Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ataron94

16 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A magyar válogatott mindössze 1 héten belül EB kijutást és A divizióba való feljutást is ünnepelhetett. Kormányközeli személyek szerint ennek nagy szerepe volt a sok korszerű stadionnak, kormányellenesek pedig egyenesen vérszemet kapnak,hogy miért volt előbbre való a foci,mint minden más közügy. Én…..
ataron94 Caption this… 2019.09.05 21:24:51
            Forró augusztus végi délután van. Körbenézek, előttem egy fiatal srác, akinek úgy spriccel a homlokáról a víz, mint egy szökőkút. Rajta kívül főleg idősek, akikről csak onnan lehet eldönteni, élnek-e vagy halnak, hogy kétségbeesetten néznek egymásra és panaszkodnak a forróságra.…..
A brazil labdarúgó családja alapítványának sajtótájékoztatóján beszélt saját, illetve Neymar Jr. jelenlegi helyzetéről is. Bár majdnem két lábbal elhagyta az FC Barcelona alakulatát, Rafinha Alcantara még mindig a csapat tagja, és nem is rest beszélni a klubot érintő kérdésekről, miután…..
ataron94 2019.07.18 17:53:08
@Raven1975: Amikor játékra bevethető, teljesen jó kiegészítő ember...Na de egy évben hány olyan meccs van,amin bevethető és nem sértült.... ?
    Egy bizarrul sikerült éttermi és egy hasonlóan furcsa presszós élmény után kezdtem el azon agyalni, miért utálják a saját vendégeiket a vendéglátósok, és miért fogadja mégis meglepően sima közönnyel ezt a paradoxont a legtöbb ember.  E két történet során mutatom be mire jutottam. Vigyázat,…..
  Eleinte nem érdekelt túlzottan a politika, aztán miután nagykorú lettem, rendre éltem a szavazati jogommal, és ezáltal elkezdtem minimálisan érdeklődni arról a témáról, melyet első randikon nem túl szerencsés felhozni – meg úgy egyáltalán semmilyen időzítés nincs rá, amikor szexi lenne – mégis…..
  Személy szerint még férfiak közt is alig ismerek olyat, aki ekkora háttértudással és ilyen nagy étvággyal bír a foci iránt, hölgyet meg aztán végképp nem. Ági lassan 8 éve vezeti a Kislány, nagy foci Facebook és blogoldalt, és bár köztudottan Manchester United drukker, oldala nem a Vörös…..
ataron94 2019.04.11 14:54:01
@KUNTYI: Solskjaert vagy Mourinhot ?
ataron94 2019.04.11 22:34:46
@KUNTYI: Teljesen átérzem!
  Megjegyzés: Eredetileg ide készítettem: https://barcelonai-foci.blog.hu/2019/03/17/van_egy_hely_barcelonaban_ahol_majdnem_mindenki_magyar  Hasznosat a kellemessel alapon, a 4 napos barcelonai tartózkodásom alatt meglátogattam a Futballáriumot, melyről mindössze annyit tudtam, hogy egy magyar pár…..
Hasznosat a kellemessel alapon, a 4 napos barcelonai tartózkodásom alatt meglátogattam a Futballáriumot, melyről mindössze annyit tudtam, hogy egy magyar pár üzemelteti, és népszerű hely a Barca-drukkerek körében. Bár négy nap nem túl sok, de annyi jó visszajelzést hallottam az étteremről, akár…..
Persze, a keddi Bajnokok Ligája nagy csattanója nem a Lyon – Barca, hanem a Pool – Bayern mérkőzés lesz, viszont mint Culék, muszáj előzetest írnunk még annak ellenére is, hogy személy szerint lehet, hogy inkább a fent felsorolt két találkozó közül utóbbit fogom nézni. De nem szeretném senki kedvét…..
ataron94 2019.02.22 14:50:38
@Csaba Svolik: Mit gondolsz így utólag a történtekről?
Szerintem azt nem róhatjuk fel Ernőnek,hogy ne lett volna megfelelő a taktika, azt viszont nagyon is,hogy miért játszotta végig a meccset ez a mostani Suarez...
ataron94 Zenére mindig van idő 2019.02.07 21:29:47
  Mostanában sajnos nincs túl sok időm hosszabb terjedelmű bejegyzéseket írni,de közben igyekeztem megtalálni az aranyközéputat, ahol kevés a szöveg, de lehetőleg sok a tartalom. Már annak legalábbis, aki szereti ezeket a fajta zenéket. Aki nem,az viszont megismerheti az én ízlésem,vagy csak…..
Gyerekkori álmom fog este 20:45-kor lényegében valóra válni azzal,hogy látom élőben pályára lépni azt a csapatot,akiknek immár 15 éve szurkolok... Évek óta tervben volt,hogy elutazok végre Barcelonába és eljutok egy bajnokira, de minden évben volt valami nehezítő körülmény, vagy épp csak egy…..
  Nem vagyok egy nagy televíziónéző, de akár lehetnék is, ha lenne minőségi választék a tévében, mint ahogy nincs… Emlékszem,nagyon sok évvel ezelőtt,amikor nagymamám minden délután levitt biciklizni/focizni a parkba és csak azzal az ürüggyel lehetett hazarángatni,hogy azt mondta: Nem sokára…..
  Most, hogy újra beszédtéma, hogy Neymar visszatérne szeretett csapatunkhoz (Érdekes módon, klubon belül hallani lehetett megerősítő és cáfoló nyilatkozatokat is) levezettem a régóta, lényegében az eligazolása óta fejemben élő, vele kapcsolatos gondolataimat, melyekről rájöttem, hogy olyanok,…..
ataron94 Muprthy, te aljas… 2018.11.14 13:32:29
  Volt már veled olyan, hogy lemostad az autód, és egy óra múlva, a semmiből egyszer csak elkezdett szakadni az eső? Vagy 30 tételből 29et megtanultál és azt az egyet kérdezték, amit nem tudtál? Velem is… Ilyenkor pedig azt szokták mondani, hogy ez Murphy törvénye. De nem hiszek benne. Azon túl,…..
  Újabban elkezdtem szerkesztőként tevékenykedni a Barcelonai Foci Facebookos-oldalnál. Elsődleges célom az írás gyakorlása volt természetesen, de annak is nagyon örültem,-amikor megtudtam,hogy felvettek-,hogy végre benne leszek egy olyan közösségben,mely a kedvenc csapatomat helyezi…..
      Dolgoztam korábban két rendezvényközpontban is, ahol rendszeresen léptek fel a Showder Klubból ismert első és másodvonalas humoristák. Sok ilyen előadásra bementem, volt, hogy a nézők közé, csinosan felöltözve, volt, hogy a technikusi staff mögé elbújva. Ahogy tudtam, valahogy mindig…..
    Sajnos erre a bejegyzésre most csak néhány percem jut,úgyhogy nem lesz se helyesírásilag,se tartalmilag egy csúcspéldány,de az is biztos,hogy, ha később írnám meg,már a kutyát se érdeklené utólag. Úgyhogy íme néhány dolog,ami már a meccs közben/után gondolkodásra késztetett: Hogy lehet egy…..
 Ki fogja nyerni a ma esti El clasicot? Nem tudom biztosra megmondani, de el akarom kerülni, hogy nekiálljak 2 oldalon keresztül elemezni, hogy aztán az legyen a konklúzió, hogy hát, nem tudom, 3esélyes meccs, majd este meglátjuk… Ami biztos, hogy: A Barcelona már megnyerte a bajnokságot,így…..