Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piroshangszóró

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
Rosszul hangzik a címbeli mondat? Rosszul bizony! És lehetséges, hogy így járjon valaki? Megkérdeztük. Sziasztok! Aug. 22 én vásároltam a Telenornál egy Samsung Galaxy S8+ készüléket. A telefon IP68 szabvánnyal rendelkezik, szóval por és vízálló. 2 napot használtam, 2.napon…..
piroshangszóró 2017.09.17 08:16:29
Én szerintem sok nő nevében mondom, hogy megértem Gábor panaszát, és egyáltalán nem akarom lenézni a telógyilkos zsebek problémáját, de azok a zsebek legalább vannak! A női gatyákba olyan pici zsebeket terveznek, hogy oda egy telefon be se fér! Nem beszélve a szoknyákról, amelyeknek csak töredéke…..
piroshangszóró 2017.09.02 21:42:00
  Azannya! Az Erste aztán tudja, mi kell ahhoz, hogy az ügyfelek kiváltságosnak érezzék magukat! Lényegretörő és - szándékán kívül, de - nagyon hasznos tippek-trükkök poszt a bank Privilégium L számlájáról. Kedves Homár! Nyitottam 2017.05.16-án egy Erste Prviligéium L számlát, mely teljesen…..
Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik. 2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél…..
piroshangszóró 2017.04.04 21:16:07
@Szubrina: Ott a TripAdvisor és egyéb helyek, ahol le lehet írni 2 mondatban, hogy fos a hely, adni egy 1*ot, oszt jónapot. Ugyanúgy meglesz a nyoma. Nem egy kisregényt írva kell picsogni arrol, hogy tökkelütöttek.

Meg amúgy ne idegeskedj annyit, nem tesz jót.
piroshangszóró 2017.04.04 21:45:36
@Szubrina: Jól van, látom agyadra ment a mai nap. Na jóéjt.
  Minden váltás nehéz, ráadásul idővel az emlékek megszépülnek, úgyhogy be is linkeljük ide gyorsan a Citibankos Homár-posztokat, de azért levélírónkat tényleg jól megforgatta új bankja. Kedves Homár és Homár Olvasók! A Citi-Erste váltás áldozataként ragadok billentyűzetet, és reménykedem, ha…..
piroshangszóró 2017.03.28 13:09:04
@cmx85s: Ott van még a CIB, CIB leggecibb. Gránit Bank nyilván csak Pesten játszik, itt is csak 2-3 fiók, ha jól emlékszem. FHB, Sberbank, MKB, BB kuka, értelmezhetetlen számláik vannak, értelmezhetetlen árakon. Erste-nél egy jó számla van, ami csak közvetítőn keresztül érhető el (persze ezzel nincs semmi gond, nekem is ez van, szóval igen, Erstes vagyok), de pl. az alapszámlájának a havi számlavezetési díja 4500 ft körül van. Nooomáááális?

