Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farvik

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bornai Tibor Horthy hangján 2012.06.16 13:23:00
A magyar élelmiszerlánc kokakólát reklámoz egy régen halott magyar színész-óriás képével és hangjával. Amit ő annak idején nem mondott, azt parodistával pótolják. Felmerül bennem, ez vajon ízléses-e? Szabad-e valakinek a halála után szájába adni olyasmit, amiről az ő…..
Napok óta keresem a lehetőséget, fórumot, hogy kibeszéljem magamból az elmúlt hét történéseit.Édesapám 64 éves, ha megéri 1 hónap múlva 65. Kedd óta lábfej amputált, de ne szaladjunk ennyire előre.Apukám kb. 10 éve cukros. Azt leszámítva önálló életet élő, jókedélyű…..
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
farvik 2012.05.27 19:05:51
@thwarter: Igen, nekem is ez tűnt fel, hogy a magyar zászló lengetés sok volt. A végén már két zászlót lengettek. Ha ez nekem kicsit visszatetsző volt, másnak is az lehetett...
farvik 2012.05.27 19:30:46
@bioLarzen: Ott a pont! Szép pofik, cicik, jó popsik, combok,meg esetleg pár jó előadó, pár jó szám. Nem kelene görcsölni. A bekerülési költségre amúgy én is erősen kíváncsi lennék...
A Magyar Televízió népszerű vetélkedőjének rosszat tehet a most felfedezett tömegsír. Az MTVA egyelőre nem kommentálta az eseményeket. Egy a vetélkedőben részt vevő hölgy családtagjai kezdtek érdeklődni szerettük holléte felől, mivel a felvétel után nem tért haza.…..
farvik 2012.05.22 19:37:58
On the Spot Dani törzs, Pápua 2012.05.16 08:22:00
Kétezer méter magasan lehetünk. Körben hegyek, felhőkbe burkolózva. Köd. Demerung. Ez a napnyugta néhány drámai perce, amikor se nappal, se éjjel, épp az átmenet, szürkület, amikor a legkevésbé látunk. A dani törzs egyik református lelkészénél éjszakázunk majd a földön, a…..
Mentők blog Human error 2012.05.14 18:52:00
Pénteken állt bíróság elé az a fiatal doktornő, aki tavaly februárban egy rosszullévő cukorbeteg vércukormérőjén a high (HI), azaz rendkívül magas jelzését hibaüzenetnek vélte, majd a betegnek kristálycukros vizet adott. A férfi néhány órával később meghalt. A 27 éves P.…..
Szokatlanul jó ütemben, és az előzetes terveket tartva zajlik az Andrássy út átalakítása. Az idei tavasz amúgy is jól indult a bicikliseknek, simán lement és nagy tömegeket vonzott a Critical Mass, folyik a Biciklizz a munkába projekt, mennek a biciklis reggelik. És hamarosan kész…..
farvik 2012.04.25 23:18:14
A húszéves lány masszőrnek jelentkezett egy olyan hirdetésre, amiben havi félmilliót ígértek neki, utána zsinórban érték a meglepetések. Olyanok, hogy   1. minek az a drága, egyéves masszőri tanfolyam a szigorú vizsgával, amikor három nap alatt is betanítják a…..
„Elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk, azzal a fiúval, aki a táborba kísérte” - az ősi recept újra bizonyítást nyert: a tökéletes csajozási stratégia, ha meghallgatod a lányt. Ám ha az ingyenes pszichológusi szolgáltatással véletlenül…..
Tetovált lányok Miss Crash 2. 2012.02.15 13:55:00
..
farvik 2012.02.15 22:55:32
Volt szerencsénk felvételről (!) megnézni Fábry Sándor legújabb showműsorát, és hát mindenképp kikívánkozik néhány gondolat. szkr-rel ültünk le megnézni, direkt felvettük, nehogy lemaradjunk róla (persze az MTV videotárában is ott van, de mi lelkesek voltunk). Fábryt…..
Közben az egyik porschés szervezővel beszélgetek, és mondja, hogy van egy kis zűr a visszautammal. Idefelé jövet ugyanis elveszítettek egy autót. Mindenki tudja, ez mit jelent egy Porsche bemutatón: ropira törte valaki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
SERTEPERTE A zsír dícsérete 2012.01.31 20:31:00
Igazi hungaricum, bár jelenleg éppen nincs divatban, sőt talán soha nem is volt. Ennek ellenére nem hiszem, hogy akad olyan magyar ember, aki ne evett volna már zsíroskenyeret, amely rövidesen lehet, hogy ismét a népélelmezés number one-ja lesz. Lehet, hogy az írás olvastán az egészséges étkezés…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Egyes amerikaiak bigott prüdériája nem ismer határokat, ezt eddig is tudtuk, egy-egy kivillanó mellbimbó vagy oldalról látható mell miatt akartak már keresztre feszíteni nem egy sorozatot vagy magazint, de a Maxim nevű férfimagazin (kb. CKM szint) legutóbbi címlapja miatt…..
Egészen hihetetlen tehetségre bukkant a szóviccblog, a műfaj Mozartja, Darnyi Tamása és Muhammad Alija (ha már ökölcsapás) egy személyben cseperedik fel valahol itt közöttünk, a Kárpát-medencében. Ádám még csak 12 éves, és édesapja küldözgeti nekünk a spontán…..
w Mars benevez 2008.08.11 07:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rendA sportrajongók érzékenységét tiszteletben tartva szólok előre, olimpiáról, annak „sporteseményeiről” itt nem lesz szó. De nem ám. Minden tisztelet és figyelem megilleti az emberiség nagy teljesítményeit avagy vívmányait, de az fix,…..
Kábé itt kezdődik a közszolgálati szórakoztatás, ami nem azt jelenti, hogy itt is végződne. Kortárs művészet, de mégis teljesen fogyasztható, eladható. Hagyományokhoz visszanyúlás, de nem a neandervölgyiek által összeslájmozott és lebutított népiesség. Foglaljuk össze így…..