Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bizbasz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a nyáron úgy véltük, nem egy összefüggő sorozatot indítunk, mint az elmúlt 3 évben, hanem minden héten (augusztus végéig) egy bizonyos témát járunk körül. Most megnézzük…..
Miközben az Európai Unió se kiköpni, se lenyelni nem tudja a görög gazdasági válságot, nem árt, ha tudjuk, hogy a görögök történelmében nem ez az első eset, amikor fejre állnak, ráadásul a kilátásaik sem túl jók. Ezt bizonyítják a most következő tények is. (fotó:…..
bizbasz 2015.06.30 14:32:54
www.gondola.hu/cikkek/97061-Joseph_E__Stiglitz__a_gorog_demokracia_a_tet.html
A 2-től a 7-ig tartó pontokban nem lehet, hogy nem csak a görögök a hibásak?
25 %-os GDP visszaesés azért az elég húzós, nem?
Ember nincs, aki magától kitalálja, hogyan sikerült ilyen nevet adni ennek a ki tudja, hányadszor megújított típusnak. De megoldották, sikerült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
bizbasz 2015.03.25 20:00:06
A tények teljes ismerete kell ahhoz, hogy tudjam hogyha megüt valaki valakit, az rossz? Nem védekezésből, nem azért mert meg akart valakit védeni egy harmadik féltől, vagy szeretteit óvva, de nem ám!
De ha az erőszakos, kivagyi, újgazdag barom viselkedése Önnek nem jelent problémát, én kérek elnézést.
Még szerencse, hogy a BBC-nek problémát jelent:
index.hu/kultur/media/2015/03/25/ennyi_volt_a_top_gear_musorvezetojenek/
Egyéb iránt, Ön nyilván csak azokról az emberekről szokott véleményt alkotni akiket személyesen is ismer. Asszem itt kapott a józan ész mattot.
Most nem is hoznék a történelemből ide példákat, csak az egyik "legnagyobb" magyar celebet rángatnám elő. Az ő műsorát is sokan nézték(magyar viszonylatban persze) és egészen addig futott neki a szekér, amíg ő is elhitte magáról, hogy "valaki".Aztán ő egy nem túl szép napon rátámadt az egyik munkatársára (ráadásul nőre). Gondolom ott is a hölgyet hibáztatja és okolja a saját megtámadásáért.
Vályi Úr! Ne legyen kicsinyes! Mondja ki: az áldozat a hibás! MINDIG! (és igen, áldozat az, aki erőszak elszenvedője, tetszik ez Önnek, vagy sem)
Sajnálom, hogy nem képes azt az egyszerű alapigazságot megérteni, hogy vitákat, konfliktusokat nem úgy oldunk meg, hogy beverjük a másik orrát. Én nem tudom, hogy milyen közegben nőtt fel, de ahol én cseperedtem felfele, ott ez a stílus nagyon nem volt elfogadható.
Az erőszak rossz, ÉRTEM? =D