Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katona Andrea

64 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, amit az ember képtelen elfogadni. Képtelen, mert tiltakozik ellene teste és lelke, és hiába telnek a napok, hetek, a fájdalom ugyanolyan erős marad. A te halálod is ilyen. Azt kérdezte tőlem valaki tegnap: Vajon tudta, hogy mekkora űrt hagy maga után, hogy soha el nem múló fájdalmat okoz a…..
Viharzóna Síron túli üzenet 2020.07.28 23:21:57
Már két hete…. Két hete, hogy úgy döntöttél, képtelen vagy tovább élni. Talán egy váratlan hír, vagy csak az utolsó csepp a pohárban… Ki tudja, mi volt, már sosem fog kiderülni, az igazságot egyedül te tudod, te pedig magaddal vitted örökre. Egyfolytában nézem a videóidat, az előadásokat,…..
Katona Andrea 2020.07.31 15:34:59
@messzimami: Köszönöm a gyönyörű szavakat, messzimami. Laci a végsőkig küzdött, mindig újra és újra felállt a padlóról. Aztán valami olyasmi történt, ami miatt meghozta ezt a szörnyű döntést. Sosem fogom tudni ezt elfogadni, képtelen vagyok. Nézem a videóit, és olyan élő...
Kérlek, jelölj be a Facebookon, ha gondolod, szükség lesz segítőkre! Számítok rád!
Iszonyatos forróság volt aznap, nem bírtam a sátorban tovább. Kiléptem, és élveztem, ahogy egy kis szellő megérint, még a szememet is becsuktam. Mikor kinyitottam, egy magas, jóképű, borostás férfi állt előttem, nekitámaszkodott egy asztalnak, és érdeklődve nézett rám.  - Nem bírtam már bent,…..
  Amikor 2013 őszén felmentettek a OSZK főigazgatói posztja alól, az az egy gondolat vigasztalt, hogy biztos voltam abban, megnyugszanak a politikai kedélyek, ha egy olyan embert tehetnek oda, aki az ő kinevezettjük, aki azt teszi, amit mondanak neki, s aki nem “problémás” számukra. Befejeződnek…..
Miközben valami olyan tevékenységet végzek, amihez nem kell az agyamat használni (pl. házimunka), mindig elkalandoznak a gondolataim. Most - takarítás közben - éppen azon méláztam, vajon hányan mondhatják el magukról az országban, hogy igazi magyar állampolgárok. No, nem a hivatalos, személyi…..
Amióta kirobbant a négyes metró körüli botrány, Magyar György a volt budapesti főpolgármester jogi képviselőjeként bukkan föl a nyilvánosság fórumain. Miközben magyarázza Demszky Gábor bizonyítványát, el-elmondja, hogy ő még nem ügyvédje a hajdani szabaddemokrata politikusnak, mert azt nem fogták…..
Katona Andrea 2017.09.09 16:53:35
Tisztelt Zöldi Úr!

Egy tévedésére szeretném felhívni a figyelmét, s egyben kérem, szíveskedjen bejegyzését ennek értelmében módosítani.
Médianapló - Kiskunok vagy nagykunok? c. írásában az alábbiakat írja dr. Magyar Györgyről.
"... utána pedig a Kard (Kerekasztal a Részvételi Demokráciáért) civil szervezet vezetőjeként is. Jelenleg a Válasz (Változást Akaró Szavazók Pártja) frontembere. Arról beszélt egy vitaműsorban, hogy ebbéli minőségében kezdi járni az országot, ezért említette „Jász-Kiskun” megyét is."

Nos, egy apró javaslat, a KARD csupa nagybetű, lévén mozaikszó. De ez a kisebbik hiba. A ténybeli tévedés a VÁLASZ-ról írottakban van, ugyanis Magyar György-nek semmi köze nincs a VÁLASZ-hoz.
