Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenderesi Ágnes

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó alkotást Fogj egy fehér lapot és folyékony festékeket, temperát. Add a gyerek kezébe a különböző színeket, nyomjon a papírra belőle. Majd hajtsátok össze és kész a csodás mű. Ki lehet formára is vágni. Ezt már az egészen kicsik is élvezni fogják, szép a végeredmény és nagyon gyorsan elkészül,…..
Játszóház A legjobb program esküvőre a gyerekeknek a játszóház.   Több korosztálynak hosszú játékidőt kínál, színes látványos vonzza a vendégeit, szüleikkel vagy egyedül is játszhatnak itt a gyerekek, hiszen minden játszóházunkat képzett pedagógusok felügyelik. Játékaink az előre…..
Éttermi Gyereksarok Ez a megnevezése annak a szolgáltatásunknak, amit már 7 éve megtalálhattok Budapest több éttermében. Itt hétvégén ebéd időben egy óvónéni várja a gyerekeket egy asztalnál alkotni. Az egészen kicsik kirakózhatnak, rajzolhatnak anyával együtt, a nagyobbaknak számos…..
Aki olvasni szeret a betűket is szereti. Szörnyen jó betűket alkotunk.  Nyomtasd ki a betűt és a szemet, szájakat, Vágj, ragassz és alkoss !..