Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Important roll

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, megint egy Fortepanon talált random kép - a régi villamosmegálló a Gárdonyi térnél, vagy ahogy akkoriban hívták, a Bertalan Lajos utcánál: Ez a fotó ugyan '68-as, tehát még bőven a születésem előtti időkből származik, de gyerekkoromban is ugyanezeken a "hatalmas" járdaszigeteken…..
Tardai történetek Negyvenhat 2009.04.08 09:00:00
Brno-ban tolni egy prágai sörtúrát; ki más lehet ilyen agysebész, baszod, mint a Robika, meg a MAD RICH? Persze attól, hogy az autóhoz ért valaki, a hangjából megmondja, hogy szelepsapkát kell cserélni vagy kopott a vezérműlánc, még lehet segghülye, ha vezetni kell meg…..
Important roll 2021.06.03 22:27:12
@-Feco- (törölt): Öröm ezt 12 évvel később, az eredeti poszt után levezetésképpen olvasni.
Én a Slavia stadionja mellett tévedtem be egy hasonlóan helyi kocsmába, mintegy élőhalottként a 8 órás vonatút és egy benézett villamos után. Két Becherovka-Gambrinus kombó után viszont már rendben voltam (amit persze folytattam), és még egy kiadós vacsora is sikerült mellé. Viszont a vécéből távozáskor majdnem benyögtem a bejövő, de engem előuékenyen kiengedő cseh törzsarcnak, hogy szpaszíba, ami, elnézve a kocsmában a fél falnyi szovjetverő csehszlovák hokiválogatott képét, kifejezetten végzetes hiba lett volna.
Tardai történetek Ötvenhat 2009.04.30 08:00:00
A negyedik Tardafesztre sokáig emlékszik majd mindenki. A Kockának meg a Nándinak meg lassan összeáll a kép. Mondjuk ebben segítenek a sörözős Peti fotói, bár azokon úgy tűnik, mintha a Nándi valami díjat venne át a színpadon a polgitól, nem pedig, hogy a település első embere…..
Important roll 2021.05.06 21:18:20
  Szégyellik, hogy elvesztették a munkájukat, csődbe ment a házasságuk, vagy adósságaik vannak. Feladják identitásukat, a névtelenségben keresnek menedéket. Lena Mauger és Stéphane Remael francia író és fotós szerzőpáros a The Vanished: The Evapored People of Japan című könyvükben írnak azokról az…..
Important roll 2020.07.20 20:53:27
@MAXVAL bircaman közíró: Japán olyan messze áll a liberális demokráciától, mint Makó Jeruzsálemtől.

Az amúgy egy iszonyat fasza kérdés lenne itt mindenkitől, hogy miért kell ismét egy ballibber-jobber cicaharccá változtatni ezt a kommentmezőt is, amikor a téma totálisan irreleváns.
A következő helyszín talán az egyik legfurcsább és legérthetetlenebb szovjet építészeti "remekmű". Az idősebb generáció tagjaiból sokan emlékezhetnek még a kisdobos és úttörő táborokra. Ebben a táborban a gyerekeknek nagyon sok rémálma lehetett. A Szkazka (ami magyarul annyit tesz: "egy mese")…..
POSTAL 2 PARADISE LOST ,,Én ártatlan vagyok! A srác a hibás a monitor előtt!” A főszereplő Postal Dude szájából elhangzó mondat tökéletesen körülírja - nem kevés szarkazmus kíséretében - azon erőszakra épülő videojátékok soha ki nem mondott filozófiáját, miszerint az ember kiélheti a benne…..
Egy flashbacckel kezdünk, visszamegyünk 1031-be, a Finnmark-felvidékre. Mindent hó borít, embert alig látni, de ha nagyon keressük, meg lehet találni őket. Ezt tette Alfi is, egy aprócska, alig pár főből álló törzshöz jött e kietlen vidéken. Alfi egy bizonyos Kutya Tore-t keres, Testes Olaf…..
Important roll 2019.12.01 16:48:38
@Szencsike: Ugyanaz az oka, csak éppenséggel norvégul van. (Persze amikor kiderült, hogy micsoda ez az egész, pontosan ugyanazt éreztem, mint a Trónok harcában Hodor esetében, némi megvetéssel megspékelve.)