A KARD-ot együtt alapítottuk, majd 2016 nyarán én kiváltam az egyesületből, és tavaly ősszel megalapítottam a VÁLASZ-t. A pártnak Magyar György soha nem volt a tagja, sem háttérembere, sem frontembere, hiszen épp azért váltak szét útjaink, mert én más irányba akartam tovább menni, ő pedig nem. Ebből következik, hogy sehol nem jelenthette ki azt, hogy VÁLASZ-beli minőségében járná az országot.
Nem tudom, honnan vette ezeket a téves információkat, de nagyon sajnálom, hogy úgy ír meg valamit, hogy nem néz utána a valódi tényeknek.
Kérem, mielőbb törölje azokat a mondatokat, amelyek valótlanságot tartalmaznak.

Üdvözlettel, Dr. Katona Andrea, a VÁLASZ elnöke
Azt hiszed, nehéz kérdés? Nem az. A helyzet mai állása szerint a válasz egyértelmű. Az is tuti, hogy a jövő évi választásnak - hála az ellenzéki pártok önző és minősíthetetlen működésének - egy nagy vesztese lesz: a VÁLASZTÓ! Jelenleg ugyanis a helyzet a következő: van egy olyan új akadálypálya,…..
Katona Andrea 2017.08.15 02:10:21
@Balazs Kis: Nem moderáljuk a hozzászólásokat, eddig se tettük. Ma rendbe raktam egy kicsit a blogot, és rossz bejelöléssel mentettem el. Jó, hogy észrevetted, köszi! :-)
Fotó: Bakki László Az ember mindig új dolgokat tanul. Én például rengeteg új dolgot megtudtam magamról, mióta a Facebook a kommunikációs csatornáim közé tartozik. Azt, hogy a kormánypárti szavazók minek minősítik az embert, ha az ő gondolataikkal ellentétes véleményt merek megfogalmazni, már…..
A tények makacs dolgok. Lehet őket szépíteni, de felesleges, mert hazugság. Amikor az ember például egy csúnya kisbabát lát (aki ettől még a szüleinek a legszebb, és mint tudjuk, a szépség egyébként sem minden), ritkán szokta azt mondani a szülőknek, hogy milyen gyönyörű ez a gyerek. Inkább más…..
Ha azt kérdezik tőlem, hogy feminista vagyok-e, mindig azt felelem, hogy a szó hagyományos értelmében igen, azaz fontosnak tartom a nemek közötti egyenlőséget, az azonos poszton azonos fizetést, a biológiai nemektől függetlenített, egyforma elbírálást, és elítélem azokat a férfiakat, akik testi…..
A hőmérő higanyszála a napon elérte az ötven fokot. Feljebb nem megy, mert már nincs több hely. Az ember agya csendben megfő, a gondolatok is csak poroszkálnak. Mindenkit a hőguta kerülget. A humor azonban örök, így ennek megfelelően megjelent a neten egy új magyar szólás: Olyan meleg van, hogy…..
Dög meleg van, így egy hűvös szobában a gépem előtt ülök. Olvasom a híreket, a kommenteket, és a levegő egyre forróbb körülöttem. Mert ennyi pofátlan hazugságot, aljasságot már nehéz elviselni. Napok óta zeng a média a Fidesz "jótékony, figyelmes" döntésétől, melyben álszent pofával Rétvári arról…..
Amikor már végképp kezded elveszíteni a reményt, és a mindennapi hozzászólásokat látva azt gondolod, hogy a civilizációnak vége, a kultúra az enyészeté, és lehetetlenné vált minden érveken alapuló, másikat tisztelő vita, hirtelen történik valami. A primitív, agresszív, maximum 30 szóból álló…..
Ma délelőtt egy üzenet várt a Facebookon. Olyan üzenet, amely elgondolkodtatott. Egy kritika, amely kulturált hangnemben (és ez bizony manapság megbecsülendő!) mutat rá, mit érez meg egy-egy írásomban az olvasó. OLVASÓ, nagybetűkkel, aki nemcsak a képet és a címet nézve kommentel- mint oly sokan -…..
