az egész menekültválság kb 95%-ban az USA felelőssége, akik azonban most basznak segíteni ezeken az embereken.
3) noname-nek nem noname, de messziről jött ember, akiről ugye tudjuk, amit tudunk.
4) Toroczkaival kapcsolatban megint csak azt tudom mondani, menj le Ásotthalomra, és kérdezd meg Jóska bácsit meg Margit nénit, mit gondolnak róla. Vagy a szomszéd falu lakóit...amíg ezt nem tetted meg, inkább ne járasd a szádat. A videó színvonala olyan, amilyen, viszont az üzenet egyértelmű.
lk2 2015.09.29 10:36:28
@Virág et.:

1&2) ok, tehát nem érted. Lapozzunk.

3) Ismert, igen, de láthatóan lövése sincs az európai menekültválságról. Tehát ha valaki ismert, el van nézve neki, ha olyasmivel viccelődik, amiről ezek szerint fingja sincs? Végül is...elég sokfelé ez megy most a médiában, szóval ok, lapozzunk.

4) Ha magasról és ballisztikus ívben teszel rájuk, akkor a f*sznak veszed a szádra őket? Úgy tűnik mégis érdekel annyira, hogy fikázódj egy jót. Egyébként kezet rázhatsz Oliverrel, neked sincs fogalmad a térségben történtekről, de véleményed azért akad, nem is kevés. Szánalom és vicc, igen, nekem is ez jutott eszembe. Rólad.
lk2 2015.09.30 14:02:30
@Virág et.:

3) láttam a műsort, anyanyelvi szinten beszélem az angolt.