Mi lenne akkor, ha múltbéli emberek teremnének itt a 21. századi világunkban? Mi lenne, ha valamilyen csoda/mágia/furcsa természeti jelenség/tudományos kísérlet/ egyéb lehetőség miatt az kőkorszakból, vikingek korából és a 19. századból érkeznének a bevándorlók és nem a háború sújtotta vidékekről?…..
2009 végén sajnos nem szilveszteri kabarétréfa volt, hanem a szomorú valóság, hogy a magas nyomdaköltségek, az alacsony eladási mutatók és a világgazdasági válság miatt a jubileumi 100. számmal megszűnt a Kretén, a '90-es évek emblematikus viccújsága. Most viszont jó hírünk van a másfélkegyelmű…..
Tardai történetek Tizenkilenc 2009.02.20 05:00:00
Az Igni faterja évek óta biztonsági őr annál a bányai irodabútoros cégnél. Vagyonőr, ez a neve, de bazmeg, mindent csinál az a vagyonnal, csak nem őrzi. A házuk konkrétan úgy néz ki, mint egy hivatal, vagy valami kibaszott nagy dolgozószoba, szürke padlószőnyeg még a konyhában…..
Ha eddig esetleg nem éreztétek úgy magatokat, mint egy érzelmi bokszzsák, akkor ebben a részben alaposan megkapjuk a magunkét. Az előző rész végén a búvárokkal hagytuk abba. Na, bent a búvárok tök sötétben, harsogó doziméterek mellett próbálnak életet lehelni a lámpáikba. Szerencsére újra…..
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
Pénz nincs benne, veríték és elhalt agysejtek annál inkább, viszont az kurva jó érzés meg ma, 10 évvel a blog indulása után is, amikor a villamoson valaki hangosan röhög azon a poszton, amit az ember írt, és te meg próbálod kitalálni, éppen melyik poén ütött be nála. Amikre most keresünk írókat…..
Kettőből kettő eddig, ami égő, meg minden, de a nézettséget nem befolyásolja. A leak tegnap este 8 körül jött ki a redditen (igen, láttam; igen, direkt nem tettem ki; nem, nem néztem meg), a forrás az Amazon Prime, ahol HBO-sorozatokat is lehet nézni, és amikor egy júzer a ma hajnali 8x02-re…..
Miért van az, hogy gyakran még komoly közszereplők vagy feleségeik sem képesek megérteni, hogy az öltözettel üzennek vagy azt, hogy a szerephez fel kell tudni öltözni?..
Important roll 2019.03.24 20:51:24
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
Az a csodálatos a köztévében, hogy amikor azt hinnéd, hogy ha már egyszer (hatszor, hatvanhatszor, hatszázhatvanhatszor) megszívták, és leadtak egy olyan videót, amikről később kiderült, hogy nem akkor és/vagy nem is ott játszódnak, ahol ők szerették volna, akkor a körültekintésbe még senki nem halt…..
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Important roll 2019.01.14 09:39:41
@FCUK5: Ja. Bizonyára ha nem csavargatják meg a karját, akkor véletlenül megkéseli magát. Persze, kiváló.
Tudod, mi az arányos fellépés? Persze hogy nem.
Important roll 2019.01.14 09:42:55
@FCUK5: Nem beszélve arról, hogy a szándéka irányulhat bármire, arra is, hogy meglóbálja a pöcsét. De amíg nem tolja le a gatyáját, addig tökmindegy, hogy mi a szándéka...
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Important roll 2018.12.14 11:23:47
@Zacskóstej: Ha a nevét is adná hozzá, én azt se hinném el neki.
Important roll 2018.12.14 11:53:06
Important roll 2018.12.14 11:55:21
@Tájékozódj mielőtt elhiszed: Ahogyan a 444 nevű hírportálszerűség is. Csak forrásként megjelölik a rendőrség honlapját, és ez azért nem utolsó szempont ám.
Aszongya, hogy: Ezt a tények+origo+nézettség guglizás után kaptam, illetve ízelítőt, amiből ide fotósoppoltam egy képet fentre, de nem is Photshoppal hanem egy ingyenes online szerkesztő appal, de ez mindegy is, a lényeg, hogy ugye a jobber sajtó eddig kényszeresen hangoztatta a Tények fölényét,…..