Schiffer András nemrégiben interjút adott a Heti Válasznak. Noha sok igazság volt abban, amit mondott, egy dologgal mindenképpen vitába szállnék.  Amíg tehát nincs ellenzéki párt, amely elismeri, hogy 2010 óta az ország és a világ állapotát illetően Orbánnak ugyan messze nem mindig, de többször is…..
Eljött az idő, hogy újonnan bejegyzett kis pártunknak bankszámlát nyissunk. Hosszas válogatás után - számlavezetési paraméterek, elérhetőség, bizalom stb. - a Raiffeisen Bankot választottuk.  Az előzetes egyeztetés során ezt a levelet kaptuk: Kedves Ügyfelünk, telefonbeszélgetésünkre hivatkozva…..
Néhány embernél eljön az a pillanat, látva a magyarországi viszonyokat, a Fidesz működését, az ellenzéki pártok töketlenkedését és a civilek megosztottságát, amikor megunva ezt a rendszert, saját pártot alapít. Egy normális országban ugyan ilyesmi soha nem jutott volna eszébe, sőt, ha valaki néhány…..
Aki nyitott szemmel jár, annak egy ideje már nincs kétsége afelől, hogy az Orbán és Nyaloncai Kft. hosszú évtizedekre tervezi magyarországi uralkodását. 2002-ben a vezér nagyon megzakkant, amikor elvesztette 100%-osan tutira vett győzelmét, és 8 évig nem tudott hozzáférni a hatalomhoz. Meg is tett…..
A leírás a képzelet szüleménye, mindennemű hasonlóság a valósággal csupán a véletlen műve (vagy a jóstehetségé)... Útikönyv turistáknak - Kiadási év: 2030   Az ország neve: Magyar Focialista Királyság Államformája: királyság Területe: 93.000 km2 (az ország uralkodója ezt vitatja) Lakosainak…..
Múlt hét pénteken, úgy estefelé két eseményre várták az érdeklődőket. Az egyik egy drága, giccses, mintegy 3,5 milliárd forintba kerülő megnyitó volt (hiszen cirkusz kell a népnek), a másik egy néhány fős, ám annál elszántabb csapat, azaz a Ligetvédők egyszerű rendezvénye. Ugye, mondanom se kell,…..
A hülyeség határtalan. Úgy is mondhatnánk, nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy túl alacsony a kerítés! Éppen ezért, ha úgy érzed, meleg van és leesett a vérnyomásod, elég beleolvasnod az online sajtóba vagy a Facebook remek bejegyzéseibe. Garantált, hogy nem lesz szükséged…..
Egyre több jel mutat arra, hogy Orbán valami aljas húzásra készül. Ahogy tőle megszokhattuk, nem szemtől szembe harcol, hanem féregként, alattomos módon. Kiválóan használja fel az emberek ősi ösztönét, a félelmet és gyűlöletet, s aki egy ösztönlény szintjén mozog, az nem gondolkodik el azon, vajon…..
Micsoda megkönnyebbülés, a mi Viktorunk megtalálta igazi hivatását. De az is lehet, hogy csak készül a 2018 utáni időkre. Ahogy elnéztük szakszerű gazoló mozdulatait, örömmel konstatáltuk, hogy igazi közmunkás válhat belőle, s napi 8 órányi munkával hazavihet bruttóban akár 81.530,- Ft-ot is…..
Viharzóna Kit utáljunk ma? 2017.07.05 23:40:00
A Fidesz gyűlölködésért felelős miniszterelnöki megbízottjának sok dolga van. Csapatával naponta ötletbörzét tartanak, hogy mi jöhetne még szóba, és kik azok, akiket plakátokra lehet rakni és szarvakkal ábrázolni, mint az ország legfőbb ellenségeit. Először volt az "emútnyócév", állandó és bármikor…..
Volt egy török, Mehemed... Dehogy Mehemed, hülyeségeket beszélek, Recep Tayyip Erdoğan. Ő a magyar "MINI szterelnök"  új szerelme, példaképe, bálványozott ikonja. Aki láthatta a róluk készült fotókat, könnyes szemmel konstatálhatta, Orbán örök hűséget fogadott török  kollégájának, és fennhangon…..