Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garin

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyvennyolc évvel ezelőtt, 1969 -ben óriási sikerrel robbant a köztudatba egy szokatlan, francia, életrajzi ihletésű kalandregény, mely szinte rögtön az eladási listák élére került (és nem csak Franciaországban, hanem világszerte). Egy hihetetlen, de igaz történetet "mesélt el" egy emberről, aki 14…..
Nem hiszem, hogy ennél lenne lejjebb, mert ha igen, az már _tényleg_ a teljes megsemmisülés lenne, kérem szépen: a hétfő este 18-49-ben elért 5,2 után nagy küzdelemben ugyan, de sikerült a második számú kereskedelmi tévének az a hihetetlen bravúr, hogy 4, azaz négy százalékos közönségaránya volt…..
Garin 2017.03.29 16:20:49
@aruhamiatt:
Szia fogadatlan prókátor! Én nem dicsekednék azzal, hogy SIXX "véleményformáló" írásai hatással vannak rád. :-) Persze, lehet, hogy ez a munkája, vagy legalábbis pénzt kap érte, de látnod kell, hogy ha nincs celeb világ, nincs bulvár, nincs térd alatti szintű szórakoztató ipar, akkor SIXX sem tudna miről vitriolos billentyűzettel írogatni. Szóval az, hogy ő kritikát ír a celebek fingjáról, az nem teszi az ő írásait magasabb rendűvé, főként, hogy az egyik ganét lehúzza, a másikat meg nem. Ezt SIXX is jól tudja és ne aggódj, minden írása patikamérleggel ki van mérve. :-)
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Garin 2016.12.12 11:30:59
@sixx: jóvanna, nem kell rögtön felkapni a vizet. :-)
Egyébiránt ennek az X-Faktornak kifejezetten rossz a hang közvetítése. A TV-ben az énekhang alig hallatszik a zenei háttérhez képest. Szerintem gyenge jelet továbbítanak.
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
Garin 2016.11.06 17:12:20
@sixx: mi a túrónak kell neked mindenképpen értékelni az énekeseket? Legalább írd oda, hogy szerinted. Évek óta kritikusként tündökölsz a blogon, mintha bármi közöd volna akár a mai magyar pop élethez, akár a szórakoztatóiparhoz, holott ugyanolyan papucsos fogyasztó vagy, mint bárki más. Kinek, mi tetszik, az teljesen egyéni, a vélemény meg olyan mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. Te magad írod, hogy aki már látott pár hasonló műsort, az pontosan tudja mi fog történni a következő pillanatban. Akkor meg mi a fenén hőbörögsz? Azt várod, hogy valami oltári minőséget kapsz egy olyan műsortól, ami a tömegigényt elégíti ki? Harcolsz a semmivel. Ráadásul attól, hogy paraszt módon fogalmazol meg dolgokat, nem feltétlenül lesz igazad és nem leszel polgárpukkasztó sem..., csak paraszt.
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Garin 2016.10.25 16:01:29
@seventyfour: Hááát, ez az, ami gusztus, ízlés meg mindenféle egyéb kérdése. Már, hogy kinek mi a szórakoztató, tetsző, stb. Én pl. szeretem az Ace Ventura-t, de van, aki hány tőle. Imádom a L'art pour L'art humorát meg az angol abszurdot, miközben ismerőseim egy része komplett hülyének néz miatta. :-) Ki mit vár egy produkciótól. Én az X-Faktortól csak annyit várok, hogy lássak pár jó hangú énekest, meg némi hülyéskedést a zsűritől. Ennyi és én személyesen úgy érzem, hogy ezt meg is kapom, ezért engem szórakoztat. Ha téged nem szórakoztat, akkor egyszerűen átkapcsolsz máshová ...
Garin 2016.10.25 16:36:50
@seventyfour: Lehet. A színvonal szerintem már az első X-Faktorokban sem volt túl nagy. Talán az első három Megasztár volt még úgy összerakva, mint egy tehetségkutató műsor. Valóban jó hangok, hiteles zsűri, kevés műbalhé, valódi vélemények és tanácsok. Azóta is azokból él a pop szakma, lásd a mostani zsűrit. :-) A többi már ott sem sikerült. Az X-Faktor egy más formátum, jóval bulvárosabb, személyekbe turkálóbb, szenzáció hajszolóbb és ez önmagában már egy alacsonyabb színvonal. Az X-Faktor eddig is ilyen volt csak a mértékek voltak máshol, úgy látszik neked az előzőek nem érték el ingerküszöbödet, esetleg számodra hitelesebb szereplőkkel játszották el, ezért érzed azokat színvonalasabbnak.
Garin 2016.10.26 09:04:00
@seventyfour: Oké-oké, nem kajálod a dolgot és más zenét hallgatsz. Koromnál fogva én is más zenét hallgatok, de ez már tényleg ízlés kérdése. :-) Ahogy írtam előzőleg, mindenkit más dolog szórakoztat. Amit én várok az X-Faktortól, annak pont eleget tesz, így engem szórakoztat, de ezt is írtam már. :-) Tudod ez olyan dolog, hogy olvashat valaki Tolsztojt meg Boris Viant és elmondhatja magáról, hogy csakis mély irodalmat olvas, de én meg olyan vagyok akinél ezek mellett elfér némi ponnyva is. :-)
Megfogadtam, hogy nem írok erről, nem beszélek az érzéseimről, gondolataimról, mert minek? De nem lehet hallgatni, vagy én nem tudok. És nem érdekel, hogy mennyire tartja magát kereszténynek és kicsoda, nem érdekel a Harrach Péter nevű nem-tudom-micsoda lelke. Ami nincs, az soha nem…..
Garin 2015.11.03 14:40:07
Új fejezet kezdődik az androidos zsaroló programok eddig sem eseménytelen történetében. A LockerPIN nagyrészt Észak-Amerikában szedett áldozatokat, működési elve, hogy megváltoztatja a készülékek PIN kódját, lezárja a készülék képernyőjét és 500 dollár váltságdíjat…..
Európa és a történelmi európai országok egyszerűen túl fognak lépni az eurokraták liberális hülyeségein. Mert tisztában vannak azzal, hogy Európa vagy továbbra is európai lesz, vagy nem lesz. Avagy a strassburgi csata a lőportfüst felszállása után...
Garin 2015.06.02 08:35:25
@Rudi Kató:
Azt hiszem te vagy az orbánizmus archetipusa: aki nem azt gondolja, mint te, az hazaáruló, de főként zsidó.
Nyugat-Európából tömegesen utaznak a Közel-Keletre másod és harmad generációs arab illetve muzulmán hitre tért európai fiatalok. Azonban ez a jelenség nem csak a fiatal férfiakat érinti. Kamasz lányok is otthagyják a tanulmányaikat, családjukat, karrierlehetőségüket, hogy az…..
  Vevő is, eladó is úgy készül, hogy lesz alku. Mindig van. De mennyi? Legtöbbször kényes a téma.   Fontos az alku mikéntje, ami ha durva, nem szimpatikus, az eladó nem tud vele mit kezdeni. Néhány tanács az alkuhoz, mit, mennyit, hogyan, és hogyan nem szabad!   A korábban…..