Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mortuIIus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naponta több száz ember érkezik kis hazánkba. Fáradtan, elgyötörten, kétségbe esetten, gyászolva, űzötten, kisemmizve. Gyerekkel, feleséggel, nagypapával. Menekülnek valami elől és mennének egy jobb, békésebb, normális országba. Nem véletlen, hogy nem mi vagyunk a…..
Láttam a minap egy „félprofi” összeállítást a debreceni menekülttáborról, s az ottani helyzetről. Az egyik magyar kereskedelmi csatorna szuperkreatív stábja kiültetett a külvárosi árokpartra úgy egy tucatnyi afgán menekültet, hogy belőlük csináljon eladható riportalanyt.…..
Rég nem merem leírni azt, hogy ennél már nincs lejjebb, mert a kormány szívós munkával folyamatosan szállítja a cáfolatot. Ma megint szintet lépnünk az embertelenségben: 26 évvel a kommunista vasfüggöny eltakarítása után a pár éve még kordonokat bontó Orbán Viktor az…..
mortuIIus 2015.06.19 12:41:10
@Kéményen dolgozó kisember: Mittudomén. Ha valakit buzinak neveznek nagy nyilvánosság előtt az sem becsületsértés.
Christos Papaloucas az Új Testamentum eredeti, ógörög nyelvű szövegeinek kópiáit használta elsődleges forrásként ahhoz, hogy meghatározza Jézus halálának okát, és magyarázatot találjon arra, hogy miért halt meg viszonylag rövid idő alatt a kereszten. A keresztre feszítés…..
mortuIIus 2015.04.04 23:26:57
@lifelike: Ennek a kijelentésnek semmiféle tudományos alapja sincs. Hallottál már a papirológia tudományáról? Gondoltam, hogy nem.

Ajánlom figyelmedbe (vigyázat könyv! esetleg el lehet olvasni!)

Carsten Peter Thiede, Matthew D' Ancona: Aki látta Jézust - Megdöbbentő bizonyítékok az evangéliumok eredetéről
mortuIIus 2015.04.05 12:36:52
@beszélő majom: Ábrahám nem létezett, Mózes sem létezett. Semmiféle hiteles, történelmi, korabeli írásos forrás nem áll rendelkezésünkre a létezésükről a Biblián kívül. Következtetésképp ez a két személy valójában soha sem létezett.
mortuIIus 2015.04.05 12:49:00
@beszélő majom: Én csak azért írtam , mert ez "nem létezett, mese az egész" dolog valahogy mindig csak Jézus kapcsán merül fel a tudatlanokban.

Hiába szólítottad fel az egyiket is itt fentebb arra, írja le "hogy Ábrahám, a zsidók ősapja egy megszállott elmebeteg volt", nem tette meg. :)
Nem tehette meg.
Alternatíva Jövőtlenül 2015.04.04 05:34:29
Jelen körülmények mellett az lenne a meglepő, ha nem erősödne a Jobbik. A radikális párt nemrég szinte beérte a Fideszt, és többen is realitásként vették számba: mi lenne, ha mégis csak választást tudna nyerni Magyarországon Vona Gábor pártja. Gazda Albert arról írt: bár…..
A héten a Kaposvári Egyetem minden női munkavállalója levelet kapott a rektortól. A Prof. Dr. Szávai Ferenc DSc rektor és Borbás Zoltán kancellár által aláírt levélben az áll, hogy április 3-án, most pénteken a női munkavállalóknak nem kell megjelenniük dolgozni. Mondván,…..
Ti mit csináltok a hosszú hétvégén, spurcikáim? Én nekiesek a lakásnak, mert itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak. Persze nem méregdrága tisztítószereket használok, hiszen én csak a filléres, és nem utolsó sorban vegyszermentes megoldásokban bízok. Összeszedtem nektek…..