4) értem, tehát az ásotthalmi emberek nem érdekelnek, csak a polgármesterük, de ő is csak annyira, hogy fikkants egyet, az már nem érdekel egy kicsit sem, hogy pontosan miért választották és mit gondolnak róla, ergo, hogy mit tett a térségben az elmúlt évek során. Ez sok mindent elmond rólad...
Vicces volt, amikor a múlt heti Minority Report egyik jelenetében a 75. évados Simpsons-extrával tréfálkoztak, de az a durva, hogy már a most megkezdett 27. évad is elképesztően irreális szám. Sajnos a közel 3 évtizednyi etap alatt elkerülhetetlen, hogy vissza-visszakanyarodjon a…..
lk2 2015.09.29 20:16:56
@robiroboter: van. Szerintem a Brickleberry is nagyon jó, meg a South Park is, a mai napig. Isten ments, hogy abbahagyják, szerintem pont, hogy egyre jobban ráéreznek arra, hogy milyen témák azok, amiket fel lehet dolgozni. Ellenben a Simpsonsból soha nem bírtam végignézni egy részt sem, pedig párszor nekiültem már, hogy "na majd most". Ízlések...
lk2 2015.09.29 22:53:58
@robiroboter: ámen!
Ezt a hölgyet itt fent Enki Bracajnak hívják, és az egyik albán tévé bemondónője. Nem régóta, ahogy az a videóból is kiderül, mert ugyan a nyelvet nem beszélem, de azt én is látom, hogy a 21 éves csaj bizonytalan, és nem nagyon találja a ritmust, de hát a csöcs az csöcs az…..
lk2 2015.09.23 23:47:56
@hordalek: itt-ott
Már az AXN tévécsatorna is a december 18-i Az ébredő Erő-premierre gyúr: októberben levetíti mind a hat Star Wars-mozifilmet! Tehát a Csillagok háborúját, A Birodalom visszavágot, A Jedi visszatért, a Baljós árnyakat, A klónok támadását és A Sith-ek bosszúját…..
lk2 2015.09.12 11:46:31
@klingon altatódal cumisüveggel a háttérben: ja. Kiváncsi lennék hogy a comment vagy úgy általában az index olvasói közül hány embert érint a szélessáv hiánya. Vagy a cikk észak-koreaiaknak szól?
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
A Vikingek a History Channel egyik legsikeresebb sorozata, a harmadik évadra szépen feltornázta a nézettségét is, és ugyan a díjkiosztókon még mindig figyelmen kívül hagyják, de sokkal minőségibb, izgalmasabb sorozat, mint a jelenlegi drámakínálat nagy része. A sztori egyik…..
lk2 2015.09.07 18:54:19
@whitenyihaha: szerintem azért szarják le, mert a mostani sorozatok 90%-a ide-oda veri :)
Az első évadban a közösségi média másról nem szólt, mint arról, hogy mennyiredekurvajómárez, és ez nagy mértékben hozzájárult a sikerhez: divat lett nézni a sorozatot és tudni róla, akinek meg nem mondott semmit Rust Cohle neve, az a kiközösítéssel játszott. A Canvs nevű…..
lk2 2015.09.07 00:39:08
@Burgermeister: köszi, és mit javasolsz, hogyan égessem ki az agyamból az első évad emlékét?
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
lk2 2015.09.07 00:31:15
Amikor Clarkson kirúgták a Top Gearből, valahogy lehetett sejteni, hogy ezzel a lépéssel mindenki jól fog járni, csak pont az a BBC nem aki meghozta a döntést. Azt most hagyjuk, hogy az utolsó csepp a közmondásos pohárban sima gyökérség volt-e (mire befejezték a melót, nem volt…..
lk2 2015.08.28 14:00:13
lk2 2015.08.31 02:45:22
@Parajpuding: ja, olyan rohadt unalmas, hogy meg most a legvegeig is a vilag legnezettebb autos musora volt.
Fehér kivitelben jelképe a békének, szelídségnek, gyengeségnek, szentléleknek. Elvakult szerelmes viszonyban klasszikus becenévként használatos, és mi sem természetesebb annál, mint hogy az egymás társaságát élvező párok turbékolnak.Városi megjelenése azonban kevésbé…..
lk2 2015.08.28 21:24:19
@Ad Dio: azt tudom neked mondani, amit a többi hasonló észjárású embernek is. Hacsak nem változik meg gyökeresen a helyzet a közeljövőben (már pedig úgy tűnik, hogy nem fog), akkor majd te is rájössz arra, amiről beszélünk, csak sajnos akkor már késő lesz. Amikor majd a nődet erőszakolják neked pedig a torkodat vágják át, nem nagyon fog vígasztalni a felismerés :(
lk2 2015.08.28 21:32:17
@Ad Dio: értem én, hogy mit gondolsz. Nem akarod őket befogadni (ez dícséretes), de nem tűröd az ellenük irányuló negativitást. Azt próbálom megértetni veled, hogy ha viszont befogadjuk őket, ők maguk fogják kivívni a haragodat. Abban mindenesetre egyetértünk, hogy távol kell tartani őket Európától. Jelenleg azonban nem ebbe az irányba haladunk...
lk2 2015.08.28 22:38:41
@hétköznapi libsizmus: idehaza jó az irány? A fidesz csak beszél, de valójában nem nagyon tesznek semmit. A Jobbik talán jó irányt képviselne, de hacsak nem lesznek előrehozott választások 2018-ig kb. tehetetlenek, az meg még rengeteg idő sajnos. Az átlagpolgár úgy tűnik nagyjából jól gondolkodik, de megint csak nem sokat tud tenni a bevándorlás ellen, főleg, ha az lebeg a szeme előtt, hogy a végén még ő kerül börtönbe.
Szóval nem azt mondom, hogy nem tapasztalható itthon a jó irány, de mikor lesz belőle valami a gyakorlatban??
Olvasóinkat megosztotta a True Detective második évadáról írt, felettébb negatív kritikánk, egyikük pedig nem volt rest, és felkérésemre megírta, hogy miért volt jó ez az etap is. Erunder sorai következnek.   Mivel még mindig divatos a True Detective-t fikázni, így ideje egy…..
lk2 2015.08.25 15:59:31
@Erunder: nagyon egyszerű. Az első évad egy kurvajó kis cucc volt, a második meg egy rakás fos, néhány jobb jelenettel. Szerintem. De amúgy a fél világ így látja. Te nem. Nincs is ezzel gond, mert lehet saját véleményed. Viszont innentől minden más már belemagyarázás. Hidd el, a többség el tudja dönteni, hogy amit látott jó, vagy sem, és ha tízből nyolc ember azt mondja, hogy nem jó, akkor az nem azért van, mert második évadnak jött ki a sorban.