Mindenesetre egy-két jó ajánlat mindig akad, persze az ügyintézés sokaknál szívás (szerencsére nekem eddig minden bankkal minden zökkenőmentesen ment), de ez ügyintéző függő is, nem maga a "BANK" tehet róla. Ez ilyen.
piroshangszóró 2017.03.28 13:49:12
@Jessybátsi: jesszusom ember... legalább megkérdezhetnéd, hogy a posztolót lehet-e már...
"Tájékoztattak, hogy 2016. októberben módosították az ÁSZF-jüket, amiben az apró betűk közt elrejtve rákötötték a szerződésemet a netre, külön erre nem hívták fel a figyelmem és meg se kérdezték tőlem, kérem-e." Az ember azért úgy sejti, hogy ez nem így megy. Kedves…..
piroshangszóró 2017.03.16 17:06:48
Itt a november, végérvényesen beléptünk a karácsonyi akciók és reklámok időszakába. Ennek terméke az alábbi Tesco-akció is, amiben megpróbálják ugyan a Mikulás segédeire tolni azt az ókonzervatív hozzáállást, ami szerint a nőknek szóló karácsonyi ajándékcsomag főleg onnan ismerhető fel, hogy…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Gábor rém dühös, de ki ne lenne az a helyében? Egy csomó pénzért nem csak szexi, de működő gépet is remél az ember, és bár nem kevés, de bőven nem elég, ha az IStyle munkatársai udvariasan kommunikálnak vele, ha a Macbook megállás nélkül fura tüneteket…..
via GIPHY Sokan tartják úgy, hogy egy pasik között zajló nézeteltérés soha nem képes  még csak megközelíteni sem durvaságban azt, amikor csajok közt tör ki a háború. Amihez egyeseknek még csak ellenfél se nagyon kell. Az alábbi sztori Dorka nevű szereplője például pont ilyennek tűnik. Az általa…..
Na, ezt vajon hogy gondolta a kedves színházpedagógus? És az előadásnak helyet adó intézményben sem volt senki, akinek eszébe jutott volna, hogy sem jogilag, se morálisan nem oké az egész? A hosszú ő-k hiánya meg már tényleg szóra sem érdemes. „Egy norvég felsőoktatási intézmény magasról tesz a…..
piroshangszóró 2016.02.26 19:12:02
lol
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
piroshangszóró 2016.02.24 15:01:22
Péter igazán jóhiszeműen és türelmesen állt a karácsonyi ajándéka hosszan húzódó történetéhez, de kibírta nevetés nélkül az esetet, pedig mint egy rossz bohózatban, úgy röpködnek benne az olyan események, mint a nincs kábel, rossz a kábel, majd rossz a kütyü, és a csúcspoén: a kábelt szerezze be a…..
Egy férfi sem lehet igazi gentleman ha nem tanul a hibáiból, és ha párszor nem fizeti ki annak az árát, hanem fordít kellő figyelmet arra, amit visel. A túlzott piperkőcködés nem tesz stílusossá, de a megfontolt és következetes öltözet egy egészen más benyomást ad viselőjéről. Vigyázat, elrettentő…..
Na olyan sem volt még, hogy a T-vel úgy küzdjön valaki, hogy még csak ügyfelük sem volt! Kedves T-Com, Röviden összefoglalva, volt egy korábbi majdnem egy évtizedes DSL szerződésem a GTS Datanet-el, ezt megszüntettem 2015.06.17-én a telefonszám visszahordozása nélkül. Ez egy fontos momentum,…..
piroshangszóró 2016.02.01 19:09:21
Azoknak, akiknek fejében a banki terminológia mozaikszavai megállnak a KP, az ATM és a THM minimálháromságnál elmondjuk, hogy a sztoriban oly fontos szerepet játszó TBSZ a tartós befektetési számlát takarja. Erről mindent bővebben itt találhatnak az érdeklődők. Zoltánnak pedig első blikkre a PBT-nél…..
Egy amúgy nehezen induló hétfő reggelt már a troli lerobbanása nagyon fel tud dobni. Az meg egészen különösen álmosságűző pillanat lehet, amikor a kisegítő járat egyszer csak szó nélkül másfelé kanyarodik, és a város egy véletlenszerű pontjára szállítja utasait. Jó reggel Budapest! Tisztelt…..
Bár az idegennyelv ismeretnél nyilván a tudás, és nem a papír számít, azért vannak olyan esetek, amikor mégiscsak kell egy plecsnis bizonyíték arra, hogy képesek vagyunk a bemutatkozásnál szofisztikáltabb megnyilatkozásra is mondjuk angolul. Az alábbi sztori kapcsán nehéz…..
Ki ne akarna egy csomó lóvét keresni úgy, hogy semmit sem kell csinálnia? Hát szerintem az, aki gondolkodik is kicsit, mert az ilyen típusú ajánlatoknál mindig van valami csapda. Mai posztunk hőse, a Kairos Magyarország azért a munka nélküli pénzkereset ígéretéig nem jut el, csak addig, hogy  "Most…..
Rendszeresen visszatérő kérdés a Homáron a parkolás, de az utóbbi időben leginkább a mobilparkolási rendszerre érkezett panasz. 2016 nyitóposztja a témában meglepő módon mégis a hagyományos pénzbedobálós módszerre fújja a pokol kénköves tüzét.  Kedves Blog, Röviden a történetem, ha gondolod tedd…..
A tegnapi postás posztnál felmerült a Posta Pont, mint lehetőség. Hát ott is érhetik kellemetlen meglepetések az embert.  Feleségem webáruházból rendelt karácsonyra egy csomagot postapontos kiszállítással a Budapest Nagytétényi út 136-on lévő postapontba. Hamarosan…..
Mindig azt javasoljuk, hogy mielőtt pénzt adunk ki valamire, használjuk ki az internet adta nagyszerű lehetőségeket, és még a fotelből szedjünk össze minél több infót a kinézett termékről vagy szolgáltatásról. Néha azonban ez a módszer is a Homárra…..
piroshangszóró 2015.12.29 12:47:12
Posztoló:
"Az autóm meglehetősen elhanyagolt mostanában..."

és:

Apróbetűs rész (ami valójában ki van emelve az oldal alján;
southerncarpark.hu/arlista):
"Erősen szennyezett autóknál felárat számolunk fel.
Az árak az Általános Forgalmi Adót nem tartalmazzák! "

Mostakkor mija kérdés igazábul?