Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demiért

146 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotók: Polgár Martina  ..
ittmost blog Márkói Falunap 2023.08.04 13:54:23
ittmost blog A Balaton misztériuma 2023.02.20 20:34:25
A vportre.hu oldalon megjelent két írást ajánljuk: 1. írás: A Balaton szeretete 2. írás: Időtlen harmónia ember és természet között Az írások az alábbi linken olvashatóak: https://vportre.hu/cikk/616-a-kincseink-kozosek  ..
Fotó: Polgár Martina ..
Újabb fontos állomásához érkezett Márkón a Szent Márk Ház-projekt. Az épület külső felújítása tavaly ősszel elkészült, jelenleg még belső munkálatok vannak hátra. Annak érdekében, hogy legalább egy helyiség már működhessen, április 25-én sikerült megnyitniuk az épülettel szemben található egységet,…..
ittmost blog Képmás Kiállítás 2022.04.27 11:01:37
Szimbolikusan Szent Márk napján (április 25.) nyílt meg a Szent Márk Ház első időszaki kiállítása Oravetz Dániel és Petrik Zoltán festőművészek alkotásaiból Képmás címmel. ��  A kiállítást Kiss György a kiállítóhely létrehozója nyitotta meg Szabó Zoltán közreműködésével. Az eseményt megtisztelte…..
A természet csendje címmel több mint ötven fotóból álló digitális fotóművészeti tárlat nyílt Baumann Béla, John Judit és Polgár Martina fotóművészek munkáiból a tihanyi Rege Galériában április 20-án, amit május közepéig lehet megtekinteni. A cikk további része itt olvasható. Fotó: Pesthy…..
Bánd volt az első helyszíne tagnap délután a Csendtől a varázsig, rügyfakadástól a feltámadásig című eseménysorozatnak, amely Veszprém megyei települések összefogásával és az ITTMOST Kör, a Veszprémi Hamvas Béla Kör együttműködésével indult el. A bándi Turisztikai Központ mellett 3 éve…..
Digitális fotóművészeti tárlat nyílik szerdán 16:00 órakor a tihanyi Rege galériában, amely Baumann Béla, John Judit és Polgár Martina fotóművészek munkáit vonultatja fel. A “Silent Café bemutatja: A természet csendje” című, több, mint ötven fotóból álló tárlat május közepéig…..
ittmost blog Csendnapok 2021 2021.10.13 15:13:08
Fotó: Szalai Csaba/vehir.hu Forrás: https://vehir.hu/cikk/61817-a-magyar-regenyeket-vietnamira-fordito-nhung-volt-az-utas-vendege..
Forrás: https://www.veszpremkukac.hu/szeretetnap-a-jezsuita-templom-mellett/?fbclid=IwAR3bjyK8D6hgxnp4gVzsUPG1trrlPJM-ufelHaThdubENh5upvdzL_R2BJA..
  Fotó: Hegyi Zoltán Forrás: https://www.veol.hu/kultura/helyi-kultura/a-szerb-forgoszel-fenyvesi-otto-eloadasa-veszpremben-4953209/..