Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brugos Laszlo Alex

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző postban körüljártuk, hogy mit jó mindenképpen tenni, ha nagyobb hallgatói elérést és hallgatottságot kívánunk elérni a Soundcloudon, most pedig nézzük mi az a 10 dolog, amit lehetőleg kerüljünk el, ha továbbra is az a vágyunk, hogy zenekarunkat, zeneszámainkat minél…..
Gyakori dilemma az egyre csak növekvő közösségi média befolyás, sőt már nem is befolyás, hanem kikerülhetetlen körülmény között, hogy, hogyan maradjunk tartalmainkkal a felszínen a digitális tartalmak óceánjában. Egyesek szerint szükséges rossz és "régen bezzeg minden jobb…..
 Az előadók részesedése a különböző digitális zenei szolgáltatásokból a streaming illetve streaming jellegű szolgáltatások előretörésével vált egyre forróbb témává a zeneiparban. A Pandora-t, a Spotify-t már mind-mind megtalálták az előadók panaszaikkal, de a közelgő…..
A Bandcamp  directo-to-fan platform, mely zenészeknek (és kiadóknak) teszi lehetővé a disztribútor nélküli zenei tartalom értékesítését bejelentette, hogy 2008-as startolása óta 92 millió eurót (100 millió USD) fizetett ki a náluk regisztrált művészeknek. Ez azt jelenti, hogy…..
A technológia sajtó és blogok hangosak a közelmúltban hivatalosan bejelentett, április 24-én megjelenő Apple Watch-ról zengett ódákról. Ugyan az Apple idei  nagy  zeneipari lépése majd csak várhatóan nyáron érkezik, az okos órának a zeneipar is kifejezetten örülhet. Az új…..